Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČTYŘI SVÍČKY.
Advertisements

Druhy přísudku Skladba věty.
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
JÁ A MOJE ŽENA.
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
ČTYŘI SVÍČKY Víra Láska Naděje Mír.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Kolja 9.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
URČITĚ SI TO PŘEČTI !!!!!!!!!!! Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Čas minulý Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
O Karkulce Autor:František Šandor.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Dopis od Boha.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
O červené Karkulce Zpracoval: Jan Krejčí.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Farmář šel na trh a koupil kohouta pro své slepice. Nový kohout velkopansky přikročil ke starému kohoutovi a říká: "No, ty starý prďolo, je čas, abys.
O poslušných kůzlátkách
O máku a tak PowerPaint 2000, 800x600, zvuk Byla nebyla, jedna louka.
Přítomný čas Rewrite the following sentences in the present tense. Vzor: Bolela mě hlava. Bolí mě hlava. *Taken from Review Lesson 4, pg. 193, ex. 1 of.
Kde mají původ Velikonoce?
O Karkulce Autor: Kroupa Michal 1.Kapitola V jedné rodině žila jedna hodná a milá dívenka. Každý jí měl rád, ale maminka s babičkou jí milovaly ze všech.
Červená karkulka Lucie Novotná.
VRÁTIL SE ZPÁTKY TEN VÁNOČNÍ ČAS
Pár vtípků.
Červená Karkulka Autor:Michaela Rohlíková.
Porthosek ? – Ještě v Třebíči.
…obrazy se budou měnit automaticky…
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
Halloween.
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice
ČTYŘI SVÍČKY.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Zombie apokalypsa Hrát Vytvořil Kacper Banas.
Naše 7 Třída.
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
ČTYŘI SVÍČKY.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
ČTYŘI SVÍČKY.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
Rozhodneš-li se číst, dočti prosím až do konce.
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
Druhy přísudku Skladba věty.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Transkript prezentace:

Tesák Vlkodlaka Veronika Synková

Byly dvě patnáctileté sestry Byly dvě patnáctileté sestry. Teď je jen jedna ale začněme pěkně od začátku. Ta o trochu nižší je En, Její sestra se jmenuje Len. Jednou Musela En hrát v divadle a vracela se domů sama. Cestou ji napadl obrovský a ošklivý pes…

En to přežila a vrátila se domů k sestře ošklivě pokousána En to přežila a vrátila se domů k sestře ošklivě pokousána. Cos dělala En? Vypadáš děsně! Ježiši vždyť vždyť je to krev! Tvá krev! Okamžitě lehni do postele zavolám sanitku tohle neuzdravím! Ale já nechci do nemocnice! Mus-

Áúúú. En neboj se půjdeme na procházku chceš Áúúú! En neboj se půjdeme na procházku chceš? Otevřela dveře, vyšla ven, podívala se na oblohu a viděla…úplněk! En! Honem! Zpátky! En se otočila u úpatí lesu, sehnula se a připravila ke skoku… En přestaň s těma blbinkama a pojď! Smála se Len. En se náhle otočila a běžela do lesa. En!En!

Zatímco En se rozběhla za svými novými druhy, Len se hledání nevzdala Zatímco En se rozběhla za svými novými druhy, Len se hledání nevzdala. Vzala tatínkovu pušku s úmyslem že nechá jen En a ostatní postřílí. Jen abych En poznala. Té přeci nechci ublížit! Strachuje Len zatímco jde do lesa.

Len nakonec svou sestru našla a okamžitě ji poznala ne podle mladého vzhledu ale podle očí které na ni vždy poznala a nikdy se nespletla.

Tma se měnila ve světlo a tím se i En měnila z vlka v člověka Tma se měnila ve světlo a tím se i En měnila z vlka v člověka. Sanitka už jede! Křičela Len od okna. Vezmeme si ji s sebou řekli lékaři. Uvidíme co se stane až se objeví první náznaky noci.

Uběhlo několik měsíců a Len si začala dělat starosti. Co když En umřela? Co když zabila lékaře? Co když… v tom zazvonil telefon. Jsou to lékaři. V kolik že ji přivezete? Ve 20.00 ? Ale to je úplněk! Nechcete ji přivézt až zítra ráno? Opravdu si myslíte že už je zdravá? Co když se mění jen na úplněk a dnes nás všechny zabije? Dobře tak ji holt přivezte ale bojím se. Přišel večer. Len z okna vyhlížela sanitku. Už je tady! Len je šťastná. Zděsí se však když vidí že ze sanitky vyskočí vlk a vrhne se do dveří domu. Len ve zmatku vezme pušku a střelí. En pomalu umírá. Hrozně se trápí. Když však umře, postřelený vlk se zvedne a utíká do lesa k sobě rovným.

Len už nikdy žádného vlka nepotká ale každý rok ve stejnou hodinu slyší před domem parkování sanitky a bolestné vytí vlků kdesi v lese…