Společnost Control spol. s r.o. se představuje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Spojení informačního a identifikačního systému v aplikaci
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
S YTÉMOVÁ INTEGRACE Ing. Jiří Šilhán. S YSTÉMOVÁ INTEGRACE Jedná se o přístup, který přispívá k integraci nesourodých výpočetních systémů. Vyplývá ze.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Technická dokumentace
Integrace aplikací s využitím komunikačního serveru Vema
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
Oblast nástrojů Prostředí Popis produktů Kritéria Vyhodnocení.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Řízení a kontrola hospodaření v ekonomických agendách
Ekonomický systém pro státní správu a samosprávu Hradec Králové, 2. dubna 2007 Tomáš Pavlíček, Tomáš Pavlíček, Solution Architect.
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Jaromír Skorkovský ESF MU KAMI
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Ing. Daniel Kardoš Fax: Systémová integrace je proces, který má potenciál zvýšit kvalitu zdravotnických informačních.
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Informační systém pro řízení lidských zdrojů ve veřejné správě
Školní informační systémy
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Realizační tým ICZ duben 2005
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
P R O X I O konfigurovatelné řešení pro veřejnou správu
Organizace a organizování podniku
Ing. Daniel Kardoš Systém ManagementDesk – nástroj řízení kvality a bezpečnosti podle ISO 9 001, ISO , ISO , ISO a ISO Ing.
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Informační systém Microsoft Dynamics NAV ISSS
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Informatika a komunikace v logistice Kapitola 8: Úkoly logistického informačního systému, Struktura informačního systému podniku, Pohyb informací v síti.
Helios Orange - Implementace systému
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Organizace a řízení systému oceňování Richard Almy.
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Tvoříme software pro celý svět. Přidejte se k nám. Ondřej Špulka 3. března 2016.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Orsoft Open – stav modulů
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Aktuální stav Orsoft RADNICE Open
Sytémová integrace Ing. Jiří Šilhán.
Nabízené služby společnosti
Informační systémy podnikové systémy CRM
Nabízené služby společnosti
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Transkript prezentace:

Společnost Control spol. s r.o. se představuje w w w . c o n t r o l . c z

Historie společnosti Společnost byla založena v roce 1994 a již 14 let se specializuje na vývoj, prodej, implementaci a customizaci komplexního informačního systému DIALOG. Předchůdce prezentovaného systému DIALOG 2000C byl vy-víjen švýcarskou firmou Simultan a Control převzal vývojová práva v roce 1998. V roce 1999 byl na trh uveden IS DIALOG 3000S, který využívá databázovou technologii společnosti SYBASE. Počet instalací programu Dialog 3000S dosáhl čísla 118, z toho na Slovensku je v provozu 14 instalací.

„Holding“ Control dnes tvoří společnosti Control spol. s r. o „Holding“ Control dnes tvoří společnosti Control spol. s r.o., Control Informatika s.r.o. a Control Informatika SR s.r.o.. Control Informatika s.r.o. realizuje vývoj speciálních řešení postavených na bázi IS DIALOG 3000S. Od 1.10.2008 bude také nabízet služby personální agentury v oblasti informačních technologií. Pro všechny naše zákazníky se nabízí možnost nechat si vybrat a připravit správce IS Dialog 3000S. Uchazeče o zaměstnání budeme vybírat z absolventů vysokých škol, kdy byla navázána spolupráce se všemi významnými fakultami informatiky, provozujeme aktivní inzerci na personálních serverech a zájemci o práci se mohou registrovat také na personálním webu www.control-informatika.cz. Control Informatika SR s.r.o. zajišťuje podporu IS DIALOG 3000S u slovenských uživatelů, tzn. lokalizaci, sledování legislativy a zajišťování Update v tomto směru. Cílem této firmy je rozšiřování počtu slovenských instalací díky aktivními markentingu a počtu rostoucích referencí. „Holding Control“

