GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení společnosti
Advertisements

Česká spořitelna.
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, A.S. září 2011.
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
VY_32_INOVACE_ Finanční trh.
Produkty finančního trhu
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
ZÁKLADY BYDLENÍ.
Virtuální pobočka Moderní doplněk k prodejním kanálům Hypoteční banky Jan Sadil, Bohdan Suchánek 14. září 2011.
Nástroje finančního trhu
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Program Zaměstnavatel
Role stavebního spoření na trhu financování bydlení v ČR
Stavební spoření, úvěry, leasing
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Domácí účetnictví, systém hospodaření
Rozumíme penězům Buštěhrad Projekt Rodina Splátkova  Sociální postavení  Ekonomická situace  Příjmy  Výdaje  Finanční produkty / stavební.
Česká spořitelna, a.s. Oblastní pobočka v Liberci
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
Vychytávky s hypotékou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_OBCHODNI.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Problematika úvěrů v praxi – Československá obchodní banka, a. s.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Příjmy z kapitálového majetku Příjmy z kapitálového majetku vymezuje z hlediska FO § 8 ZDP, jsou jimi: podíly na zisku (dividendy) z majetkového podílu.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy : Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Petr Kielar Seminář o stavebním spoření Část XI: Stavební spořitelny v ČR.
Označení materiálu: VY32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_03 Název materiálu: CIZÍ A VLASTNÍ ZDROJE Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Téma: Účtování v rámci účtové třídy 1
Příjmy z kapitálového majetku Příjmy z kapitálového majetku vymezuje z hlediska FO § 8 ZDP, jsou jimi: podíly na zisku (dividendy) z majetkového podílu.
Nominální a reálná úroková sazba
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1114Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Nezdanitelné ásti podle.
Příjmy z kapitálového majetku Příjmy z kapitálového majetku vymezuje z hlediska FO § 8 ZDP, jsou jimi: podíly na zisku (dividendy) z majetkového podílu.
1 Bankovní úvěrové analýzy Banky, úvěrové produkty Průběžný test 1 OtázkyJméno:……………………………………….Skupina:……………………………………. Datum:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
DUM - Digitální Učební Materiál
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Bankovní finanční produkty.
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov Harmony Wellness club & GEPARD FINANCE kancelář Písek Drlíčov uzavřeli smlouvu o partnerství.

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov Nabídka pro prvních 50 členů Harmony Wellness clubu Dárkový šek na nákup služeb v hodnotě 500,-Kč GEPARD FINANCE Písek Dárkový šek je možné vyzvednout v recepci Harmony Wellness clubu Na jedno členství připadá maximálně jeden Dárkový šek Podmínky využití jsou uvedeny na Dárkovém šeku Dárkový šek je přenosný pouze na rodinné příslušníky člena klubu Platnost vyzvednutého Dárkového šeku je do 30.6.2011 Šek je možné uplatnit pouze v kanceláři GEPARD FINANCE Písek Drlíčov

DÁRKOVÝ ŠEK na nákup služeb: Hodnota šeku 500,- Kč Slovy Pětsetkorunčeských Platnost do 30.6.2011 Vystavil Výstavce tohoto šeku si vyhrazuje právo průběžně měnit pravidla pro výši plnění služeb na základě vystaveného Dárkového šeku. Tento Dárkový šek v žádném případě nelze proplatit v hotovosti. Dárkový šek slouží výhradně k nákupu služeb na GEPARD FINANCE a.s. obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov, sídlem na adrese Drlíčov 145, Písek, PSČ 397 01. Oprávněnými výstavci tohoto Dárkového šeku jsou: Ing. Hana Gottsteinová Ing. Otomar Gottstein GEPARD FINANCE a.s. majitel franšízy / hypoteční makléř majitel franšízy / hypoteční makléř Drlíčov 145, Písek, 397 01 e-mail: hana.gottsteinova@gpf.cz e-mail: otomar.gottstein@gpf.cz drlicov@gpf.cz GSM: +420 605 771 452 GSM: +420 604 262 905 www.gepardfinance.cz

Pravidla využití Dárkového šeku Pravidla využití Dárkového šeku (dále jen šek). Všechny služby poskytované na obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov jsou pro klienty vždy ZDARMA a v případě využití šeku se vždy jedná o platby třetím osobám, tedy nikoliv vlastní kanceláři. Šek je platný pouze, je-li na něm vyznačena výše, doba platnosti a je-li podepsán oprávněným výstavcem. Šek v žádném případě nelze proplatit v hotovosti. Šek slouží výhradně k nákupu služeb na obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov, sídlem na adrese Drlíčov 145, Písek, PSČ 397 01, možnosti využití šeku jsou tyto služby (vždy však maximálně do uvedené hodnoty šeku): Vyřízení hypotéčního úvěru s úhradou 50% bankovního poplatku za hypoteční úvěr; Vyřízení hypotečního úvěru s úhradou 50% bankovního poplatku za odhad k nemovitosti; Uzavření stavebního spoření s úhradou 50% poplatku za uzavřené stavební spoření; Uzavření či převedení penzijního připojištění s úhradou 50% ročního vkladu k nově zřízenému či převedenému penzijnímu připojištění; Uzavření pojištění s úhradou 50% zaplaceného ročního pojistného (životní pojištění, úrazové pojištění, úvěrové pojištění, pojištění nemovitosti, pojištění domácnosti a případně dalších druhů pojištění). Výstavce tohoto šeku si vyhrazuje právo průběžně měnit pravidla pro výši a druh plnění služeb, Výstavci nevzniká žádný právní závazek vůči držiteli tohoto šeku. Oprávnění výstavci šeku jsou: Ing. Hana Gottsteinová Ing. Otomar Gottstein majitel franšízy / hypoteční makléř majitel franšízy / hypoteční makléř GEPARD FINANCE a.s. GEPARD FINANCE a.s. Drlíčov 145, Písek, 397 01 Drlíčov 145, Písek, 397 01 GSM: +420 605 771 452 GSM: +420 604 262 905 e-mail: hana.gottsteinova@gpf.cz e-mail: otomar.gottstein@gpf.cz www.gepardfinance.cz www.gepardfinance.cz

GEPARD FINANCE a.s. – celkem 22 mld. hypoték Obrat GEPARD FINANCE 5 mld. Kč

GEPARD FINANCE a.s. – tržní podíl Růst tržního podílu GEPARD FINANCE 22,1 mld. Kč

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov

GEPARD FINANCE a.s. – 2010 – pozice na trhu č. 1 GEPARD 2005/2006 – TOP 1 v GE GEPARD 2007 – TOP 1 v GE a KB GEPARD 2008 – TOP 1 v GE a HB GEPARD 2009/2010 – TOP 1 v HB a ČS Hypoteční banka – leader trhu hypoték Česká spořitelna – největší retailová banka v ČR (zdroje poskytnuty bankovními ústavy v ČR)

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov Těšíme se na Vaši návštěvu! Mail: drlicov@gpf.cz Mobil 1: +420 605 771 452 Mobil 2: +420 604 262 905 Adresa: Drlíčov 145, Písek Web: www.gepardfinance.cz Nabízíme: hypotéky, stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření, penzijní připojištění, různé druhy pojištění a vždy kompletní klientský servis.

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov Harmony Wellness club & GEPARD FINANCE kancelář Písek Drlíčov uzavřeli smlouvu o partnerství.

Přijďte si vyzvednout do Harmony Wellness clubu Váš Dárkový šek.