Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modřanský sbor v obrazech
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
Práce s mládeží v Církvi československé husitské.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Zpráva o činnosti sekretariátu za rok 2006 zpracovala: Jitka Klubalová, vedoucí tajemnice ERC.
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Můžeme si to nyní společně připomenout . Vánoce 2009.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jiří Klein.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Technické zhodnocení domu
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Třídní schůzky I. čtvrtletí
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Kurzy Alfa – stručné představení
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Ave Maria.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Mateřská školka - Zlonín
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina, slovo: Marek.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Marek.
Týden plný zážitků, her, srandy, kamarádů, modliteb, mší… Zakončeme prázdniny společně! Od 12 do 18 let
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Rekonstrukce komunikací a prostranství v okolí FÚ a MÚ ( č.p ) Louny 2010.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ActIv8 – Světové dny mládeže na Velehradě
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Třídní schůzky
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Transkript prezentace:

Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“

O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna pro děti a mládež  Sbírka na rekonstrukci  Vznik farnosti Brno-Kohoutovice

Rekonstrukce Domku sv. Rodiny  DŮVODY  malá kapacita stávajících prostor  problematický souběh více akcí 3 družiny skautů, společenství děvčat, příprava na svátosti, společenství mládeže, maminky s dětmi,...  nevyhovující dispozice místnosti v přízemí setkání skautů s rodiči, oddílové schůzky, prostor pro hry  potřeba větší místnosti  přednášky, besedy, koncerty, dětský karneval  oprava střechy

Předběžný projekt 06/2011

Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Prověření statiky – zdi z kotovic, společná stěna se sousedy – varianta demolice – po vyztužení věncem je nadstavba možná (ověřeno výpočty a konzultací se statikem)  Konzultace s architekty – úprava dispozice (širší schodiště, větší prostor)  Nejdříve příští rok

Klubovna pro děti a mládež Adaptace „pinecárny“  Levnější a rychlejší varianta nadstavby malé klubovny  Práce:  zvednout střechu  dozdít, zateplit  podlaha  dveře, okno  Náklady cca tisíc  Lze realizovat letos, od září může fungovat jako klubovna

Současný stav „pinecárny“

Klubovna – vizualizace

Sbírka na rekonstrukci  360 tisíc předběžně přislíbeno do konce roku 2011 Průzkum podpory rekonstrukce (červen 2011)  Stav účtu k 31. prosinci 2011: Kč (+ cca 50 tisíc příslib za rok 2011)  Dle průzkumu přislíbeno v roce 2012 cca 200 tisíc Kč.

Sbírka na rekonstrukci

 Příspěvky:  Zvláštní účet farnosti: č. účtu: / 0800 Je uvedeno na lístečcích vzadu na poličce  Vyhlášené sbírky (příští bude v neděli 18. března)  Děkujeme za Vaše dary a modlitby

Farnost Brno - Kohoutovice  Úkol pro farní radu od pana faráře  Proč?  Společenství věřících v kapli sv. Rodiny má atributy farnosti  Farnost – společenství křesťanů v místní církvi, má územní charakter  Farnost = společenství (malých) společenství  Dostatečný počet věřících pro živou farnost  Možnost samostatné duchovní správy  Samostatná právnická osoba, vlastní matriky, účetnictví  Bližší vztahy se samosprávou  Kaple sv. Rodiny se stane farním kostelem

Farnost Brno - Kohoutovice  Farnost zřizuje diecézní biskup po projednání v kněžské radě  budeme žádat o zřízení farnosti od 1. ledna 2013  Bohoslužby: Pokud bude duch. správce farnosti nadále sídlit v Žebětíně (správa farnosti „excurrendo“), budou bohoslužby beze změn včetně velikonočního tridua.  Společné farní aktivity s Žebětínem: Farní pouť na Vranov, farní den nebo farní ples můžeme pořádat společně. Motivací vzniku farnosti Brno-Kohoutovice není odtržení od Žebětína.

Hledáme  Spolupracovníky do stavební sekce  Dopracování projektu  Komunikace s úřady  Koordinace stavby, řemesel, nákup materiálu  Pomocníky pro odvoz kulatiny  Pátek 2. března, v 15 hodin u lesa u zastávky Pavlovská  Děkujeme p. Plškovi za zajištění dřeva a p. Dvořáčkovi za odvoz  Zájemci se mohou hlásit u ing. Sychry

Děkujeme za pozornost