Aktivity společnosti Základní naší aktivitou, která se největší mírou podílí na obratu společnosti je realizace projektů podnikového informačního systému DIALOG 3000S podporovaného technologií SYBASE specializovaného na ekonomické řízení firem střední kategorie přicházející z oborů strojírenských, hutních, gumárenských, chemických a plastikářských výrob a z oblasti obchodu a služeb. Základní charakteristika aktivit: produkt: informační systém DIALOG 3000S databáze Sybase Adaptive Server Enterprise klient/server nebo možnost třetí vrstvy (aplikační server) multijazyčnost IS DIALOG 3000S replikace dat – Sybase Replication Server technologie Metaframe od společnosti Citrix terminálové řešení na platformě Linux spolupráce s technologickými systémy

Dynamický růst a dlouhodobý vzestup Naší základní strategií je již několik let myšlenka „být odněkud, podnikat a uspokojovat zákazníka kdekoliv“. místo instalace není omezeno vzdáleností díky novým technologiím prohlubování spolupráce s dodavateli speciálních technologií (JetCam, TOPS, KLAES, Solid Edge, Solid Works) uplatňujeme při implementacích teorii omezení (TOC) specializujeme se na řízené sklady realizujeme komplexní řešení (síťové infrastruktury, dodávky serverů a ostatní hardwarové vybavení) implementujeme metody ABC (Activity Based Costing), BSC (Balanced Scorecard), ROLAP řešení, Workflow systémy,

Politika jakosti Společnost Control byla certifikována ČESKÝM LODNÍM A PRŮMYSLOVÝM REGISTREM na normy ISO 9001:2001 dne 22.5.2008. Jednoznačným cílem politiky jakosti naší firmy je uspokojování potřeb Vás jako uživatelů ještě ve vyšší kvalitě. Předpokládá se využití nejmodernějších komunikačních technologií při tvorbě dalších verzí našeho informačního systému. Nadále budeme rozšiřovat péči o zákazníky formou široké škály servisních služeb jako je poradenská služba (HotLine), vzdálená správa informačního systému (servery, databáze,tvorba záloh), služba technické podpory, školení uživatelů nebo trénink uživatelů ve školícím centru.

Politika jakosti

Počty uživatelů a prodejů Modul Počet uživatelů Počet prodejů Nákup a prodej 1242 118 Finanční komplex 420 107 Správa systému 120 104 Řízení výroby 544 6 Mzdy 87 54 CRM 828 47 Finanční kancelář 103 40 Sběr dat 1 291 33 Personalistika 59 31 Docházka 119 30 Servis 316 27

Počty uživatelů a prodejů Modul Počet uživatelů Počet prodejů Workflow 642 26 Doprava 340 24 Řízená dokumentace 264 22 Projekt manager 266 19 E-sklad 190 15 Sběr dat 2 59 11 ABC modely 14 8 Listeninterpreter 320 7 SMS odesílání 3 Sběr dat 3 21 2 Konfigurátor 5 1 Celkem 6257 791

Počty uživatelů a prodejů

Zastoupení produktu ve výrobních oborech

Hospodářské výsledky Výsledková položka 2006 2007 30.6.2008 Tržby za prodej zboží 10365 7698 4829 Výnosy-licence 7293 5184 6780 Výnosy -služby 10211 13496 9382

Hospodářské výsledky Aktivita 2006 2007 31.8.2008 Prezentace potenciálním zákazníkům 67 65 68 Cenové nabídky řešení 71 75 64 Provedené analýzy 2 6 13 Uzavřené smlouvy o dílo 9 10

Na co se můžete v budoucnu těšit: Budoucnost firmy Na co se můžete v budoucnu těšit: na větší školící centrum v nové budově firmy Control, které bude v provozu od 1.6.2009 na nové moduly Dialogu, konkrétně mohu uvést modul Docházky, CRM, Řízení výroby s pokročilým plánováním s využitím TOC projektové řízení s využitím metody „kritický řetěz“ věříme, že na větší počet konzultantů

Produkt naší společnosti informační systém DIALOG 3000S

komplexní informační systém vzdálená správa systému Produkt DIALOG 3000S Pokrývá požadavky středních a velkých firem na komplexní informační systém vzdálená správa systému replikace dat v pobočkových sítích podpora US GAAP a IFRS propojení na technologické systémy

