♠Firemní akce ♠ Teamspirit ♠ Incentiva ♠ Vzdělávání ♠ Teambuilding ♠Zážitek ♠Neformální atmosféra ♠Komunikace Plavby na tradi č ních 50-ti metrových plachetnicích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Advertisements

Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
LODNÍ DOPRAVA.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Něco se o nich dozvíme  Referát o úhlech.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Z praxe do dalšího vzdělávání: aneb potřeby VP identifikované v průběhu pilotního ověřování kompetencí kariérových poradců v rámci projektu IMPROVE Mgr.
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radek Horský. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Určování zeměpisné polohy
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Konference o Severní dimenzi: klima se mění (Ekotoxikologické problémy současnosti) Petra Božovská Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity, České.
Poloha, členitost ZŠ TGM Rajhrad Mgr. Zdeňka Hohnová
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Pět let existence Zvukové knihovny v KPBO Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jarmila Mravcová Cesta časem k Úřadu 21. století Národní konference kvality ve veřejné správě Brno 19. – 21. únor 2013.
Doškolení UEFA profilicence a UEFA A-licence – Olomouc/Praha Jakub Dovalil.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Vývoj politické mapy světa
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ PRO SDÍLENÍ EVANGELIA Jak upéct EXIT Klub?
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Bratrská jednota baptistů
Firemní kultura - změna motivační strategie
Identifikátor materiálu: EU
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Moje cesta na Bajkal Radomír Bílý Několik fotografií a postřehů z mé cesty k nejhlubšímu jezeru světa.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Zdravá škola.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
A JEJICH DŮSLEDKY PRO EVROPU
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,
Mobilní salón krásy
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Světadíly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Rudická. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Marketingové řízení školy. Efektivní škola Profesionální vedení školy Sdílení vize a akceptování cílů školy spolupracovníky Vhodné edukační prostředí.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Pobřeží Afriky Obepluj Afriku prstem po mapě. Je to vůbec po moři možné? Bylo tomu tak vždy? Kterými oceány, moři, zálivy se plavíte? Vyplň slepou mapu.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
TITANIC V PRAZE Na světové výstavě Titanic se žáci IX. A a B seznámili nejen s osudy legendárního Titaniku, ale také s bouřlivým obdobím technických objevů.
CZ /0.0/0.0/15_001/ MAP jako příležitost...aneb náměty a inspirace Markéta Pošíková, předsedkyně PS Vzdělávání NS MAS a ředitelka MAS Podlipansko.
Minikonference Gymnázium Brno - Řečkovice 17.červen 2010
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Název projektu: Ve škole po škole
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna
Prezentační a komunikační dovednosti
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
Sociálně aktivizační služby
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Vedení týmu. Vedení týmu Teambuilding budování týmu vzdělávání a stmelování týmu prostřednictvím zážitků snaží se odpoutat pracovníky od pracovního.
Transkript prezentace:

♠Firemní akce ♠ Teamspirit ♠ Incentiva ♠ Vzdělávání ♠ Teambuilding ♠Zážitek ♠Neformální atmosféra ♠Komunikace Plavby na tradi č ních 50-ti metrových plachetnicích

Plachetnice je ideálním prostředím pro realizaci firemních akcí. Lidé jsou zde skutečně "na jedné lodi a táhnou za jeden provaz". Navíc se přirozeně dostávají do situací, které nutně vyžadují spolupráci, efektivní řešení problému a dobrou komunikaci.

Plachetnice z konce 19.století, které byly zrekonstruovány a modernizovány v 90.letech 20.století Plachty : 650m 2 Stěžně : 30m Délka : 50m Profesionální Spolehlivý Přátelský Vzdělaný Veselý Akce Přátelství Dobrodružství Netradiční zážitek Neformální atmosféra Mnohaleté zkušenosti ve vedení týmu organizovaní eventů plaveb na plachetnicích

♠Zpracování nabídky ♠Vaše připomínkování ♠Finální nabídka ♠Uskutečnění plavby ♠Realizace plavby ♠Osobní setkání ♠Otevřená diskuze o možnostech plavby a jejich specifikách

♠Expedice ♠Přes Atlantik (Z Afriky do Argentiny) ♠Arktida (Špicberky) ♠Antarktida ♠Evropa ♠Západofríské ostrovy (NL) ♠Dánské ostrovy ♠Baltské moře ♠Středozemní moře (Liparské ostrovy) ♠Svět ♠Kapverdy ♠Kanárské ostrovy ♠Dle poptávky

Naše flotila se skládá z 28 plachetnic různých typ ů a velikostí

Kontakt ♠NaPlachetnici, s.r.o ♠Na Střelnici ♠ Olomouc ♠

Všechny fotografie použité v této prezentaci byly pořízeny společností NaPlachetnici Copyright (c) 2008