Virtuální kolega www.virtualnikolega.cz Attavena, o.p.s. Prezentace projektu www.virtualnikolega.cz a návrh jeho nabídky pro RADAMBUK: •Zvýhodněná multilicence.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školení on line – blok 1: MS Excel – základy (ukázka)
Advertisements

Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
STUDENT BUSINESS FORUM 2011 Hradec Králové, Mgr. Tomáš Zdechovský WIFI Czech Republic J AK ZAČÍT PODNIKAT ? ÚSPĚŠNĚ.
AUKRO – TRENDY V PODVODECH
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Zdeněk Binar Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Schůzka k projektu Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Matematika pro inženýry.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na žádost, její hlavní znaky a funkci. V závěru je návod, podle kterého si žáci mohou zkusit.
Prostor není jen místo! MAM Prostor je hlavně o seberealizaci, rozvoji, inspiraci, emocích i zábavě.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
D r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost.
Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 EU Investice Naplní vaše plány říjen 2012 Filip Vykouk.
Znalostní fuzzy systém pro podporu rozhodování o určení výše finanční půjčky.
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
POTVRZENÍ O PŘIJETÍ OBJEDNÁVKY
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Technické zhodnocení Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Prvního září 2004 se v severoosetském Beslanu zastavil život…
Odpověď na upomínky Odpověď na upomínky - individuální dopis, který vyhotovuje odběratel. Na upomínky je nutné odpovědět co nejdříve. Obsah odpovědi, pokud.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Vyřazení dlouhodobého majetku
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Prezentace příkladu 7.3. z FIPV1
Návrh a tvorba WWW Semestrální práce. Termíny –20. října – odevzdání popisu práce pár větami popsat, jak bude vypadat a fungovat Vaše semestrální práce.
Přihlášení do EBSCONETU. Novinky Služba zákazníkům.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
FINANČNÍ GRAMOTNOST POŠTOVNÍ POUKÁZKY A JEJICH VYUŽITÍ.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzeň 17. února 2010 MĚŘENÍ VÝKONU ZA ROK 2008.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_10.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Financování EPC projektů z pohledu banky
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
- Výpočet povrchu tělesa
ZÁKLADY OBCHODNÍ KORESPONDENCE
Sportisimo ½ Marathon Praha
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Úroky - samostatná práce
Škola v přírodě
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Hotovostní a bezhotovostní peníze.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Propagace nové hry Epic Game
AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
Využití finančního deníku MS Dynamics NAV 2016
Návod k použití 1 Odstraňte čáry a texty, které nepotřebujete. 2
PŘÍPRAVA ZÁSILKY PRO INTERNETOVÝ OBCHOD
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2-druhá část
Transkript prezentace:

Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh jeho nabídky pro RADAMBUK: •Zvýhodněná multilicence na celý obsah za 85Kč

Virtuální kolega Jak na to? •Získejte přístupy v hodně 8 525Kč za multilicenční cenu 85 Kč / 1 účet •Napište na požadavek, kde uvedete počet účtů, pro které chce přístup •RADAMBUK přepošle Attaveně váš požadavek, ta vám obratem zašle přístupové kódy a návod na jejich použití •Celkovou částku uhraďte kanceláři RADAMBUKU dle jejich instrukcí Attavena, o.p.s.

Virtuální kolega Kontakt: Ondřej Šuhaj

ukázka členění obsahu Lekce

ukázka přehrávacího okna videolekce