Přehled modulů IS DIALOG 3000S Správa systému Finanční komplex Finanční kancelář (Rolap engine) Nákup a prodej CRM Poštovní klient E-sklad E-OTK E-majetek E-business Mzdy Personalistika Docházka Řízení výroby Sběr dat 1 Sběr dat 2 Sběr dat 3 Konfigurátor Řízení dokumentace Řízení projektů (projekt manažer) Servis Modely ABC Workflow Doprava Údržba Odesílání SMS zpráv Listeninterpreter

Správa systému správa systému definice uživatelů a jejich přístupových práv správa číselníků údržba databáze konfigurace replikace dat zálohování databáze volba úrovně zabezpečení

Finanční komplex řízení saldokonta odběratelských a dodavatelských dokladů (aktuální salda dle měn, zápočty, odpisy pohledávek, faktoring, penalizace) evidence a správa majetku (odpisové plány, účetní a daňové odpisy, údržba) finanční agenda (pokladny, bankovní účty, elektronický platební styk) zpracování finančního účetnictví agenda DPH, daňové formuláře podklady pro přiznání daně z příjmu statistické výkazy konsolidace do vyšších účetních knih výkaznictví dle standardů US GAAP a IFRS

Finanční komplex - ukázka

Finanční komplex - ukázka

Finanční kancelář definice ukazatelů finanční analýzy sestavování výkazů hodnocení finančního zdraví firmy vedení manažerského účetnictví manažerské reporty technologie ROLAP engine BSC (Balanced Scorecard)

Finanční kancelář - ukázka

Finanční kancelář - ukázka

Nákup a prodej skladové hospodářství organizace a plánování prodeje s vazbou na výrobu registrační pokladny zásobování s vazbou na sklady a požadavky výroby výběr a hodnocení dodavatelů marketing podpora čárových kódů interaktivní vazba na e-business

Nákup a prodej – DL s dopravou

Nákup a prodej – Nabídka s kalkulací

Nákup a prodej – nové fyzikální vlastnosti materiálu

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej – plán prodeje

Nákup a prodej – plán prodeje

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej - ukázka

Nákup a prodej - ukázka

Konfigurátor výrobku zpracování cenové kalkulace založení objednávky evidence objednávek generování výrobních zakázek stanovení termínu expedice

Založení nabídky do IS D3000S Uživatel založí doklad „Nabídka“ do IS D3000S Vyplní všechny potřebné údaje 39

Vyvolání konfigurátoru z IS D3000S Na záložce „Doplněk“ se nachází uživatelský screen obsahující odkaz. Pomocí tohoto odkazu se kliknutím na tlačítko „KONFIGURÁTOR“ vyvolá samotná webová aplikace, která slouží pro konfiguraci interiérových dveří 40

Vyvolání konfigurátoru z IS D3000S 41

Webová aplikace „Konfigurátor“ 42

Webová aplikace „Konfigurátor“ 43

Webová aplikace „Konfigurátor“ 44

Načtení konfigurace do IS D3000S Potvrzením nabídky v „KONFIGURÁTORU“ dochází k automatickému přenosu nakonfigurovaných dveří do IS D3000S. Součástí přenosu je i XML soubor, který pak dále slouží pro další software, který nám v IS D3000S vytvoří kusovník na požadované dveře. 45

Načtení konfigurace do IS D3000S 46

E-sklad komunikace PDA terminálu s aplikačním serverem příjem, výdej, přesun skladové položky volba umístění skladových artiklů navigační systém pro vyskladnění artiklů inventarizace identifikace zboží čárovým kódem volba balení a kompletace dodávek interaktivní vazba na ostatní moduly IS DIALOG 3000S

E-sklad-ukázka

E-business definice a správa katalogů produktů na www stránkách registrace zákazníků příjem objednávek a jejich zpracování expediční informace platební pokyny

Mzdy a personalistika podpora národních legislativ a jejich definice výpočty mezd a zákonných povinností zaměstnavatele import dat z docházkových systémů a z výrobních modulů statistické výkaznictví personální agenda (strukturované databáze zaměstnanců a ucha-zečů o zaměstnání, školící plány, tvorba organizačních struktur, organizace náboru pracovníků, zdroje nových uchazečů, popisy funkcí a pracovního zařazení) práce s dokumenty v prostředí MS Office

