Respekt Publishing a.s., Erik Tabery1 RESPEKT na iPadu Erik Tabery, šéfredaktor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Personální řízení v malých podnicích
Inovace výuky CAD na naší škole
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Vzdělávání seniorů není jen zájmové vzdělávání
Časopis pro manažery ČSOB skupiny Navigátor.  S dvouměsíční periodicitou informuje o novinkách v bance skupině, představuje projekty a útvary a přináší.
Úvod do Teorie her. Vztah mezi reálným světem a teorií her není úplně ideální. Není úplně jasné, jak přesně postavit herněteoretický model a jak potom.
20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Návrh a zdůvodnění změny loga ŠSČR Současné logo je zastaralé. Od dob jeho navržení se změnily média: z papíru se přešlo na počítače, z počítačů se postupně.
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
E-knihy E-čtečky Zkušenosti NTK Jana Římanová, Národní technická knihovna,
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
S námi máte informační předstih!
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Dotyková zařízení ve výuce​ KA4 Evaluace
Akademický rok 2011/12 1. ročník – LS 1. cvičení
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
JMÉNO AUTORA: MGR. VLASTA KOLLARIKOVÁ DATUM VYTVOŘENÍ: ČÍSLO DUMU: VY_32_INOVACE_19_OSVZ_ZSVB ROČNÍK: I. VZDĚLÁVACÍ OBLAST: SPOLEČENSKOVĚDNÍ.
VŠB - TU Ostrava, Fakulta Elektrotechniky a Informatiky Rozvoj RCM v elektroenergetice Ing. Jan Gala.
Strategická mezera a její analýza s ohledem na nutnost změny strategie
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_19.
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
 knihovny se výrazně podílejí na snížení dopadu digitální propasti (digital divide), který existuje mezi těmi, kteří mají, a těmi, kteří nemají přístup.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
E-knihy na MUNI Realizace el. knihovny na FSpS MU.
Zdravá škola.
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
Business partnering a role (v) HR Iva Pechová Leden 2008.
Open Journal System Lucie Vyčítalová Univerzitní knihovna UPa 5. setkání českých uživatelů systému Dspace Prosazování politiky otevřeného přístupu Vysoká.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
1 Tisková konference Newton House, Praha, Prezentace výsledků projektu: Výzkum chování potencionálních zákazníků na digitálním trhu v ČR "Digitalizace.
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
6. Profesní kompetence jako pracovní způsobilost Dagmar Svobodová.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
HTML stránka – vložení obrázku Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum vytvoření2013.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Ekonomika veřejného sektoru František Svoboda, Konzultační hodiny: čtvrtek, 13-15, kancelář 414
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
ZA JEDEN PROVAZ Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Clever Farmer Clever Swagfactory.
Standardy pro základní vzdělávání
Atraktivní zaměstnavatel
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Ekonomika veřejného sektoru
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Odborník ve školní praxi
Změny na trhu práce?.
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
Využití asistivních technologií v procesu vzdělávání
Transkript prezentace:

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery1 RESPEKT na iPadu Erik Tabery, šéfredaktor

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery2 Respekt na dotek Video manuál k iPad aplikaci Respektu… režie a kamera Tomáš Kudrna hudba Jan P. Muchow v hlavní roli Iva Pazderková prostor pro natáčení poskytlo Centrum pro současné umění Dox

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery3 Proč iPad aplikace pro Respekt? Respekt má v mnoha ohledech jedinečné čtenáře: 1.Profil čtenáře: •Vysoký intelekt •Věkově převažují mladší do 35 let (30%); potom 36 až 46 let (20% čtenářů). •Profesní postavení nikoli homogenní skupiny, ale z mnoha různých oblastí lidské činnosti (vědci, lékaři, právníci, špičkoví manažeři, umělci, sociologové, pedagogové atd. …odborníci na různé oblasti), soc.dem. ABC1

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery4 Proč iPad aplikace pro Respekt? Respekt má v mnoha ohledech jedinečné čtenáře: 2.Z hlediska jejich chování – příklady: •Vysoce loajální komunita lidí, čte cca 85% rozsahu časopisu •Vysoká míra interaktivity / kontaktu s redakcí •Čtení z privátních důvodů, 95% předplatitelského kmene jednotlivci nikoli firmy •Zájem o trendy a dění v mnoha oblastech – věda, technologie, cestování, vzdělávání, orientace v dění ve společnosti, v politice… •Vysoký zájem o novinky v digitálních technologiích •Vysoká aktivita přátel na Facebooku přátel; followerů na Twiteru •Životní styl spíše Motivovaní, Hledači zkušeností, Nezávislí a Utopisté

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery5 Protože o našich čtenářích víme hodně informací ….má pro nás (nejen) iPad aplikace smysl iPad aplikace Respektu má dva cíle: 1.Překlopit část občasných čtenářů tištěného Respektu do této formy čtení časopisu 2.Rozšířit celkovou skupinu čtenářů o původní „nečtenáře“, jako součást našeho stávajícího rozšiřování počtu čtenářů (Respekt roste ve skutečném PN) •Využíváme dobré konverze mezi občasnou a pravidelnější četbou •Zaměření MarComu na „prolomení“ složitější konverze mezi neznalostí Respektu u nečtenářů a občasnou četbou Proč iPad aplikace pro Respekt?

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery6 Inspirace Inspirovali jsme se špičkovými zahraničními časopisy a jejich aplikacemi ….New Yorker, Intelligent Life, The Economis, Project, Wired, Vanity Fair… Pro iPad aplikaci Respektu bylo nejdůležitější si rozmyslet poměr a míru důležitosti mezi textem, vizuální podobou a počtem interaktivních prvků. Proč vlastně chceme iPad aplikaci? Toto dát do souladu se samotnou podstatou a strategií tištěného Respektu.

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery7 Inspirace – výsledná podoba Výsledný model iPad aplikace Respektu je postaven na individuálně připravovaných zalamovaných stránkách pro iPad s velkým důrazem na text, … designově čisté a propracované podobě s rozumnou mírou „hýbátek“, která je zpestřením obsahu časopisu, ale zároveň neodvádí pozornost od samotného čtení. iPad aplikace Respektu obsahuje jak 100% obsah tištěného časopisu (ikona Časopis) plus také náhled do webu Respekt.cz, který je postaven na jiném obsahu než časopis (ikony Sloupky, Respekt DJ, Multimedia). A dále obsahuje exklusivně jeden celý dokumentární film, každých 14 dní film obměňujeme.

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery8 Autentické reakce najdete v „Customer Ratings“ a v „Reviews“ v AppStore …máme celkem 110 Ratings / hodnocení …z toho celkem 95 x ***** Reakce na iPad aplikaci Respektu… Nenapada mi nic co by som mohol vytknout, perfektna aplikacia, ktora zachovava vizualny styl casopisu ale zaroven ho vhodne a ergonomicky ho prisposobuje iPadu, radost citat. Idete prikladom, velky Respekt. Perfektní zpracování, ani moc jednoduché ale zas ani trochu přeplácané digitalizací. 3 měsíce zdarma jsou bomba, ale kdyby bylo možné předplatné už teď, okamžitě předplácím. Papírový Respekt nekupuji a nemám to v plánu, ale digitální verze se mi líbí a sem tam nějaké číslo zřejmě koupím. Tři měsíce na vyzkoušení je skvělá strategie

Respekt Publishing a.s., Erik Tabery9 Děkuji za pozornost