Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Advertisements

Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Autor: Mgr. Josef Kvapil Název: Klávesnice VY_32_inovace_VT5_05
Bílá * Jako každý rok, i letos jsme vyrazili na hory. Kurz byl výjime č ný v mnoha sm ě rech, p ř esto prob ě hl s radostí a d ě.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBO Ř ANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_181_SAMOHLÁSKY Téma: ROZD Ě LENÍ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY

A je nám dvacet let
Příběh o chudé dívce, která ke štěstí přišla…
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Jana Janoušková Gymnázium U Balvanu 16 3.ročník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Mgr. Michal Oblouk PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ŘEČ. PŘÍMÁ ŘEČ reprodukuje to, co n ě kdo ř ekl nebo si myslel, p ř ímo, doslova obsahuje č asto oslovení osoby, ke.
Rozdělení hlásek DUM 14/1.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Žena (návod pro muže).
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Základní škola a mateřská škola, Praha - Nebušice od 1. 7
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Houby.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Prezentace se p ř ehraje sama.. Non schoale sed vitae discimus.
ČTVEREC, OBDÉLNÍK A JEJICH OBVOD A OBSAH pro 5. ročník
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám Školní rok: 2011/2012 Ročník: Předmět: Téma: Anotace: Autor : Vzdělávací materiál je určen pro bezplatné.
Okrskové kolo ve florbalu
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
ETHERY.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
Vypracovala:Eliška Hlínová 8.t ř ída Dne: Pokra č uj na další stránku Konec prezentace.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_214_POČÍTÁNÍ_GEOMETRICKÝCH_TĚLES Téma:
Stavba dome č ku Mon č a a Honza Jemelkovi Zálesní Lhota 222 Č erven 2009 – zá ř í 2010.
KERAMICKÉ SUROVINY A MATERIÁLY.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
ICT ČJ VS po S Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace
VZORY PODSTATNÝCH JMEN
Hrátky s abecedou Á, bé, cé, čé, voda teče,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
„More trees? Yes, please!“ I am a tree. Jsem strom. Výtvarné a literární práce.
Janík, Rídl.  N ě mecko (oficiální název Spolková republika N ě mecko), je st ř edoevropský stát, rozd ě lený na 16 spolkových zemí. Na západ ě sousedí.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kolín V., Mnichovická 62 AUTOR: Mgr. Šárka Rosenbergerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_ Č J5 TEMA: č eský jazyk 5 – popis č lov ě ka Anotace:
Monika Goldová Život Karla IV.. Kdo byl vlastně Karel IV. ? Byl 11. č eský král. Také byl 1. č eský, který se stal císa ř em. Narodil se 14. kv ě tna.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název:
Tematická oblast: Život na Zemi Téma: Přírodní společenstvo - mokřady Předmět: Přírodověda Ročník: 5. Autor: Mgr. Alena Hrušková Datum: Druh výstupu:
„Otec Vlasti“ Karel IV.. Obsah Život a smrt Manželky Stavby Území.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Osmisměrka CHKÚ ČR VY_52_INOVACE_24
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640 Autor: Mgr. Helena Roflíková Název:VY_32_INOVACE_09_I.Čj4_HLÁSKOSLOVÍ Téma: Hláskosloví Název.
Čtyřsměrka – příbuzenské vztahy
Základní hudební pojmy
KLUB NADANÝCH DĚTÍ LEKCE ŠIFRY.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY 32 INOVACE 361.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_66_PRV1
Ryby. AUTOR: Eliška Jurčicová
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
VY_32_INOVACE_19_ Český jazyk - opakování pro 1. a 2. ročník
VY_32_INOVACE_20_Slabiky začínající písmeny M, L, P, S
Osová souměrnost.
Transkript prezentace:

Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová ř editelka školy

Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Elišce Flosmanové za 2. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová ř editelka školy

Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Radku Špi č kovi za 3. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová ř editelka školy