Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Průvodce aplikací GSMLink aneb
Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Vizuální Systém Fotbal
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Polycom® RealPresence® Desktop
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Partner Learning Center Uživatelská příručka pro partnery společnosti Microsoft.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
Analytická studie Datový model Funkční model Scénáře použití
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
SmartPhone start - Apple iPhone
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Registr přechodných pobytů
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
DUEL SERVICES EUROPE a.s. Ohlídáme Váš dům Domácí alarm s GSM/GPRS komunikací.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Elektronická komunikace
Přehled
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
zpracování hlášení o korupčních zjištěních
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
GSM Lift Watch.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Databáze Formuláře VY_32_INOVACE_7B18. Formuláře Umožňují zobrazit data z tabulek uživatelsky vhodným způsobem Mohou být zobrazena data z více tabulek.
Školení Helios Orange Jaromír Pírko konzultant Helios Orange.
Ivana Topolová VŠE v Praze
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vyjádření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
konfigurace tisku účetní pásky
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Sprievodca GSMlink-om alebo, ako jednoducho komunikovať s GSM autoalarmom „Athos“. GSMlink-Athos 0208Sk.
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem Co používáním GSMlinku získáte ? chráněný přístup do autoalarmů řady CA-12xx prostřednictvím internetu možnost servisního zásahu kdykoliv je vozidlo v dosahu sítě GSM (bez nutnosti návštěvy zákazníka u Vás) přehledné informace o aktuálním nastavení autoalarmu možnost rychlé změny nastavených parametrů náhled do paměti autoalarmu – 128 událostí ! ! ! přehlednou evidenci instalovaných zařízení Pro další stránku stiskněte mezerník. Pruvodce 11/05

Základní informace : Před instalací : adresa stránky – www.gsmlink.cz je možno vytvářet dva typy přístupů – montážní technik – přístup přes Master kód – uživatel – přístup přes User kód montážní technik - má registrována zařízení, která instaloval a provádí jejich správu, může nastavovat veškeré položky a funkce zařízení uživatel - má registrována zařízení, která používá (jeho vlastní vozy), pokud zákazník nepožaduje vlastní přístup, není nutné jej zakládat. Uživatelský přístup umožňuje pouze náhled do nastavení a změny pouze vybraných položek pro registraci zařízení je nutná znalost registračního kódu, který je uváděn na výrobku, v záručním listě nebo jej může zaslat autoalarm na SMS příkaz „MASTER DINFO“ (MASTER = Master kód zařízení) Před instalací : i přesto, že GSMlink umí se zařízením komunikovat SMS i GPRS, doporučujeme na SIM kartě aktivovat GPRS komunikaci (zpravidla na zákaznické lince operátora), komunikace je výrazně levnější než prostřednictvím SMS pokud bude zákazník používat funkci LOCATOR, použijte SIM kartu T-mobile (ostatní operátoři tuto službu nenabízí) před instalací SIM karty se přesvědčte, zda je karta aktivní pro volání i zasílání SMS zajistěte dostatečnou výši kreditu na předplacené kartě (GSMlink směrem k zařízení komunikuje zdarma, avšak informace zpět autoalarm zasílá na vrub karty a pokud není na kartě dostatečná výše kreditu, nemůže s GSMlinkem komunikovat)

Přístup pro již registrované uživatele

Možnost volby anglické verze stránek Přístup pro nového uživatele

Po vyplnění údajů stisknete Výběr typu přístupu Vyplnit osobní údaje uživatele Přihlašovací jméno do GSMlinku Po vyplnění údajů stisknete „Registrovat“

Vyplníte údaje o zařízení + registrační kód

Vyplnit telefonní číslo a Master kód zařízení Údaje o zařízení se vypisují odděleně pro zvýšení bezpečnosti registrace.

Vyplníte typ použite SIM karty Jméno a heslo se v ČR nevyplňuje ! Vyplníte typ použite SIM karty (GSMlink sám doplní APN)

Tlačítko pro zjištění stavu Záložky Informace o GPRS spojení Po úspěšné registraci se Vám zobrazí základní nabídka informací o zařízení

Informace o aktuálním stavu (v době načtení) Tlačítka pro ovládání Informace o aktuálním stavu (v době načtení) Tlačítka pro učení ovladačů a bezdrátových detektorů (učit lze pouze při zapnutém klíčku zapalování) Tlačítka pro nastavení Resetu a přístupových kódů Zapnutí sirény na definovaný čas Informace o stavu autoalrmu a tlačítka pro ovládání autoalarmu přímo z interentu

Záložka pro nastavení funkcí autoalarmu

Po vyplnění požadovaných položek „odešlete nastavení“

Záložka ručního nastavení APN (např. při změně operátora) Ostatní položky se vyplňují pouze při připojení na PCO

Záložka pro nastavení automatické kontroly zůstatku na předplacených kartách

Záložka pro nastavení funkce LOCATOR

Příklady výpisu informací o lokaci

Povelové texty – změny možné pouze přes instalatérský přístup Pro zobrazení aktuálních textů v zařízení Informativní texty – změny možné i přes uživatelský přístup (volitelný parametr) Záložka povelových a informativních textů

Po zapsání změn stisknete „Změnit texty“ (dojde k jejich odeslání do autoalarmu)

Zvolte počet požadovaných událostí a stiskněte „Načti události“ Pokud nejste připojeni GPRS, ale pomocí SMS, potom volte menší počet vypisovaných událostí 1 SMS = 7 událostí Záložka pro vyčítání paměti událostí

Povel z GSMlinku Povel z registrovaného telefonu Povel z centrálního zamykání Událost Zdroj události Datum a čas

Přehled všech zaregistrovaných uživatelů zařízení „Athos Novák“ Záložka informací o zařízení

Přehled všech registrovaných zařízení přihlášeného uživatele (montážní firma zde může mít desítky a stovky zařízení) Záložka osobního nastavení

Závěrem …. Jak jste se mohli přesvědčit, je práce s aplikací GSMlink intuitivní a podává Vám velmi přehledné informace o autoalarmu. Pokud by jste i přesto narazili na dotaz či problém při jeho používání, můžete využít telefonické podpory našeho poradenství, kde Vám rádi pomůžeme při používání aplikace GSMlink. tel. 483 559 987 Přejeme Vám mnoho úspěchů a spokojených zákazníků s autoalarmem Athos Obchodní oddělení Jablotron