Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
SANAČNÍ TECHNOLOGIE XV
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
V roce 1270 byl založen hrad Vizmburk a Úpice povýšena na trhové městečko. Také měla výsady na trhy, kostelní nadace, právo vybírat clo z mostu……
Soukromá obchodní akademie SOAPA, s. r. o.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Svatba v 11:00 hodin.
S VATBA Petr a Karolína. S EZNÁMENÍ Kde: na diskotéce Kdy: Jak: Seznámil nás Karel.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Internationale Grüne Woche 2013 BERLIN
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
DÁRKOVÉ SADY BAHCO. Obj. kód: OBSAHUJE: Kladivo s rozštěpeným nosem Multifunkční dláto 2448 Dárková sada Veselé Vánoce!
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
CATERING.
Kristýna Radinová Tereza Musilová
PREZENTACE FINALISTEK 2007
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
DÁRKOVÉ SADY BAHCO. Obj. kód: P SES2395 OBSAHUJE: Zahradnické nůžky P F Pracovné rukavice SES2395 Dárková sada P SES2395 Dárková sada.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
18. ročník MEZINÁRODNÍ HUDEBNÍ FESTIVAL V LETOHRADĚ Pořadatelé: Město Letohrad Společnost F.V. Heka Město Jablonné nad Orlicí Římskokatolická farnost Letohrad.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Zuzana Růžková Martina Šulcová
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
Příprava veletrhu z pohledu organizátora Ing. Miloň Mlčák Veletrhy Brno, a.s. ředitel projektů GO a REGIONTOUR, MOBITEX, PRODÍTĚ a RYBAŘENÍ Veletrhy a.
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
Mediální kampaň Petra Kafková Petr Chládek 1. Osnova produkt produkt fáze projektu fáze projektu statistika statistika náklady náklady zdroje zdroje vlastní.
Eva Šejnostová Anna Bartošová
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
ČLENSKÁ SCHŮZE Dílčí zpráva o hospodaření klubu v roce 2007.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Veletrhy a komerční výstavy. Komerční výstavy PR aktivity Dlouhodobé Krátkodobé Stálé expozice Dočasné výstavy K výročí firmy K prezentaci úspěchů K představení.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Den Zemědělce - Kámen 2017.
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_12 MANŽELSTVÍ Výchova.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
SOBOTA OD 11 HODIN.
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost 30 Kč Charakter Exkluzivní veletrh všeho co se týká svatby a její přípravy. Budoucí nevěsty si šaty a doplňky mohou vyzkoušet přímo na veletrhu. Vše pod jednou střechou! Ulehčíme snoubencům organizaci. Část z výtěžku Svatebního veletrhu opětovně přispěje Agentura D & D Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Pořadatel Modelingová agentura D&D Hradec Králové Svatební veletrh 2011 v Hradci Králové

Základní informace o veletrhu 2. svatební veletrh konaný v Adalbertinu, unikátní svou koncepcí a příjemným prostředím. Část zisku ze vstupného bude věnován na Nadaci pro transplantaci kostní dřeně. Součásti veletrhu: - doprovodný program během celých dvou dnů - prezentace vystavovatelů a služeb - katalog vystavovatelů - ochutnávky moravských vín, svatebního cukroví - foto ateliér - závěrečný raut pro vystavovatele Cílové skupiny Vystavovatelé výrobci a distributoři svatebních šatů, snubních prstenů, šperků,svatebních doplňků, firmy z oblasti vizážistických služeb, květinářství, hotely, penziony aj. Návštěvníci odborná veřejnost ze služeb pro snoubence, laická veřejnost, a jako nejdůležitější - budoucí nevěsty toužící po dokonalé svatbě Svatební veletrh 2011

Oborové členění veletrhu Svatební salony Svatební agentury Šperkařství Kadeřnictví a kosmetika Hotely Doplňky Květinářství Spodní prádlo Cateringové společnosti Hudba a fotografie Svatební veletrh 2011

Doprovodný program 4. a 5. února 2011 Zahájení prvního veletržního dne Večerní párty pro vystavovatele a VIP hosty Rozhovory s vystavovateli a prezentace Módní přehlídky svatebních šatů, společenských šatů, spodního prádla Ochutnávky vín a jídla Vázání svatebních kyticí SOUTĚŽ o bezplatné zapůjčení svatebních šatů Kadeřnická a vizážistická show Ukázky hudební produkce pro svatební veselí Ukázkové fotky v improvizovaném fotoateliéru Svatební veletrh 2011

Mediální podpora Český rozhlas Hradec Králové MF Dnes Časopis Svatba Radnice Sedmička Královehradecký deník Svatební veletrh 2011

Řešení rozmístění expozic Svatební veletrh 2011 Nákres je pouze orientační

Kontakt MODELINGOVÁ AGENTURA D & D Formánkova Hradec Králové 11 tel./fax: Majitel agentury: Otto Tomek Jednatelka: Gabriela Rejmanová Svatební veletrh 2011