Mzdy a personalistika – karta zaměstnance

Mzdy a personalistika – hodnocení školení

Docházka evidence odpracovaného času a výkonu evidence a definice důvodů absence organizace směnového provozu sledování přítomnosti zaměstnanců na pracovištích interaktivní vazba na mzdy a personalistiku internetový klient komunikace s hardwarovým vybavením

Docházka-docházková konta

Docházka-docházková konta

Docházka-docházková konta

Docházka-zpracování docházky

Řízení výroby a sběry dat technická příprava výroby kooperace plánování výroby kapacitní řízení kalkulace vyhodnocení zakázek a sledování krycího příspěvku snímání materiálu a technologických operací pracovní postupy pro jakost (měření, neshody, laboratorní testy) operativní údržba strojů

Řízení výroby - ukázka

Řízení výroby – skládání nestingů

Řízení výroby – uvolnění kusovníků, hromadné změny

Řízení výroby – hromadné změny detailů kusovníků

Řízení výroby – metody pořízení,automatické výpočty ploch a hmotností

Řízení výroby – úpravy ukončených operací o mzdy

Řízení výroby – přidání typů zakázek,zvýšení počtu metod zakázek pro dělení materiálu

Řízení výroby – oběh formy

Řízení výroby - ukázka

Řízení výroby - ukázka

Řízení výroby - ukázka

Řízení výroby - ukázka

Řízení výroby - ukázka

identifikace čárovým kódem Sběry dat identifikace čárovým kódem sledování materiálu na montážních operacích záznam průběhu technologické operace v systému vznik podkladů pro expedici výrobků expedice výrobků a jejich vyskladnění

Sběry dat-sériová linka

Sběry dat-sériová linka

podklady pro fakturaci (protokoly) Servis a projekty řízení servisních zásahů (hlášení, přidělení technika, objednací lhůty, čerpání materiálu,cestovné, doba výkonu u zákazníka, komunikace se zákazníkem) podklady pro fakturaci (protokoly) projektové řízení dle zvolené metodiky hodnocení projektovaných činností (náklady, výnosy, kapacitní nároky) řešení reklamací

Servis - montážní list

Servis - ukázka

Projekty - ukázka

Řízení dokumentace podpora ISO procesů a dokumentace správa technické dokumentace řízení tvorby a uzavírání smluv spisová služba archiv

Řízení dokumentace - ukázka

Řízení dokumentace - ukázka

Modely ABC analýza firemních procesů diagnostika nákladů a stanovení podílů režií podle činností sledování vývoje v minulosti, přítomnosti a predikce budoucího vývoje hodnocení vývoje metodou Balanced Scorecard

Modely ABC - ukázka

Modely ABC - ukázka

CRM s poštovním klientem aplikační řízení vztahů se zákazníky integrovaný poštovní klient řízení marketingových kampaní řízení a vyhodnocení produktového portfolia kalendář akcí práce s dokumenty

CRM s poštovním klientem - ukázka

CRM s poštovním klientem-ukázka

CRM s poštovním klientem - ukázka

Workflow definice procesů struktura manažerů procesů monitoring workflow

Workflow-ukázka

Workflow-ukázka

plánování rozvozových tras objednávky dopravy knihy jízd Doprava plánování rozvozových tras objednávky dopravy knihy jízd vyúčtování cestovních náhrad načítání dat z CCS karet do knihy jízd shromažďování technických a administrativních údajů o vozidle

Doprava-plán rozvozu

Doprava-vazba na DL

plánování podnikové údržby definovaní aktivit měření výkonnosti Údržba plánování podnikové údržby definovaní aktivit měření výkonnosti systém jakosti v údržbě vazba na modul Nákup a prodej spolupráce se servisním modulem

Control spol. s r.o. Bohuslava Martinů 1885/2 741 01 Nový Jičín Tel./fax: +420556702895 +420556704290 Email: control@control.cz