CINSKE PRISLOVI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Čínské pořekadlo.
Peníze.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Irské štěstí.
Rekneme, ze je 18:15 a prave jedes domu (samozrejme sam) po neobycejne narocnem dni v praci. Jsi opravdu velmi unaveny a znechuceny….
Správné používání U Tento soubor "PPS" obsahuje informace o používání u. Může to být užitečné pro vás a všechny ostatní. Věnujte prosím několik.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Irské štěstí.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Lidský Faktor By Michal Husták. „Nikdo není neomylný, ale chybu, ze které se už nevyhrabete udělá jen počítač“ Jedno z Murphyho pravidel „Člověk mu často.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Radost mi vrátila Golgata
Přeji ti vše nejlepší !.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
TOTO JE ČÍNSKÝ TANTRICKÝ TOTEM.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)
Co je to hoax? HOAX je poplašná zpráva, která obsahuje nepravdivé anebo zkreslené informace.
Irské štěstí. Jmenoval se Fleming a byl to chudý skotský rolník. Jednou, když se snažil vydělat pro rodinu na živobytí, uslyšel volání o pomoc z nedaleké.
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Slovo života Slovo života Prosinec 2011 Prosinec 2011.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Vánoční promo akce kofoly
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Období vzniku: duben _inovace_OV.8.28 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a společnost, výchova k občanství, poštovní poukázka.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
O polibcích.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Rozhovor s NÍM.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Naučil jsem se....
FENG SHUI.
Irské štěstí.
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Peníze.
Rozhovor s NÍM.
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
Rozhovor s NÍM.
Rekneme, ze je 18:15 a prave jedes domu (samozrejme sam) po neobycejne narocnem dni v praci. Jsi opravdu velmi unaveny a znechuceny….
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
VŠE O PENĚZÍCH..
Mimořádné události u nás a ve světě
10 „zadečků“ pro Tebe.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

CINSKE PRISLOVI

VSE O PENEZICH

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT BARAK ALE NIKOLIV DOMOV

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT HODINY ALE NE CAS

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT POSTEL ALE NE SPANEK

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT KNIHU ALE NE VEDOMOSTI

ZA PENIZE MUZETE NAVSTIVIT DOKTORA, ALE NEDOSTANETE ZDRAVI

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT DOBRE POSTAVENI ALE NIKOLIV RESPEKT

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT KREV ALE NE ZIVOT

ZA PENIZE MUZETE KOUPIT SEX ALE NE LASKU

TOHLE CINSKE PRISLOVI PRINASI STESTI

NYNI JE RADA NA VAS ABY VAS POTKALO STESTI

TOHLE NENI VTIP VASE STESTI PRIJDE POSTOU NEBO PRES INTERNET

POSLETE KOPII TOMU KDO OPRAVDU POTREBUJE STESTI POSLETE KOPII TOMU KDO OPRAVDU POTREBUJE STESTI. NEPOSILEJTE PENIZE, PROTOZE ZA TY SI STESTI NEKOUPITE. ODESLETE TOTO PRANI DO 96 HODIN (4 DNU)

ZDE JE NEKOLIK PRIPADU LIDI KTERE POTKALO STESTI POTE CO OBDRZELI TOHLE PRISLOVI:

KONSTANTIN DOSTAL TUHLE ZPRAVU V ROCE 1953 A POZADAL SVOU SEKRETARKU ABY UDELALA 20 KOPII. O DEVET HODIN POZDEJI VYHRAL 99 MILIONU V LOTERII.

KARLOS OBDRZEL STEJNOU ZPRAVU, ALE NEODELSLAL JI KARLOS OBDRZEL STEJNOU ZPRAVU, ALE NEODELSLAL JI. ZA PAR DNI PRISEL O PRACI. BEHEM NEKOLIKA DNI SI TO ROZMYSLEL, ODESLAL ZPRAVU A STAL SE Z NEHO VELIKY BOHAC..

V ROCE 1967, BRUNO SE ZPRAVE VYSMAL A ZAHODIL JI V ROCE 1967, BRUNO SE ZPRAVE VYSMAL A ZAHODIL JI. ZA NEKOLIK DNI JEHO SYN VAZNE ONEMOCNEL. BRUNO ZPRAVU RYCHLE NASEL, UDELAL 20 KOPII A ODESLAL JE. ZA DEVET DNI MU PRISLA DOBRA ZPRAVA: JEHO SYN SE UZDRAVIL.

TAHLE ZPRAVA BYLA ODESLANA PANEM ANTHONY DE CROUD, MISSIONAREM V JIZNI AFRICE.

MUSITE ZPRAVU POSLAT DAL NEJPOZDEJI DO 96 HODIN

POSLECHNETE-LI A ODESLETE ZPRAVU DAL, DO 4 DNU OBDRZITE DOBROU ZPRAVU.

TOTO JE SKUTECNOST. TATO ZPRAVA BYLA POSLANA PRO STESTI TOTO JE SKUTECNOST. TATO ZPRAVA BYLA POSLANA PRO STESTI. STESTI JE KONECNE VELMI BLIZKO.

POSLETE 20 KOPII VASIM PRATELUM A RODINE POSLETE 20 KOPII VASIM PRATELUM A RODINE. O DEN POZDEJI DOSTANETE DOBROU ZPRAVU.

TAHLE ZPRAVA BY MELA OBLETET SVET.

POSLETE POUZE 20 KOPII. DOBRA ZPRAVA VAM PRIJDE BEHEM NEKOLIKA DNI.

DULEZITE: NEMENTE TEXT TEHLE ZPRAVY DULEZITE: NEMENTE TEXT TEHLE ZPRAVY. , OKOPIRUJTE JI PRESNE TAK JAK JSTE JI DOSTALI. MNOHO STESTI. J.I.K.