Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/ Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
OMC Pracovní expertní skupina
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Ing. Stanislava Správková
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Cesta k modernímu vzdělávání
P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Program dnešního setkání OPS ( )
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A 29. DUBNA 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
Projekt „Výměna mezinárodních zkušeností a dobré praxe v sociální oblasti“ Registrační číslo: CZ.1.04/5.1.01/
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Math Exercises for You (Math4U)
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
FIT pro život FIT FÜRS LEBEN.
Název operačního programu:
Ing. Stanislava Správková
Mgr. Dominika Pudilová manažerka projektu
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Transkript prezentace:

Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví

Časový harmonogram Trvání projektu: červen 2009 – listopad 2011 (30 M)  Aktivita 1 (červen 2009) – vytvoření projektového týmu, pravidla řízení projektu  Aktivita 2 (červen 2009 – říjen 2009) – příprava úvodního setkání  Aktivita 3 (listopad 2009) – Úvodní setkání účastníků projektu (2 dny)  Aktivita 4 (prosinec 2009 – září 2011 (20 M)) – Stáže (1. stáž předpoklad – duben/květen 2010)  Aktivita 5 (březen 2011 – srpen 2011) – Závěrečná konference (2 dny)  Aktivita 6 – Vytvoření sborníku, administrativní ukončení projektu

Stáže Počet účastníků: 30 zástupců poskytovatelů péče (z 9 organizací), 10 zástupců Centra (celkem 40 osob) Počet stáží: 10 (3 místa – 1x Finsko, 2x Holandsko) Trvání: 3 dny Hrazeno: diety, letenka, ubytování v zahraničí

Výstup ze stáže (povinné) Zpráva ze stáže v rozsahu 3 – 5 stran (osnova daná Manuálem stáží - 1. verze k dispozici v 1. Q 2010) Výstupy projektu Metodický manuál stáží Zprávy ze stáží Přednášky účastníků stáží i zahr. expertů Sborník (přednášky,zkušenosti ze stáží, příklady dobré praxe, možnost aplikace do českých podmínek) – CD a tištěný

Osoby a obsazení Vendula Probstová – konzultant pro vzdělávání Zuzana Foitová – konzultant pro stáže v Holandsku Jan Stuchlík - konzultant pro stáže ve Finsku Ondřej Pěč – odborný konzultant ADMINISTRATIVA PROJEKTU Barbora Wenigová – odborný garant projektu Pavla Šelepová – manažer projektu

Kontaktní osoba Pavla Šelepová Tel.: