Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Výpočet úroku při jednoduchém úrokování
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Slovní úlohy – směsi 4..
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Rhónská ovce.
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
2. cvičení úrokování. spoření.
Číslo hodiny: PROCENTA Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu MS PowerPoint ZŠ Benešov Karlov 7. ročník ZŠ.
Prémiová automatická objednávka
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Prezentace služeb T-Mobile
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Věrnostní program.
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Prezentace firmy Srpen 2006
specialista na firemní květinový servis
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Zvířata psi Jorkšírský teriér

Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Hliníkový fasádní systém COTTA
Mapa zájmu - plány.
PSI.
Trojčlenka a procenta Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno jinak, je.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Číselné charakteristiky NV
Ing. Tomáš Cajthaml. Podklady Čerpat bylo možné z dotazníku: Přímé dotazy Nepřímé – nutné odvodit z výsledků záznamů schůzek další informace Z rozhovorů.
DOG HOUSE Hotel pro psy. Vymezení potenciálu absolventa ÚČETNICTVÍ EKONOMICKÉ A MARKETINGOVÉ ODDĚLENÍ PŘEKLADATELSTVÍ PROGRAMOVÁNÍ PEČOVATELSTVÍ.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
v programu MS PowerPoint
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Změny v pravidlech trhu pro rok 2007 Stanislav Trávníček ERÚ AEM
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Problematika evidence psů
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Bulteriér.
 Oblečky  Kosmetika  Doplňky  Kurzy fiktivní firma.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
„Nejlepší přítel člověka.“
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Trasování a sestavení programu zájezdu
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Transkript prezentace:

Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585

Nabízíme: Kvalitní stříhání psů všech plemen Trimování srsti Stříhání drápků a vytrhávání chloupků z uší Speciální kosmetika Bea Natur Poradenský servis Věrnostní služby pro stále zákazníky

Foto klientů:

O stříhání: Na stříhání je třeba se objednat, a to 3-7 dní předem. Délka této lhůty závisí především na ročním období a počasí. Před úpravou musí být pejsek důkladně VYKOUPÁN, VYSUŠEN A DOPRAVEN DO SALONU ČISTÝ! Srst musí být vykoupána a vysušena fénem 1 DEN před plánovaným stříháním. Při stříhání Vašeho pejska můžete být přítomni, ovšem většina psích zákazníků snáší úpravu bez svých majitelů nesrovnatelně lépe.

Ceník Pudl Toy trpasličí – 450Kč Pudl střední – 425Kč Pudl velký – 500Kč Knírač malý – 250Kč Jorkšírský teriér – 250Kč Bišonek, Boloňský psík – 300Kč Maltézáček – 250Kč Ši-tzu – 270Kč Kokršpanělé – 250Kč Jinak cena dle služeb

Služby Trimování srsti – 270Kč Střih štěňat 50-150Kč Samostatné ostříhání čumáčku a tlapek - pudl – 70Kč Čištění uší – 30Kč Zkrácení drápků a depilace uší je ke střihu prováděno ZDARMA.

Kontaktní údaje Psí Salón – stříhání a úpravy všech plemen E.Beneše Kladno-Rozdělov 585