Prezentace jednotlivých aktivit-záhad

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuková aktivita s využitím ICT
Advertisements

Mgr. Jana Reisingerová ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem září 2011
Fonologie Cvičení číslo 6.
Projekt An Apple Pavla Sedlářová.
Spor o Rukopisy Tereza Pechmanová, V8A.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, p.o.
Struktura dat v počítači
„Kde jsem potkal sv.Jana Nepomuckého“ Odbor Klubu českých turistů v Nepomuk na svých webových stránkách vytvořil fotogalerii soch, kostelů, kapliček.
Word Order & Emphasis Come up with the questions that the following statements answer. Remember that new information usually comes at the end of a sentence.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Člověk a příroda Zeměpis Česká republika Pražské památky I VY_32_INOVACE_08 Sada 6 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
Praha.
6 Statečných aneb Pokusníci :  Adam  Lukáš  Ondřej  Lucka  Natka  Šimon.
CO VÍŠ O ČR Práce ve skupinách. 1. Otázky a úkoly 1. Napiš hlavní město ČR. 2. Vypiš všechny kraje ČR. 3. Kolik obyvatel má ČR? 4. Jak se nazývá nejrozsáhlejší.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU AnotaceČechy v době baroka Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně stručně rekapituluje poznatky.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
PRAHA Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
What is Easter? VY_32_INOVACE_3B6 G ymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Věra Dundálková.
SLOVENSKO Martin Schwarz.
Connecting Sentences with který Connect the following sentences with který. Remember to put který into the appropriate number and case. Vzor: Viděl jsem.
Člověk a příroda Zeměpis Česká republika Hádanky z ochrany přírody V VY_32_INOVACE_17 Sada 6 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Czech and Slovak Christmas and Christmas in European countries.
E-Twinning day Gymnázium T.G.Masaryka Hustopeče.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Shopping II By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Kuchař/číšník Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět: Anglický.
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_05_ZSV Ročník: I. Základy společenských věd Vzdělávací oblast:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Ověření ve výuce: Sada: 6Z8/C - 18.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Základní socioekonomické údaje o Spojených státech amerických (basic socioeconomic fact about The United States of America). - zeměpis Mgr. Ivo Dedek.
ICT 2 – 3 – 25 HV František Škroup – Kde domov můj
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Smart board Tomáš Plaček, Jan Kovařík, Daniel Šulc.
Člověk a příroda Zeměpis Česká republika Pražské památky III VY_32_INOVACE_10 Sada 6 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ICT 2 – 3 – 37 HV Vánoční koledy
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:4.
2 Czech 100 Czech for Travelers Czech for Travelers Lesson 13 – L4 - Exercise November 20, 2008.
The Boat Race Worksheet VY_32_INOVACE_3B8 G ymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Věra Dundálková.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-23-Počasí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovesné časy v angličtině Past simple negative VY_22_INOVACE_20 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovesné časy v angličtině Past simple question VY_22_INOVACE_21 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
PRAHA, STÁTNÍ SYMBOLY Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_29_Praha ZŠ praktická,
Národní tradice Národní tradiceOB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
HLAVNÍ PAMÁTKY ČESKÉ REPUBLIKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, HLUŠICE AUTOR: MGR. PETRA PETRÁČKOVÁ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_02_VÁNOČNÍ.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_12_INOVACE_1304_nar.bohatstvi Téma: Národní bohatství Číslo projektu:
SEZNÁMIT ŽÁKY SE STÁTNÍMI SYMBOLY ČESKÉ REPUBLIKY VÝUKOVÝ MATERIÁL ANOTACE.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_05_Státní_symboly_sousední_státy_kh2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/
PROJEKT KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY
Člověk a jeho svět (Vlastivěda pro 4. ročník)
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Prvouka pro 2. tř. Vánoce III/2 19.
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické služby
Kulturní památky Autor Mgr. Zdeňka Prchalová Cílová skupina
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Předmět:Vlastivěda Ročník: IV. Tematický celek: Česká republika
Autor: Andrea Kolářová
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
tato práce je šířena pod licencí cc by-sa 3
Kdo chce být milionářem?
Transkript prezentace:

Prezentace jednotlivých aktivit-záhad E-twinning Prezentace jednotlivých aktivit-záhad

Záhadná věc v naší škole Smart board Dali jsme Francouzům záhadu o našich smart boardech Byl to převrácený puzzle Když naši záhadu uhodli, poslali jsme jim prezentaci o všech našich smart boardech Tenkrát jsme jich měli 7 Nyní máme v naší škole 10 smart boardů + několik dataprojektorů

Záhadná historická osobnost- Jan Žižka 8.4. jsme se vypravili k Žižkovu dubu Cíl byl natočit video, změřit výšku a zjistit informace o dubu. Krátký film následně upravila, sestříhala a dodala hudbu naše jazyková asistentka Shantalle. http://www.youtube.com/watch?v=HMfo2cnY3-Y

Záhada: Praha Historické památky v Praze… Zpracovány o hodinách Vv Poupravené tak, aby byly těžce rozeznatelné!!! Obrázků bylo zpracováno celkem 7, byl na nich např. Karlův most, pražský orloj atd… Ačkoli to bylo velmi obtížné, naši francouzští přátelé ji nakonec přece jen vyřešili. Terka Š. & Lucka J.

Záhadná osoba naší školy Francouzům jsme poslali obrázek, napsali jsme jim, aby podle stop a nápověd uhodli, kdo to je. Oni to uhodli, ale udělali několik chyb v datech. Připravili jsme video přes fotomontáž, jak Masaryk mluví anglicky a vysvětluje, kdo je.

Záhadné místo v Mnichovicích Zaslali jsme detail kazatelny. Chvíli jsme čekali, než nám zašlou odpověď. Po několika dnech to uhádli. Mysleli jsme si, že to nebude tak lehké.

Jonáš a velryba

Záhadné české vánoční tradice Blížily se Vánoce, a tak jsme natočili pár krátkých videí o našich českých zvycích. Jako například : pouštění lodiček krájení jablka házení pantoflem Úkolem bylo vyřešit význam této tradice.

Záhada – mnichovický sport Našli jsme znak mnichovického sportu. Zabarvili jsme část, aby nebylo hned jasné, o jaký sport se jedná. Překvapivě to uhodli.

Vytvořili jsme webquest o českých sportovcích na zimní olympiádě Záhada:Český sport Vytvořili jsme webquest o českých sportovcích na zimní olympiádě A WEBQUEST ABOUT THE 2010 WINTER GAMES IN CANADA AND THE CZECH REPUBLIC Visit the official website: http://www.vancouver2010.com/ And answer the following questions

Na základě tohoto obrázku měli uhodnout typicky český (československý) sport:národní házenou

I tento obrázek sloužil k rozluštění hádanky o dalším českém sportu-nohejbalu.

Celý projekt právě vrcholí zde v Mnichovicích, v Praze a v Poněšicích u Hluboké nad Vltavou.