U lékaře je prý legrace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kamarádi :o) :o).
Advertisements

Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
VTÍPKY nad * 18.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
,,Pane doktore,můj muž má nějakou divnou nemoc,mohl byste ho vyšetřit
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Samuel Beckett Čekání na Godota
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
MG Production Lahvička MG Production Sedmdesátiletý Marcel by se chtěl od svého doktora dovědět, zda je jeho sperma funkční.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Láska za hrob….
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
PřIjímací řízení na GJŠ
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Instrumentál singuláru
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
U lékaře je prý legrace.
Alkoholické.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
ALKALOIDY V HLAVNÍ ROLI
Transkript prezentace:

U lékaře je prý legrace

Oční lékař po vyšetření k pacientovi: "Člověče, jak jste se sem vůbec dostal?"

"Pane doktore, co mám dělat se srdcem. " ptá se ustrašený pacient "Pane doktore, co mám dělat se srdcem?" ptá se ustrašený pacient. Doktor na to: "No, je velice oslabené, ale do konce života Vám vydrží."

Do nemocnice přivezou chlapa s těžce popáleným břichem, doktor ho ošetří a dává mu dvě tablety Viagry. "A to pomůže pane doktore?" "Ne, ale alespoň se vám na tu popáleninu nepřilepí deka."

Přjde žena k sexuologovi a povídá: "Víte, pane doktore, já z tý soulože už vůbec nic nemám, nemohl byste mi poradit?" "A jak to děláte," ptá se doktor. "No, víte, já ležím na pravým boku" "Hmm.... - a co kdybyste to zkusili na levým boku?" ptá se lékař. "No, nevím - víte, to bych pak zase neměla nic z tý televize ..."

Doktor peskuje sestru: „Proč jste mi to sakra neřekla dřív Doktor peskuje sestru: „Proč jste mi to sakra neřekla dřív! Já toho pacienta dva měsíce léčím na žloutenku a vy mi až dneska řeknete, že to je Číňan!„ Gynekolog je inteligent, který hledá problémy tam, kde normální mužský hledá potěšení.

"Pane doktore, potřebuji nové brýle "Pane doktore, potřebuji nové brýle!" "Vypadá to tak, tady jste v řeznictví." Povídá ohleduplně doktor pacientovi: "Vím, že jste člověk odvážný, a proto před vámi nemusím nic tajit: Od zítřka musíte nastoupit do práce!"

Pozval si psychiatr paní Novákovou Pozval si psychiatr paní Novákovou. "Váš manžel mě požádal, abych Vás vyšetřil. Prý chodíte večer po bytě se zdviženýma rukama a roztaženými prsty. Můžete mi k tomu něco říct?" "Ale jistě. Čekám, až mi zaschne lak na nehty." Jeden profesor se pohádal se svým asistentem. Nakonec diskusi uraženě uzavřel se slovy: "Buď jste blázen vy nebo já." Poté rozčílený odešel. Druhý den našel na svém stole lékařský nález: Asistent X byl vyšetřen na psychiatrickém oddělení zdejší kliniky. Nález je zcela v mezích normy.

Doktorovi v domě praskla voda. Zavolal instalatéra Doktorovi v domě praskla voda. Zavolal instalatéra. Ten přijel, vybalil brašnu nářadí a chvíli se porůznu hrabal v trubkách a dělal takové ty složité instalatérské věci. Pak si umyl ruce a napsal doktorovi účet na 1800 Kč. Doktor podiveně kroutí hlavou: "1800 korun? To je šílené, jako doktor si tolik za hodinu nevydělám!" Instalatér ho nechal domluvit a pak klidně říká: "No, já jako doktor taky tak nevydělával."

Probudí se muž z narkózy a ptá se: "Pane doktore, jak dopadla operace Probudí se muž z narkózy a ptá se: "Pane doktore, jak dopadla operace?" "Lituji, ale já jsem Svatý Petr!" Prostitutka přijde k lékaři s nespavostí. Ten jí předepíše prášky: "Než půjdete do postele, vezmete si tyto dvě pilulky." "A nemyslíte, pane doktore, že brát šedesát pilulek za noc je trochu moc?"

Po důkladné prohlídce pravil gynekolog: "Tak, milá paní, až se dnes vrátí váš manžel domů..." "Nejsem vdaná." - přeruší ho pacientka. "No tak až se setkáte s vaším snoubencem..." "Nejsem zasnoubená." "Tak tedy řekněte svému příteli, že..." "Nemám a nikdy jsem neměla žádného přítele!" Na to se lékař zamyslel, poodešel k oknu a dlouho se mlčky díval ven. "Pane doktore, proč vyhlížíte tak dlouho z okna?" - neudržela pacientka svou zvědavost. "No, naposledy, když se stalo něco podobného, tak vyšla hvězda na východě.

"Doktore, neměl by jsi tolik kouřit!" "Ale, vždyť i jiní doktoři kouří." "Doktore, neměl by jsi tolik pít!" "Ale, vždyť i jiní doktoři pijí." "Doktore, neměl by jsi se tolik milovat se svými pacientkami!" "Ale, vždyť i jiní doktoři to dělají.„ "To jo, ale ty jsi zvěrolékař."

Sestřička veze dědu do nemocničního pokoje, když si děda všimne čísla pokoje: "Ježišmarjá, čtrnáctka, to je ten pokoj, kam dáváte nevyléčitelné případy, ježišmarjá..." Sestřička dědu chlácholí: "Ale dědo, co to povídáte? Tady jsou přece samé lehké případy, podívejte, támhleto je slepák, ten jde zítra domů, tohleto jsou žlučové kameny - víte dědo, já bych vám to neměla prozrazovat, ale ty nevyléčitelné případy se dávají na šestnáctku, ne na čtrnáctku." Vtom přijde vrchní sestra a povídá: "Dědku, kam vás to šoupli, vy patříte na šestnáctku!"

Konec srandy