ZVON Sdružení nezávislých kandidátů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Statutární město Mladá Boleslav
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
PRAHA OLYMPIJSKÁ, o.p.s..
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_NÁRODNÍ.
LOKÁLNÍ A REGIONÁLNÍ POLITIKA VEP ZS 2007_2008. Kritéria členění veřejné politiky Segmenty veřejného zájmu (VeP obranná, kulturní, vzdělávací, energetická,
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Komunitní centrum Amaro Phurd - Pražská
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Bydlení českých seniorů a nedořešené problémy Ing. Milan T a r a b a předseda Sdružení nájemníků ČR.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Marketingové aktivity sdružení České dědictví UNESCO.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
Prodej bytů v MČ Brno-Kohoutovice Axmanova Chopinova 5 Jírovcova 8 – Pavlovská 7 – Pavlovská 13 – Voříškova
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření domácnosti. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 3 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
KRISTÝNA Vladařová 9.B 2015/ Město a samospráva – orgány města Veselí nad Moravou konzultant: Mgr.Randová Markéta.
Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Organizace, řízení a struktura města Mgr. František L U K L, MPA Předseda SMO ČR starosta města Kyjova.
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Vítáme vás na prezentaci provozovatele
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Vítejte na veřejném fóru
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Vztahy a pravidla soužití - rodina
Vztahy a pravidla soužití - obec
Ekonomické vzdělávání I. – III. r./Kuchař - číšník
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Workshop Tramvaje na Václavském náměstí
Sociálně aktivizační služby
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

ZVON Sdružení nezávislých kandidátů pro komunální volby ve Vrchlabí Vrchlabí Komunální volby - podzim 2010

Kandidáti ZVONu v roce 2006

Zastupitelé kteří pracovali v Ing. Jiří Severýn pedagog Ing. Luboš Dlabola živnostník Klára Hanousková rehabilitační pracovnice Ing. Jan Sobotka Současný starosta Vrchlabí PhDr. Michal Vávra politolog MUDr. Jiří Patrák lékař Ing. Jan Kubát stavební inženýr Mgr. Petr Jireš pedagog Jan Podstata hostinský Do změny bydliště 2008 Nastoupil od roku 2008 Zastupitelé kteří pracovali v současném a pomalu končícím zastupitelstvu 2006-2010

jsme aktivní a pracujeme už čtyři roky. Vážení Vrchlabáci, ceníme si důvěry, kterou jste nám dali pro činnost v zastupitelstvu města. Po celé volební období usilujeme o vyvážený a hospodárný chod Vrchlabí. Hlavně se nám podařilo splnit tyto cíle: • udržet a modernizovat ve vlastnictví města životně důležité součásti většiny domácností (vodovody a kanalizace, úklid a údržbu komunikací, dodávky tepla a teplé vody, bytové hospodářství) • rekonstruovat kulturní dům Střelnice a tak zajistit jeho funkčnost na další desítky let • vybudovat cyklostezku do Lánova a tím posílit bezpečnost dopravy • rozšířit vzdělávací možnosti mládeže o další prostory střední hotelové školy vedle gymnázia • přispět k rozvoji soutěžního i rekreačního sportu (zimní stadion, lyžařské běžecké tratě) • umožnit další výstavbu na Liščím kopci (bytové domy i rodinné domky) ZVON se scházel na poradách a společných přípravách nezávislých členů městského zastupitelstva na jednání. V období 2006 – 2010 nás reprezentovali tito zastupitelé: Ing. Luboš Dlabola, živnostník Jan Podstata, hostinský MUDr. Jiří Patrák, lékař Ing. Jiří Severýn, pedagog Ing. Jan Kubát, stavební inženýr Klára Hanousková, rehabilitační pracovnice PhDr. Michal Vávra, politolog Mgr. Petr Jireš, pedagog Ing. Jan Sobotka, starosta města Připomínáme se, jsme aktivní a pracujeme už čtyři roky.

Za sdružení ZVON Jan Sobotka Vrchlabí je Váš i náš domov. ZVON je připraven sestavit listinu vrchlabských kandidátů i pro letošní komunální volby. Budeme se opírat o osvědčené tváře, ale jsme nakloněni i novým lidem a myšlenkám. Spoluobčanům nabízíme především následující priority: • rozvojem dopravní infrastruktury a dalších sítí přispět k udržení pracovních příležitostí v průmyslu i službách • podporou kultury a sportu docílit smysluplného využití volného času dětí, mládeže, rodičů i seniorů • vytvářením podmínek pro pomoc v těžkých životních situacích usnadnit jejich překonání při stáří, nemoci i živelných pohromách Aby mohl ZVON vůbec kandidovat, tak jakožto sdružení nezávislých kandidátů pro komunální volby 2010 ve Vrchlabí, potřebuje získat zákonem určený počet podpisů od spoluobčanů. Nejsme totiž celostátní politická strana a tak se bez vašeho souhlasu nemůžeme o podporu v podzimních volbách vůbec ucházet. Proto Vás chceme požádat o souhlas a podepsání petice, která nám tuto kandidaturu umožní. Kromě osobního oslovení kandidátů ZVONu a našich přátel, můžete petici podepsat i přímo v prodejně Obuv A+3 na náměstí (vedle hotelu Labuť) či na dalších místech. Děkujeme. Za sdružení ZVON Jan Sobotka Vrchlabí je Váš i náš domov.

Váš hlas pomůže udržet město pro občany. 2010 Sdružení nezávislých kandidátů pro komunální volby ve Vrchlabí 2010 Další aktuální informace naleznete po kliknutí do plochy Pro pokračování v prezentaci, použij kolečko na myši:-) Váš hlas pomůže udržet město pro občany. Nenechte ho předat do světa osobního zisku a politických hádek.

Na závěr procházka po Vrchlabí, která nemá s blížícími se volbami už nic společného:-)

Zvony: Vavřinec, Anna a Václav NÁVRAT ZVONŮ PO 60 LETECH NA VRCHLABSKÝ KOSTEL sv. VAVŘINCE r. 2002 Zvony: Vavřinec, Anna a Václav sv. Vavřinec Václav Anna Vavřinec Odlil Zvonař: Petr Rudolf Manoušek L.P. 10. Srpna 2002

Klik do plochy: Vrchlabí živě:-) Hezký den z Vrchlabí:-)