Automobily a co o nich víme

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
stlačený zemní plyn vs. nafta
Česká společnost se učí podnikat
Automobilový průmysl země Sasko
Vznik a vývoj automobilky
Jan Chládek ***Škoda Auto***.
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Automobilový průmysl v globálním kontextu, jeho budoucnost a nároky na lidské zdroje. Ing. Vladimír Hamáček, Personalistika managementu a Coaching, Škoda.
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
Škodovky od 1964 do 2001.
Škoda auto Mladá Boleslav
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
Internet - historie.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
1 Životopis Brouka – část II Poválečné obnovení výroby Po pádu Hitlerovy třetí říše se továrna i město dostalo do britské správy. Továrna.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
Základní koncepce vozidel
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Hybridní pohon Vojtěch frajt
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
ČESKÁ REPUBLIKA Středočeský kraj. ČESKÁ REPUBLIKA Středočeský kraj.
ČESKÉ ZEMĚ PŘED PRVNÍ SVĚTOVOU VÁLKOU
Milan Šanda VIII.A.  Dodge byl založen roku 1900 jako Dodge Brothers Company.  Zásobovala rostoucí automobilový průmysl v Detroitu.  Svoje vlastní.
Autodoprava Šnek Převážíme: Sypké materiály Stěhování Přeprava vozidel
Historie BMW 5 řady Řada 5 je jedním ze základních kamenů soudobé nabídky automobilky BMW.Opět jde o vůz, který ve své třídě určuje laťku pro všechny ostatní.
Hyundai.
Vypracoval : Valla Martin Dne :
Automobily Jméno: Petra Havlíčková Třída: VIII.
AUTOMOBIL SNŮ Závěrečný projekt z designu průmyslových výrobků Ing. Eliška A. Kubičková Fakulta strojní ZČU.
Motorová vozidla Mtv.
Charles Stewart Rolls 1. Narozen 28. srpna 1877 v Bournemouthu Studium – Eton College a univerzita v Cambridge 1900 – vyhrál závod na tisíc mil s vozem.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
VY_32_INOVACE_20_Emil Škoda Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
DOPRAVNÍ ZNAČKY 3. ročník
Automobily – koncepce, karoserie
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
Škoda tudor Adam Novák 1.ITB
ZÁKLADNÍ EKONOMICKÉ POJMY
Automobilový průmysl v ČR
  Lukáš Schejbal.
ŠKODA AUTO Marketing v EU Tereza Hamáková.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Historie vývoje automobilu
DUM II. / 7. osobní doklady Bc. Zdeněk Klíma. Osobní doklady.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
VY_32_INOVACE_AUT1_16 Karoserie. -chránit posádku, náklad a jednotlivé části vozidla před vnějšími vlivy -zajistit požadované pohodlí jízdy -v případě.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
1. PREZENTACE ZE ZÁKLADŮ TEORIE HROMADNÉ DOPRAVY Základní pojmy Ondřej Kališ
Kloubové a speciální autobusy, přívěsy Prototyp kloubového autobusu Š 706 RTO-K z produkce Karosy Vysoké Mýto okolo roku Prototyp kloubového.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VLASTIVĚDA 5. ROČNÍK_14. ROZVOJ PRŮMYSLOVÉ VÝROBY 2. POLOVINA 19.
Anotace Žáci se prostřednictvím prezentace seznamují s vynálezy v 2.pol. 19.století Autor Mgr. Lenka Cílková Datum vytvoření březen 2012 Ročník V. Vzdělávací.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
SVĚT TECHNIKY A JÁ Vojta Hanke. LOGO ROZCESTNÍK auta Válečná technika Počítače zbraně.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – průmysl Jméno autora: Mgr. Tomáš.
TITANIC V PRAZE Na světové výstavě Titanic se žáci IX. A a B seznámili nejen s osudy legendárního Titaniku, ale také s bouřlivým obdobím technických objevů.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Komunikační a prezentační dovednosti / C2b
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
NÁZEV PROJEKTU: ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_591 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Internet - historie.
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Konkurenční benchmarking vozu Škoda Superb II.
Tepelné motory - proudové a raketové motory
STROJE OVLÁDLY ŽIVOT 2. pol. 19. stol.
Společnost Tesla Motors a autonomní řízení elektromobilů
Transkript prezentace:

Automobily a co o nich víme Historie společnosti Škoda začíná v roce 1895 založili původně firmu na výrobu jízdních kol ale po opětovné reklamace začali vyrábět i motocykly se kterými vyhrávali i závody až roku 1905 se začíná vyrábět první modely automobilu Po válce se společnost nadále rozvíjí, kromě osobních vozidel vyrábí i nákladní V roce 1925 pak dochází ke spojení se strojírenskou firmou Škoda. To znamená konec značky Laurin & Klement, postupně se přechází na jméno a znak Škoda. zakladatelé Laurin & Klement staré vozy znak skoda

a ted takové bouráky virabějí Něco víc o prodeji A konečně nejaké auto sem si jist že chcete vědet i to jak se ty starý moc prodávali a ted takové bouráky virabějí Označení vozu Výrobní období Vyrobeno kusů Škoda 120; 125 L 1976 – 1990 1 070 693 Škoda Garde; Rapid 1981 – 1990 44 634 Škoda Favorit 135, 136 1987 – 1995 783 167 Škoda Forman 135, 136 1990 – 1994 223 059 Škoda Pick-up 135, 136 1991 – 1995 70 900 Škoda Felicia 1994 – 2001 912 810 Škoda Felicia Combi 1995 – 2001 356 596

Ale vyrábějí strašně moc typů aut stále lepší a spolehlivější

Česká automobilka Škoda si u britské společnosti Center for Future Studies nechala vypracovat studii, která předvídá, jak budou vypadat automobily a autodoprava v roce 2050. Analytici z Centra pro budoucí studia předpovídají, že v budoucnosti převezme většinu kontroly nad automobilem počítač Za čas možná nebudeme muset ani řídit bude dělat vše počítač za nás

toto patří mezi ty starší Popis nových vozů ale jen těch pořádnejch Superb – Nová Škoda Superb kombinuje díky patentované konstrukci dvoudílných pátých dveří TwinDoor praktické výhody karoserie liftback s elegancí karoserie sedan. Zcela individuální přístup k designu činí z nového Superbu fascinující vůz. Prostornost interiéru a použité materiály zvyšují už tak mimořádný komfort cestování. Fabia – Nová Škoda Fabia představuje jedinečnou volbu pro rodiny, mladé páry i jednotlivce, kteří hledají originální design vytvořený s ohledem na dokonalou funkčnost. Roomster – Ve světě Roomster je všechno jinak. Ať už jste řidič či cestující, vždy v něm najdete nový pohled na věci kolem sebe, jinou perspektivu. Užijete si v něm nečekané zážitky z jízdy i jedinečný komfort.

Je to strašné jak de pokrok v před

A to je vše automobilech škoda děkuji za shlédnutí A LOUČÍM SE