Metody plánování údržby. Úvod Tento popis je věnován různým metodám plánování údržby v programu STROJEW. Existuje několik vhodných metod a pro výběr té.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Čísla stran v Microsoft Office Word
STROJEW Plánování oprav strojů a zařízení
Ing. Petr Reichl Ing. Luboš Doleček
MS ACCESS - DOTAZY DATABÁZOVÉ SYSTÉMY.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Prostředí tabulkového kalkulátoru, základní operace Vypracoval : Mgr. Zdeněk Hrdina Projekt Anglicky.
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Kontroly a revize elektrických zařízení v elektroenergetice – 2. část
Office 2003/2007/2010. Pás karet 1.Karty: Existuje sedm základních karet, které se nacházejí v horní části pásu. Každá představuje určitou oblast 2.Skupiny:
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
Téma (název prezentace) Autor Metodický popis (anotace)
Školení počítače Excel
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
MARBES CONSULTING s.r.o. - komplexní řešení informačních systémů
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Téma: CorelDRAW - Textové objekty - 7. díl
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Excel – editace ( formát ) buněk
Vyhledávání dat podle určených kritérií Máte za úkol vytvořit databázi klientů v bance s jejich osobními údaji, čísly účtů a konečnými zůstatky na těchto.
Microsoft Access Prezentace základních uživatelských nástrojů
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P4_2.14 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Tabulkový kalkulátor-řady Typ: DUM - kombinovaný.
Tabulkový procesor.
Přehled pro vytvoření formuláře
VY_32_INOVACE_55_MS_Word_IV. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Zásoby novinky v roce 2014 Ing. Bohuslav Major Skalský Dvůr
Referát č. 17 Tabulkový procesor
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_14.
APLIKACE BENEFIT7 - ÚVOD
EXCEL 2010 Popis prostředí – 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Optimalizace logistického systému a řetězců
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
WORD 2010 Popis prostředí – 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Databáze Formuláře VY_32_INOVACE_7B18. Formuláře Umožňují zobrazit data z tabulek uživatelsky vhodným způsobem Mohou být zobrazena data z více tabulek.
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7.
Tabulkové editory © Tabulkové editory slouží k: vytváření a úpravě tabulek na rozdíl od textových editorů jsou tabulky v těchto editorech aktivní,
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Seznamy (databáze) v tabulkových kalkulátorech (Microsoft Office Excel, Open Office Calc, …)
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Formulář Žádosti o dotaci Ing. Slavomír Ladislav Vacík.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Import dat Access (16). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
ZÁSOBY – VYUŽITÍ APLIKACE * PŘEVOD ZÁSOB DO ÚČETNICTVÍ 2 KONTROLA PS SKLADŮ Ing. Bohuslav Major Skalský Dvůr 2015.
1 RPS SW Department | 6/14/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Význam relací Typy relací Vytvoření relace Nastavení relace Podtypy relace Referenční integrita.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola Číslo materiálu v sadě VY_32_INOVACE_04_01_07.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Seminář k častým chybám v monitorovacích zprávách
Novinky Teams v9.
Skalský Dvůr 2015 Zásoby 2015.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 3– POWERPOINT - SNÍMKY Název školy:
Evidence studijních plánů
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
HASH.
Informatika – Práce s grafy
Transkript prezentace:

Metody plánování údržby

Úvod Tento popis je věnován různým metodám plánování údržby v programu STROJEW. Existuje několik vhodných metod a pro výběr té optimální je zapotřebí kousek zkušeností.

Přidání opravy ručně •Nejjednodušší způsob je přidat plánovanou opravu jednoduše ručně. •Vyberete přehled oprav pro požadovaný stroj v Hlavních činnostech (Hlavní činnosti – Stroje a údržba – Přehled údržby)

Hlavní činnosti – Stroje a údržba – Přehled údržby

Stiskněte tlačítko Nový záznam v Přehledu údržby pro vybraný stroj Toto je tlačítko Nový záznam

Nová Karta údržby pro zadání opravy Takto je oprava označena jako plánovaná ručně

Automatické plánování •Když se plánuje automaticky, toto skládá dohromady všechny možné metody (řetězce, prohlídky nebo revize) a vytvoří plán pro zadaný plánovací rok (nastaven v Konstantách) •Nabídka sestavení plánu údržby se najde v menu Hlavní činnosti

Plánovací konstanty Rok pro který se plánuje Zda se plánuje údržba také na víkendy Položky pro prediktivní plán údržby

Plánování pomocí řetězců •Plánovací řetězce je tabulka posloupností oprav, jak by měla následovat pro vybraný stroj •Těchto řetězců může být několik •Identifikují se jedním znakem, obvykle písmenem

Details of one string Posloupnost oprav Identifikace řetězce V tomto případě se opravy budou opakovat po 7 dnech

Tabulka typů oprav

Jak přiřadit řetězec stroji v Kartě stroje Typ řetězce

Prohlídky

Možnosti opakování pro prohlídky •Měsíčně – každé dva měsíce, poprvé v lednu •Denně - každých 14 dní, poprvé

Revize

Sestavení prediktivního plánu oprav vychází ze seznamu použitých náhradních dílů při minulých opravách označených jako poruchy.

Podle použitých náhradních dílů při minulých opravách označených jako poruchy se naplánuje jejich preventivní kontrola. O který díl se jedná je vyplněno v položce Část stroje. Typ opravy je Prediktivní prohlídka Která součástka se má zkontrolovat