nová bezdrátová technologie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC
HW – Kabely a konektory Název školy
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Připojení k internetu.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC D600 – D1000. PROČ? Mít produkt, který je konkurenční na trhu stylem a funkčností Pohony garážových vrat D600 – D1000.
Výkonové jističe nízkého napětí
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Radiofrekvenční řízení budov
ZÁKLADNÍ DESKA.
Průmyslová komunikace
Historie počítačových sítí a jejich postupný vývoj
Tvorba webových aplikací
Radiofrekvenční řízení budov
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
JA-80 v h1 Změní Váš domov na oázu klidu a pohodlí.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY - ZABEZP. SYSTÉMY) Název a ID tématu: ELEKTRICKÁ.
Chytré sítě Smart grids.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
Operační systém (OS) ICT Informační a komunikační technologie.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Síťové prvky.
Optický přenosový systém
GSM Lift Watch.
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
Elektrotechnika Stroje a zařízení
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
PCI Express Pavel Stianko. 2 Požadavky doby Vysoká přenosová rychlost Quality of service – data musí být v určitý čas přístupná pro zpracování Zvyšování.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
2N® EasyGate PRO. 2N® EasyGate PRO 2N® SmartGate UMTS.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Světelná technika Automatizace světla.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Bezdrátový systém pacient- sestra. Přijímací jednotka s displejem.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
LSN Periphery Quick Reference Guide © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal.
Surfcam Velocity. Uplatnění strojního programování: výroba složitějších součástí pomocí klasického programování se postupně stávala neefektivní a pracná,
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Internal | ST-IN/MKR-EU | April 2014 | © Robert Bosch GmbH All rights reserved, also regarding any disposal, exploitation, reproduction, editing,
Výkonové jističe nízkého napětí
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Radiofrekvenční řízení budov
Porty a rozhraní Markéta Koubíková.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Member of AŽD Group RADOM, s.r.o. Pardubice.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
Ze Spořilova do Litoměřic
Domovní elektrická instalace
Ostatní přístroje nízkého napětí
IKT UČEBNA 21.STOLETÍ - SINO ZEROclient
Transkript prezentace:

nová bezdrátová technologie jednoduchá instalace nápaditý design vyšší bezpečnost výroba ve Velké Británii absolutní SPOLEHLIVOST

TEXECOM - RICOCHET...... Nová generace bezdrátového zabezpečení přináší více možností než jakýkoli jiný bezdrátový systém. Technologie RICOCHET umožňuje bezdrátové síťové propojení jednotlivých komponentů se vzájemnou retranslací, tzn. dovoluje jednotlivým detektorům přijímat a předávat signál z jakéhokoliv dalšího zařízení v síti. Dosah tohoto systému již není omezen jen dosahem mezi přijímačem a vysílačem. Informace o systému RICOCHET jsou předávány z přijímače do ústředny po BUS sběrnici a zobrazují se i na ovládací klávesnici. Dojde-li mezi dvěma zařízeními k přerušení přenosu, „síť“ sama automaticky vyhledá alternativní komunikační cestu. Čím více zařízení instalováno, tím větší je spolehlivost systému.

JEDNODUCHÁ A RYCHLÁ INSTALACE Optická signalizace při načítání detektorů v kombinaci s automatickým přesměrováním = instalace bezdrátového systému nebyla nikdy snazší. INTELIGENTNÍ SYSTÉM = SPOLEHLIVÝ SYSTÉM Síťové propojení se lépe a okamžitě přizpůsobí prostředí. Diagnostika a měření signálu poskytuje nejen větší bezpečnost, ale ušetří i čas montáže / servisu. DELŠÍ DOSAH = VĚTŠÍ OCHRANA Přidáním dalšího zařízení rozšíříte dosah systému. Opakovače signálu již nejsou potřebné. Nechte RICOCHET bezdrátovou technologii pracovat za Vás.

