KIS Klientský Informační Systém

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Návod pro přístup k výukovým materiálům pro studium kurzu E-biochemie Univerzita Karlova v Praze - 2. lékařská fakulta UNIVERSITAS CAROLINA PRAGENSIS Univerzita.
Tvorba webových stránek
E-knihy EBSCO v NLK.  Trvalý nákup 3 titulů  Hinman's Atlas Of Urologic Surgery (2012) Hinman's Atlas Of Urologic Surgery (2012)  Paediatric Respiratory.
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Patria Plus Mgr. Libuše Simandlová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Studijní informační systém (SIS)
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Přihlašovací stránka do Extranet PAM. Hlavní nabídka s vyhledávacími nástroji.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Registr přechodných pobytů
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Studijní informační systém (SIS)
Úvodní obrazovka Přihlášení se na portál.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo - název šablony klíčové aktivityIII/2.
E - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Elektronická komunikace
Přehled
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Jakub Ježek 2IT. -> cílem bylo vytvořit online hru piškvorky v php a mysql.
TurboAsistent pro Windows komplexní program pro lékaře
Elektronická žákovská knížka Autor: Matěj Liederhaus Vedoucí projektu: Klára Císařová.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
WWW – hypertextový informační systém
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY. 2 DATABÁZOVÝ SYSTÉM SYSTÉM ŘÍZENÍ BÁZE DAT (SŘBD) PROGRAM KTERÝ ORGANIZUJE A UDRŽUJE NASHROMÁŽDĚNÉ INFORMACE DATABÁZOVÁ APLIKACE PROGRAM.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Systém a zabezpečení Windows update
1 Dspace na AMU – Ostrava 2012 AMU = DAMU + FAMU + HAMU Dspace na AMU Jakub Ivanov PhDr. Iva Horová.
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
2OP381 Manažerská informatika 1
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Systém pro podporu komunitního plánování
ERD - příklad Pojistné smlouvy. Zadání Pojišťovna nabízí klientům různé produkty (např. životní pojištění, povinné ručení, cestovní pojištění, úrazové.
Indikátory. Úvod Indikátor = kvantifikovaný ukazatel potřebný k zjištění výstupu/výsledku projektu Indikátory projektu jsou jedním z podkladů pro hodnocení.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Komerční pojišťovna.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Tomáš Režňák 5. dubna 2005 webmasterské setkání v rámci konference ISSS Centrum dopravního výzkumu Brno Intranet jako pomocník webmastera.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 20.dubna 2010 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Novinky v oblasti pojištění motorových vozidel. 28. září 2016 Novinky v pojištění motorových vozidel / Zdobina 2 Obsah prezentace Poradce č. 2,
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
iŠkola.cz - online univerzální webový školní informační systém
Komerční pojišťovna.
Web Application Scanning
Elektronické sjednání smlouvy
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Transkript prezentace:

KIS Klientský Informační Systém Online přístup na smlouvy a provize do centrální databáze SMS

Úvodní obrazovka - přihlášení Internetová adresa http://80.188.207.187:8888 Přihlašovací údaje získáte na adrese: kanakova@sms-as.eu KIS umožňuje denní sledování a kontrolu zpracování smluv administrativou (např. datum „Do výkazu“ v náhledu smlouvy, což je datum odeslání smlouvy např. do pojišťovny); KIS umožňuje náhled na všechny podrobností smlouvy, které jsou evidovány v centrální databázi SMS: sjednaná rizika, pojištěné osoby, provize, údržba, storna, a další; KIS umožňuje prohlížet odevzdaná avíza, tj. hlášenky, žádanky, intervence atd.; KIS umí tisk různých sestav: smluv, klientů, provizí, storen atd.; KIS dává manažerovi podrobný přehled o práci jemu podřízených jednotlivců i celých skupin a to včetně tiskových výstupů.

Vyhledání smlouvy nebo avíza (např. žádanky, hlášenky, intervence) Hlášenky, Žádanky, Intervence atd.

Dostupné pouze manažerům Možností tiskových výstupů „Statistiky“ Podle stejného klíče lze tvořit sestavy: Podle produktů podle Výročí narození klientů podle Výročí počátku smlouvy podle Dožití smlouvy Sestavy Podle získatelů a Struktura sítě jsou dostupné manažerům! Sestavy Výročí narození získatele, Proplacené smlouvy a Klienti jsou nefunkční – viz slide „Nefunkční volby“. Dostupné pouze manažerům

Příklad tiskového výstupu – „Přehled smluv“ (tj Příklad tiskového výstupu – „Přehled smluv“ (tj. předložená produkce za období) Provize za sjednání je už zaplacená Smlouva sjednaná elektronicky Smlouva je stornovaná Provize za sjednání je zaplacená pouze částečně

Nutné nastavení Internet Exploreru pro tisk sestav Pokud Vám tiskové výstupy nebudou fungovat ani po tomto nastavení, obraťte se na technickou podporu SMS. Kontakt najdete v Adminu: http://www.sms-as.eu/admin/centrum-napovedy.php

Nefunkční volby Změna hesla je sice funkční, ale vzhledem k tomu, že databáze je denně aktualizována z centrálního počítače, bude změněné heslo vždy ve 3 hodiny ráno opět nahrazeno původním ;-) Schůzky lze sice zapsat, ale vzhledem k tomu, že databáze je denně aktualizována z centrálního počítače, budou zapsané schůzky vždy ve 3 hodiny ráno opět smazány ;-) Podle získatelů – funkce dostupná pouze manažerům Proplacené smlouvy, tj. sestava provizí, není dostupná - je ke stažení v Adminu; Klienti nejsou v databázi SMS evidovaní zvlášť, lze je najít spolu se smlouvou nebo avízem Výročí narození získatelů nelze zobrazit – není evidováno v této databázi Struktura sítě – funkce dostupná pouze manažerům