 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítače v běžném životě kolem
Advertisements

 Poprvé se monitor objevil na výstavě IFA* v Berlíně v září 2013  *IFA=Mezinárodní rozhlasová výstava původní název z roku 1923)
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
Počítač Počítač je v informatice elektronické zařízení, které zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Počítač je zpravidla ovládán uživatelem,
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_127_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_148_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.
Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
INFORMATIKA - PC 6. Ročník Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha vyučující informatiky a komunikační technologie 1.
PC Personal Computer Osobní počítač. Historie PC Osobní počítač.
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Rychlý přehled o nejběžnějších typech monitorů
Systémové pojetí hospodářské organizace
Copyright © 2011, atlantis CF-19. Copyright © 2011, atlantis Nejprodávanější konvertibilní notebook s otáčivým displejem, který se stal měřítkem odolnosti.
Nejnovější technologie Nové tvary budov v Koreji.
Mobily dneška a zítřka aneb Dnes neprodejné, Zítra žádané… Patrick Zandl – Pipeline a.s. Premium SMS agregator.
Vývoj mobilních aplikací
Grafika a digitální fotografie Volitelný modul úrovně P díl č. 2.
Bytové vodoměry BONEGA ®. Ochrana před ovlivněním Jste si jisti, že váš dosavadní vodoměr měří všem stejně? Při vývoji vodoměrů BONEGA ® jsme vycházeli.
Nokia x6  V současnosti nejvyspělejším modelem Nokia xSeries je Nokia X6  v ČR prodává ve verzi s 16 GB vnitřní paměti.
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
SVĚT TECHNIKY A JÁ. Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký.
Operační systém Android
Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
Tablety (mobilní zařízení)
Test z počítačů Vytvořila:Liliana Drukerová Dne:14.června Třída:5.C.
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
INTERNETOVÉ PROHLÍŽEČE
Mobilní telefony Tomáš Bušta, Martin Černík, Vojtěch Frajer.
HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Mobilní telefon Venus. 9.8MM Ultra tenký, skvěle padnoucí do vaší dlaně 9,8mm tenké tělo umožňuje snadné ovládání jednou rukou.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Jak komunikují: mobilní telefony internet pravidelné srazy (např. v hospodě, pod stromem) návštěvy.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tablety střední třídy Michael Hřib
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 TÉMATICKÁ OBLAST: Informační a komunikační.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Mobilní aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
LT 516 Neptune. Tenký, chytrý a elegantní Elegantní okraj krytu.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Nejnovější kamera Panasonic HDC-HS700. Základní parametry Rozlišení :(1080x60) Pixel 14,2 megapixelové snímky, 13,3 kps (snímky za sekundu) fotografií.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení.
Mobilní telefony a tablety
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Personal Computer Osobní počítač
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Monitor
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
Operační systémy.
Herní zařízení-tablety
Počítače v běžném životě kolem
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Transkript prezentace:

 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já osobně považuji design N97 za mírně nadprůměrný, ale mezi vysloveně pěkné telefony bych ji nezařadil. To nic nemění na tom, že o Nokii N97 je v současnosti v obchodech zájem.

Jako překvapivě dobrou lze označit výdrž baterie Nokie N97. Vzhledem k výbavě jsem čekal určitě horší výsledek. Jeden den jsem N97 podrobil zátěžovému testu mého pracovního dne a od 7:00 až do večera baterie vydržela, byť s jednou čárkou. V průběhu dne byl telefon pochopitelně přihlášen do UMTS sítě a hodně jsem využíval datové přenosy.UMTS

 Nokia N97 je teprve druhým moderním telefonem výrobce s dotykovým displejem, pokud nepočítáme tablety a dřívější dotykové pokusy. Velký dotykový displej s úhlopříčkou 3,5 palce má rozlišení 360 x 640 bodů a zobrazí až 16 milionů barev. Reakce na dotyk je řešena rezistentní technologií, která v disciplíně citlivosti na dotyk a pohodlnosti ovládání zaostává za modernějšími kapacitními displeji, které používá například LG Arena nebo Apple iPhone.

 Nokia N97 je opravdu přístrojem té nejvyšší třídy, který nabízí dotykový displej a špičkovou výbavu v kvalitně zpracovaném obalu s výsuvnou QWERTY klávesnicí. Díky obrovské paměti lze mít v mobilu téměř 50 GB dat, což žádný jiný mobil nenabídne. Díky velkému dotykovému displeji je navigace i surfování po internetu radostí. Díky Symbianu není problémem multitasking, široká personalizace telefonu a instalace nových aplikací.