Ten je….

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Máš rád humor pro dospělé ?.
Ten je….
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Vysvětlení … problematiky života.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Každé ráno začíná život....
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Svět v miniatuře aneb analýza populace Země.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem, že jsem nemocný:
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš vybíraví lidé.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Ten je….
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Ten je…. Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mě místní "pedofile" a podobně. A to jen proto, že jí je 21 a mně 50. Úplně.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
Rozhovor s NÍM.
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Naučil jsem se....
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Moudra střední generace.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Ach ty naše krásné ženy.
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Transkript prezentace:

Ten je…

. Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mě místní "pedofile" a podobně. A to jen proto, že jí je 21 a mně 50. Úplně nám zkazili desáté výročí.

Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se k víře a to mi pomohlo. Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali.

Angela

,,Haló. To je vodárna. " ,,Ano, co si přejete ,,Haló. To je vodárna?"  ,,Ano, co si přejete? ,,Z mého vodovodu teče voda!!!" ,,A co byste očekával?" ,,tož ku… ,,,podle účtu... aspoň Pilsner Urquell !!“

Podle nařízení Evropské Unie se s účinností od 01. 01 Podle nařízení Evropské Unie se s účinností od 01.01.2013 se musí  používat pouze třívrstvý toaletní papír.  Evropská Unie totiž chce na každé h…. dvě kopie.

Dva chlapi se baví o tom, co dostali k Vánocům. "Pojď k oknu Dva chlapi se baví o tom, co dostali k Vánocům. "Pojď k oknu... vidíš to krásný, modrý BMW?" "No, tak to je opravdu moc pěkný." "Tak v takový barvě jsem dostal tepláky !!! "

Vietnamská předpověď počasí

Upozorňuji všechny, že na knižních pultech se objevil 1 Upozorňuji všechny, že na knižních pultech se objevil 1.díl publikace Jak lépe pochopit manželku

Nové souhvězdí

Vidíš bábo, stačí chtít a jsi přitažlivá i po dvaceti letech manželství

Vytesat do kamene Po zralé úvaze jsem pochopil, že největší blbec v této zemi je zaměstnanec, který si vybírá dovolenou, když ho nedej bože schvátí nemoc, který si nechá líbit, že po odpracovaných 35. letech nedostane první tři dny nemoci ani korunu a když dostane v 56 letech padáka, tak po dvou měsících na ÚP vyfasuje oranžovou vestu a jde sbírat psí exkrementy, aby se mu ti, co jsou celý život na sociálních dávkách mohli z oken heren smát. Takhle nějak vypadá vítězství pravdy a lásky nad lží a nenávistí. Pavel Schneider, Sokolov

Na moje dveře zaklepal Červený kříž a chtěli, abych přispěl na povodeň v Pakistánu. Řekl jsem, že bych rád, ale moje zahradní hadice dosáhne jen k plotu souseda.

Zázrak plastické chirurgie: prdel na zádech

Jednou se mě zeptáš, co mám radši: "Jestli Tebe nebo pivo" Jednou se mě zeptáš, co mám radši: "Jestli Tebe nebo pivo". Já odpovím: "Pivo", a Ty odejdeš, aniž bys věděla jaké. Zajímáš se jenom o sebe. .....“

Kalouskův návrh dovolené pro střední a nižší vrstvu

Čeština je stejně krásná : Jak se rodí dítě ? – rozením Jak se rodí kotě ? - kocením Jak se rodí tele ? - telením Jak se rodí vůl ? - ………

Víte jaký je rozdíl před rokem 1989 a po roce 1989 ? Tehdy to brali politici vážně a lidi si z nich dělali srandu. No a teď to berou lidi vážně a politici si z nich dělají srandu…

Tři kategorie mužů svobodný ženatý rozvedený

Omluva

Včera jsem vysvětloval manželce, že když člověk zemře, dojde k reinkarnaci a on se vrátí na svět jako jiné stvoření... Řekla, že by se chtěla vrátit jako kráva. Řekl jsem jí: "Ty jsi mě zřejmě neposlouchala."

„Ty máš nový notebook. “ „A zdarma. “ „Jak to „Ty máš nový notebook?“ „A zdarma.“ „Jak to?“ „Byl jsem u kamarádky a ten její notebook nefungoval. Tak jsem se s tím páral asi čtyři hodiny, ale nakonec  jsem  ho opravil. A ona si sedla na stůl, svlékla si kalhotky a řekla: Za to si můžeš vzít, co chceš. Tak jsem si vzal ten notebook.“ „Dobře jsi udělal. Vždyť v těch kalhotkách bys vypadal jako buzerant.“

…a to je konec