SÍŤ RICOCHET bezdrátové detektory vytvoří mezi sebou síť, kde každý detektor je schopen přeposílat zprávy od jiných bezdrátových detektorů. BEZPEČNOST Více alternativních tras v bezdrátové síti nabízí větší integritu a bezpečnost celého systému, než význam proti samotné síle signálu.. OBOUSTRANNÁ KOMUNIKACE RICOCHET detektory oboustranně komunikují také s přijímacím modulem = zvýšení efektivity, spolehlivosti a zároveň poskytuje rozšířené funkce. TESTOVACÍ REŽIM Nastavovací a testovací procedůra pro každé jednotlivé zařízení samostatně. PŘESMĚROVÁNÍ RICOCHET detektory mění dynamicky přesměrování bezdrátového signálu podle nejlepší komunikační trasy. ÚSPORA ENERGIE RICOCHET vyvinul bezdrátové detektory s 1000 krát menší spotřebou než ekvivalentní drátové detektory. DOSAH Každý přidaný detektor do sítě RICOCHET se chová jako opakovač a prodlužuje dosah pro další zařízení. ZABEZPEČENÍ Bezdrátová komunikace je chráněna sofistikovanými šifrovacími algoritmy.

PREMIER 32XP-W Přijímací modul pro bezdrátovou síť RICOCHET Kompatibilní s ústřednami Texecom Software pro monitoring a diagnostiku Konektor pro připojení servisní klávesnice Připojení přes BUS Frekvenční pásmo 868,0 MHz - 868,6 MHz PREMIER SmartKey Dálkové ovládání pro síť RICOCHET Zapnutí, částečné zapnutí a vypnutí Zobrazení stavu systému Nerozebiratelné pouzdro Životnost baterie 2 - 3 roky

PRESTIGE XT-W, digitální PIR Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET Dosah 15 m, prostorové pokrytí Životnost baterie 2 - 3 roky PRESTIGE QD-W, digitální Quad PIR Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET Dosah 15 m, prostorové pokrytí Životnost baterie 2 - 3 roky IMPAQ CONTACT-W, magnetický kontakt Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET 2x vstup NC Životnost baterie 2 - 3 roky IMPAQ PLUS-W, otřesový detektor s magnetickým kontaktem Nastavení dosahu a citlivosti Vyřazení mag. kontaktu Životnost baterie 2 - 3 roky

BEZDRÁTOVÁ SÍŤ RICOCHET KONFIGURACE MONITORING DIAGNOSTIKA

SERVISNÍ REŽIM Některé základní a jednoduché funkce lze provést přímo na přijímači v servisním režimu. Načtení detektorů a komunikace je signalizovaná pomocí LED SERVISNÍ KLÁVESNICE Další úroveň diagnostiky podporuje servisní klávesnice. Jakákoliv Premier LCD klávesnici můžete připojit k RICOCHET bezdrátovému expanderu 32XP-W. Načtení nebo odstranění ze systému, síla signálu, informace o komunikaci a směrování, test, atd. RICOCHET MONITOR SOFTWARE Nejlepším nástrojem pro diagnostiku je RICOCHET Monitor software. Připojením se k bezdrátovému expandéru, poskytuje úplný přehled a kontrolu nad bezdrátovým systémem. Jednoduché a intuitivní menu s jasným grafickým zobrazením, informuje o stavu zařízení na první pohled.

REZIDENČNÍ I KOMERČNÍ VYUŽITÍ Nová technologie RICOCHET umožnila použití bezdrátových systémů na ochranu obytných, obchodních i výrobních prostor. Nový přístup k servisnímu nastavení a režimu řízení dovoluje velmi rychlou a spolehlivou instalaci.

TEXECOM STANDARDS Veškeré výrobky firmy Texecom nesou značku CE, která potvrzuje, že odpovídají požadavkům Evropské Unie na bezpečnost, zdraví, ochranu spotřebitele a životního prostředí.

DODAVATEL V ČESKÉ REPUBLICE www.texe.com.cz