Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Advertisements

Mobilní služby a reklama
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o., Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 25 Číslo.
Tvorba webových stránek
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
… najdu tam, co neznám !.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Návrh a zdůvodnění změny loga ŠSČR Současné logo je zastaralé. Od dob jeho navržení se změnily média: z papíru se přešlo na počítače, z počítačů se postupně.
SEO pro novou firmu Bartošová Lenka 3MA
Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu studie pro členy Svazu polygrafických podnikatelů.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
Interim project - SSME Research varianta
školení internetového vyhledávače
Využití zákaznických dat v retailu pro lepší komunikaci a relevantní nabídku.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
S námi máte informační předstih!
TISKÁRNY VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ PC.
Autor: David Provazník Téma: Školní stránky Třída: I2 Prezentace k internetovým stránkám.
INTERNETOVÉ VYHLEDÁVAČE
Program Systém vedení praxí. Program Systém vedení praxí  zjednodušení administrativních prací při umísťování žáků na provozní pracoviště ve firmě 
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Opavské Slezsko … krajem bílé perly Členové týmu: Lenka Juchelková
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Budoucnost katalogů Tisk, internet nebo něco jiného? Velikost obr. / picture size: 10,28 x 10,8 Prosím dodržujte velikosti vložených obrázkových objektů.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Michal Vondráček, Pavla Zadáková. Psychologické pohnutky Propagace Reklama Zkušenosti Módnost.
Jan Rubín, 4.B.  Seznámení s projektem  Cíl projektu  Nástroje pro řešení  Metody práce/tvorba projektu  Dotazy, praktická ukázka 2.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: leden.
Školení WordPress a publikování na webu Mgr. Pavel Krejčí
Školení internetového vyhledávače
Vyhledávání na internetu, SEO
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Inf Tvorba webu – struktura webu. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Redakční systém pro web nezávislých herních vývojářů
Nastavení stránky a tisk
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Publicita v projektech
Propagace nové hry Epic Game
Počítačová grafika.
Transkript prezentace:

Pavla Chlebounová 3MA381

Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace

Přehledná struktura Snadná orientace Optimalizace pro vyhledávače Jednoduchá administrace Webhosting!!!

Přehledná struktura Snadná orientace Optimalizace pro vyhledávače Jednoduchá administrace Webhosting!!! Kč Grafický návrh: 1500 Kč Webhosting: 800 – 1200 Kč/ rok

Přehledné výpisy produktů Informační stránky – kontakty Automatické generování faktury Optimalizace pro vyhledávače Registrace do vyhledávačů Jednoduchá administrace

Přehledné výpisy produktů Informační stránky – kontakty Automatické generování faktury Optimalizace pro vyhledávače Registrace do vyhledávačů Jednoduchá administrace Kč Grafický návrh: 2000 Kč

Bannery Ikonky, tlačítka PR články v médiích Registrace v seznamu firem (Firmy.cz)

Bannery Ikonky, tlačítka PR články v médiích Registrace v seznamu firem (Firmy.cz) – Kč

Optimální velikost dle potřeby (A3, A4, A5) Struktura papíru Barevnost Technologie tisku – digitální, ofsetový

Optimální velikost dle potřeby (A3, A4, A5) Struktura papíru Barevnost Technologie tisku – digitální, ofsetový přímo úměrná rozsahu Návrh: vizitka: 500 – Kč Leták A4: – Kč Katalog 40 stran: – Kč