U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Naučil jsem se....
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
JÁ A MOJE ŽENA.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe? Hned si podá žádost do osmého! Zapni si zvuk!
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
MOUDRA.
1. Jaká radost žít, | mohu-li jen mít | v světě tom přítelem Ježíše! | I když opuštěn slzy roním jen, | nahradí blízkostí svou mi vše. Jaká radost žít.
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
JSI BŮH A KRÁL.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
O lásce a přátelství v citátech
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
které je stále třeba brát v úvahu !
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Dopis od Boha.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
UŽITEČNÉ MYŠLENKY.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
DOPIS PRO TEBE.
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Malí andělé.
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe?
Naučil jsem se....
O lásce a přátelství v citátech
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
DOPIS PRO TEBE.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
U holiče.
Malí andělé.
které je stále třeba brát v úvahu !
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Malí andělé.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
O lásce a přátelství v citátech.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Transkript prezentace:

U holiče

Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.

Holič řekl: - Víte, já nevěřím, že Bůh existuje. - Proč si to myslíte? zeptal se klient. - Je to velmi prosté. Stačí jen vyjít na ulici, abych se přesvědčil, že Bůh není.

Kdyby byl Bůh, myslíte, že by bylo tolik nemocných? Existovaly by opuštěné děti? Kdyby Bůh byl, nebylo by bolesti, utrpení... Prostě... nemůžu si představit Boha, který tohle všechno dovolí.

Klient se zamyslel, chtěl něco říct, ale rezignoval. Nechtěl vyvolat nepotřebnou diskuzi. Když holič dostříhal, klient zaplatil a odešel.

A v tom momentě uviděl na ulici člověka s dlouhými zanedbanými vousy i vlasy. Vypadalo to, že už delší dobu jeho vlasy i vousy neviděly holiče. Byl zanedbaný a špinavý.

Tehdy se klient vrátil a řekl: -Víte co? Holiči neexistují! - Velmi směšné! Jak to neexistují? zeptal se holič. Já jsem jedem z nich! - Ne! odporoval klient. Holiči neexistují. Kdyby existovali, nebylo by tolik lidí s dlouhými vlasy a vousy, jako ten člověk na ulici. -Ale nééé... Holiči existují, to jen lidé nás nehledají. Z vlastní vůle!

No právě... řekl klient. Přesně tak. Bůh existuje, to jen lidé ho nehledají. A dělají to z vlastní vůle. Proto je tolik utrpení a bolesti na světě.

"Bůh nesliboval dny bez bolesti, radost bez utrpení; slunce bez deště. Sliboval sílu na každý den, útěchu uprostřed slz a světlo na cestě...”

Bůh řekl: Není důležité, jak se bude jmenovat tvůj anděl. Ty ho nazveš jednoduše... Přítelem! Pošli to ke svým andělům... Já jsem to už udělal(a)...