Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až 9.6. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Digitální katastrální mapa (reálný cíl v reálném čase)
Advertisements

Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Datové a webové služby katastru nemovitostí uživatelům GIS
Komplexní pozemková úprava
Účelová katastrální mapa GeoData června 2012.
NÁMITKY A PŘIPOMÍNKY Návrh rozhodnutí o námitkách a vyhodnocení připomínek podle ustanovení § 53 stavebního zákona.
Legislativní činnosti komory ve prospěch oboru Proč se zabývat legislativní činností ? vliv vývoje oboru na technickou část legislativy přímý vztah legislativy.
Územní plán Prahy: Jaká je situace? Martin Skalský / Vendula Zahumenská Praha  listopad 2013.
Návod pro obnovu katastrálního operátu a převod
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
Ing. Jan Fafejta, Ing.Milan Kocáb,MBA
ÚČELOVÁ KATASTRÁLNÍ MAPA Ing. Tomáš Cajthaml 11. června 2010.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Komora geodetů a kartografů (Zeměměřická komora)
POSTUP STAVEBNÍCH ÚŘADŮ při zápisu do registru územní identifikace Jiří Košťál ČÚZK červen 2011.
Štefánikova 52, Praha 5
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Vývoj registru sčítacích obvodů České republiky jako GIS řešení.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.
Legislativní záměry v oblasti e-Governmentu Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Ing. Jaroslav Krupka předseda podvýboru pro VS a IS.
Integrovaná strategie území Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Kateřina Valdová.
Od Setkání po Setkání SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
ŘEŠENÍ PROBLÉMU KVALITY GEODETICKÝCH PRACÍ Z POHLEDU KOMORY GEODETŮ A KARTOGRAFŮ Ing. Jan FAFEJTA GEODET, spol. s r.o. Plamínkové Plamínkové 1592, 140.
Právo a katastr nemovitostí
Plzeňského a Karlovarského kraje
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Legislativní řešení registru územní identifikace, adres a nemovitostí Vladimír Weis ISSS 2006 Hradec Králové –
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Registr územní identifikace, adres a nemovitostí Jeden ze základních registrů – zákon 111/2009 Sb., o základních registrech V RÚIAN jsou pro celou veřejnou.
Seminární práce z předmětu SIPOL
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
Sdílení dat a registry VS Ing. Vladimír Hořejší Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
PROBLEMATIKA PROFESNÍ SAMOSPRÁVY
Územní identifikace a adresy v RÚIAN Jiří Formánek.
1 Národní geoinformační infrastruktura ČR - Program rozvoje v letech , další postup Seminář „NEMOFORUM“. Praha,
Konference „Pět let činnosti Nemofora“, Ing. Václav Čada, CSc., ČÚZK 2004 Katastr nemovitostí pracovní skupina č. 3 Ing. Václav Čada, CSc. ZČU v Plzni,
MAS JIŽNÍ HANÁ Místní Akční Skupina Jižní Haná. Projednání bodu 2 Zpráva o dosavadní činnosti MAS Jižní Haná.
Pět let činnosti Nemofora Sdružení Nemoforum Konference k 5. výročí založení Nemofora, Praha
Základní registr územní identifikace a nemovitostí Zbyněk Havelda Úřad pro veřejné informační systémy Seminář sdružení Nemoforum.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Praha, 30. září 2014 Setkání představenstva s vedoucími představiteli členských společností ČLFA Přínosy členství v Eurofinas.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
1 ZRUIN - součást základních datových fondů geodat - souřadnicová lokalizace (diskusní příspěvek - Čada, Hojdar) Seminář „NEMOFORUM“. Praha,
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Zkušenosti s vyhláškou o obsahu technické mapy obce
Zkvalitňování katastrálních map po roce 2017
Bc. Jana Řezníčková, sociální pracovnice
Zákon o ochraně veřejného zdraví před hlukem a řízení hluku v komunálním prostředí (Zákon o hluku) věcný záměr.
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Transkript prezentace:

Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

 Sídlo Novotného lávka 5, , Praha 1  Sekretariát je v kanceláři GEODET, spol. s r.o., Plamínkové 1592, PRAHA 4  Webové stránky komory  SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Činnost KGK  Soutěž o Technické dílo roku 2012  Setkání geodetů  Celoživotní vzdělávání geodetů  Legislativa  Aktivní účast v činnosti Nemofora  Spolupráce s příbuznými institucemi  ČSGK – OS IG a OS KN  ČAGI – aktivní účast na GIVS 2012 a 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Zákon o Zeměměřické komoře  Projednáván s ČÚZK  Provedeny příslušné úpravy  Předán na MO k připomínkám  Připomínky vypořádány na jednání s Geografickou službou armády ČR  Ještě jednou projednány na ČÚZK  Závěrečné legislativní zpracování SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Spolupráce s časopisem Zeměměřič  Serie článků o přípravě zákona o ZK  Mediální partnerství při pořádání akcí  Zeměměřický Betlém SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Další aktivity - propagační leták - vytvoření popisů pracovních postupů - V KN je již hotovo - V IG ve spolupráci s OS IG - zaměřování a zobrazování vnitřních prostor budov - Podíl činnosti soukromé sféry na realizaci Registru územní identifikace adres a nemovitostí - další návrhy: - při prodeji pozemku vyhotovit GP pro zpřesnění hranic - nové mapování intravilánů obcí SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Další aktivity  DMVS  Zastoupení KGK  v hlavním týmu  v pracovním týmu pro DTM  GeoInfoStrategie  KGK navrhla své zástupce  do Řídícího výboru  do Zpracovatelského týmu SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Legislativa Stále sledujeme  Stavební zákon  Energetický zákon  Zákon o elektronických komunikacích  Občanský zákoník  Katastrální zákon SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Informace z CLGE  KGK je ve spolupráci s ČSGK a ČÚZK představitelem ČR v CLGE  General Assembly v Hannoveru (Německo)  Intergeo  General Assembly v Budapešti (Maďarsko)  Jednání s EU  Problematika elektronických profesních karet  Aktualizace směrnice o vzájemném uznávání profesní kvalifikace Z dalšího jednání mj.: Předpis pro zaměřování budov Podzemní katastr Pozice CLGE v FIG SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Děkuji Vám za pozornost a SLEDUJTE SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až