Lisovna plastů, spol. s r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY
Přednáška na Autodesk Academia Fóru 2007 Absolventi středních škol na Technické univerzitě v Liberci, Fakultě strojní Zpracoval: doc. Ing. Ladislav Ševčík,
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
AQAP – požadavky a volba rozsahu
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
SKUPINA ALTA.
Zadání diplomové práce Stabilita, životnost a vyrobitelnost speciálního úzkého tvaru ve vstřikovacím nástroji.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Váš komunikativní , flexibilní a spolehlivý partner
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Inovace procesu kontinuálního zlepšování
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Systém managementu jakosti QMS
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Daně na energie z pohledu velkého odběratele paliv a elektřiny Ing. Petr Matuszek Seminář AEM/SVSE – Spotřební daně na energie Praha 27. listopadu 2007.
ROVER-CZECH S.R.O.. Výroba Údržba Zásobníky materiálu.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Co je Design for Manufacture and Assembly?
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Navrhování výrobků z plastů PŘÍKLAD NAVRHOVÁNÍ VÝROBKŮ Z PLASTŮ PŘÍKLAD ELEKTRODÍL RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
Model strategie marketingového mixu
Animování snímků. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Informace o společnosti
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Člen skupiny HAVEX 1.
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Transkript prezentace:

Lisovna plastů, spol. s r.o. 594 01 Velke Mezirici, Karlov 139, Česká republika Tel.: +420 566 502 541 Fax: +420 566 502 576 e-mail: lisovna@lisovnavm.cz http://www.lisovnavm.cz 1 1 1 1 1 1

O společnosti Představení: Lisovna plastů se nachází uprostřed České republiky, na dálnici D1 Praha – Brno (Exit 146). Naše společnost poskytuje svým zákazníkům kompletní servis od vývoje , konstrukce a výroby forem, přes vstřikování plastových výlisků až po jejich kompletaci a dodání zákazníkovi. Náše výlisky směřují do automobilního, elektrotechnického a spotřebního průmyslu. Některé naše výrobky se používají v nábytkářském průmyslu nebo slouží jako potřeby pro domácnost. Založení : 1969 Zaměstnanci :140 2 2 2 2 2 2

25 injekčních vstřikovacích lisů s uzavírací silou 25t – 650t

Dobrý den, Navazuji na náš telef.hovor. Naše firma vyrábí injekčně vstřikované plastové díly 0,1 g – 1500g. Potiskujeme a UV svařujeme, případně montáže. Máme zkušenosti s výrobou pro nábytkářský průmysl – IKEA,Kovona. Máme vývojový tým, který Vám podle vaší myšlenky  ( náčrtek,výkres,vzorek ) vyvine nový výrobek včetně zajištění výroby formy a pomůže Vám tak zaujmout zákazníka zajímavým novým detailem. Pokud máte nějaké dotazy a nápady je možné provést u Vás osobní prezentaci a konzultaci našich výrobních možností. Zdraví Dobrý den, Navazuji na náš telef.hovor. Naše firma vyrábí injekčně vstřikované plastové díly 0,1 g – 1500g. Potiskujeme a UV svařujeme, případně montáže. Máme zkušenosti s výrobou pro nábytkářský průmysl – IKEA,Kovona. Máme vývojový tým, který Vám podle vaší myšlenky  ( náčrtek,výkres,vzorek ) vyvine nový výrobek včetně zajištění výroby formy a pomůže Vám tak zaujmout zákazníka zajímavým novým detailem. Pokud máte nějaké dotazy a nápady je možné provést u Vás osobní prezentaci a konzultaci našich výrobních možností. Zdraví Výrobní technologie Naši strojní kapacitu představuje 25 injekčních vstřikovacích lisů s uzavírací silou 25t až 650t pro výlisky o hmotnosti od 0,1 g až po 1 500 g. Máme vstřikovací lisy pro dvoukomponentní lisování s uzavírací silou 100t a 200t. Hlavním cílem naší společnosti je zajistit kvalitu odpovídající požadavkům zákazníka společně s příslušným servisem v procesu logistických toků. 2 2 2 2 2 2

Výrobní možnosti Nabízíme Vám následujícíc služby: Koncepční a technologický návrh produktu Návrh koncepce a výroba forem Injekční vstřikování plastů Potisk plastových dílů Ultrazvukové svařování Montáže sestav dílů Balení podle Vašich potřeb Bezpečnostní sklad Doprava 3 3 3 3 3 3

Dodávky do průmyslových odvětví

JAKOST Partner pro výrobu podle požadavků zákazníka Uplatnění plastikářských znalostí v různých odvětvích Spolehlivý dodavatel v kvalitě a logistice Certifikáty: EN ISO 9001:2000 ISO TS 16949:2002 EN ISO 14001:1997 3 3 3 3 3 3

Vývoj a formy Nabízíme zákazníkům rozsáhlý servis od vývoje výrobku , přípravy technologického procesu po výrobu finálního produktu. Naše schopnosti: Design a koncepce formy Simulace tečení Preventivní údržba a servis forem ve vlastní nástrojárně Výroba forem – dodavatelsky 3 3 3 3 3 3

Materiály Ve výrobním procesu používáme následující granuláty: standartní termoplasty (PE, PP, PS) technické termoplasty (ABS, SAN, PA-6, P 6.6, P11, PC, PBT, TPE, PUR) 3 3 3 3 3 3

Příklady výrobků 3 3 3 3 3 3

Poptávky zasílejte na adresu: Ing. Petr Vaněk 566 502 545 petr.vanek@lisovnavm.cz Buongiorno a Tutti e Benvenuti vi ringrazio per la partecipazione al nostro meeting per la distribuzione, per chi non mi conosce il mio nome e’ Massimo Nanni ho 42 anni sono in TR da 11 e da 2 Coordino le vendita sul mercato Italiano. Spero che la visita dello stabilimento sia stata di Vs. gradimento, peccato che in questi ultimi Sabati lo Stabilimento non produca a pieno regime perché vedere funzionare tutte le fasi produttive e’ senz’altro più suggestivo. 1 1 1 1 1 1