Www.jihoceske-cyklostezky.cz Nadace Jihočeské cyklostezky Aktivity Nadace Jihočeské cyklostezky Seminář: Rozvoj cykloturistiky v jižních Čechách, Třeboň,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Advertisements

Nové výzvy v cyklistické dopravě a cykloturistice
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Turistická oblast Jeseníky a Euroregion Praděd Konference v Ostravě,
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
Webové stránky jihočeských knihoven Lída Švíková.
MAS Sdružení Růže Zkušenosti s cykloturistikou v mikroregionu Sdružení Růže.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
Činnost JCCR v roce 2004 navázání spolupráce s příhraničními regiony Horního a Dolního Rakouska, Dolního Bavorska – realizace společných projektů navázání.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Bike Brno – Bike konference 2012 Plzeňský kraj 4. –
Ing. Jaroslav Martinek Central MeetBike Expert seminar Cyklotrasa 14.
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
© NSZM ČR1 Zdravé město C H R U D I M Fórum, 11. dubna 2011.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
28. listopadu 2012 Zastupitelský sál
Společný grant města Strakonice a Komunitní nadace Blanicko - Otavské Inovace ve veřejné správě, Brno Mgr. Michal Novotný.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
zpracovaný v rámci projektu
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Cykloturistika Produkty Služby Infrastruktura Propagace.
Propagace cyklistiky v Jihlavě „Budování infrastruktury, odstraňování bariér, propagace a kampaně“ Ing. Jaroslav Vymazal, primátor statutárního města Jihlavy.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Zlín cyklistický Josef Novák, člen Rady města Zlína
Prezentace turistické oblasti
 Projekt započal rozhodnutím obcí svazku v roce 2007  Projektové dokumentace pro ÚR a SP 2007 – 2008  Majetkoprávní narovnání více než 800 pozemků.
PROJEKTY A AKTIVITY MAS ZPRAVODAJ Připravujeme pravidelné vydávání Zpravodaje Zpravodaj bude informačním materiálem o činnosti organizace, o inspirativních.
Cestujeme po jižních Čechách
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení podmínek pro výuku na gymnáziu Číslo.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Páteřní trasy v Ústeckém kraji - propojování a diferenciace nabídek Ústí nad Labem.
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
HRADY JIHOČESKÉHO KRAJE VY _32 _ INOVACE _07 IT ve škole 16840/ Sada 1 ZŠ ZBYTINY,okres Prachatice.
Greenway Jizera 2008 Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
CYKLOSTEZKA VARHANY Ing. Jiří Samšiňák projektový manažer města Česká Lípa.
Kovářov Kovářov.  Vznik za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví  Severovýchodní okraj jižních Čech (území SOM)
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Zažijte autentický jihočeský venkov
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
turistická oblast v srdci Čech
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Česká republika – Jihočeský kraj
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
VY_32_INOVACE_187 Tomáš Nový osmý kraje ČR
VY_52_INOVACE_16_02_Jihočeský kraj
Propagace cyklistiky v Jihlavě
Dotační program pro rok 2019
Marketingová strategie Turistické oblasti PodKletí
Transkript prezentace:

Nadace Jihočeské cyklostezky Aktivity Nadace Jihočeské cyklostezky Seminář: Rozvoj cykloturistiky v jižních Čechách, Třeboň, 24. duben 2007

Nadace Jihočeské cyklostezky Zřizovatelé •Jihočeský kraj •Jihočeská centrála cestovního ruchu •ČSAD Jihotrans a.s. •23 jihočeských měst Orgány •Správní rada (12 členů) •Dozorčí rada (3 členové) •Pracovní skupiny (cca 25 členů)

Nadace Jihočeské cyklostezky Financování NJC •příspěvky obcí na základě Smlouvy o spolupráci •příspěvek Jihočeského kraje •finanční příspěvky partnerů NJC - ČEZ, ČSOB, Intersnack •příjmy z dotačních a grantových programů (GP Jihočeského kraje, SROP, INTERREG IIIA)

Nadace Jihočeské cyklostezky Audit cyklistických tras a stezek •realizován na bázi dobrovolnosti (především členy pracovní skupiny) •v regionu je – km vyznačených cyklistických tras a stezek •audit byl doposud proveden na cca jedné polovině •obsahuje informace o kvalitě povrchu, obtížnosti, zajímavých místech, vhodných typech kola, nebezpečných úsecích atd.

Nadace Jihočeské cyklostezky Projektová činnost •Cyklistické akce v Jihočeském kraji •Cykloturistické stezky Jižních Čech - doplnění a renovace cykloturistického značení •Otavská cyklistická stezka - putování krajem Karla Klostermanna •Víkend na kole •Vltavská cyklistická stezka - dovolená na kole v Povltaví

Nadace Jihočeské cyklostezky Cyklistické akce v Jihočeském kraji •otevírání cyklistické sezóny ( Nová Bystřice) •zavírání cyklistické sezóny (říjen 2007) •vytvoření a vydání kalendáře cyklistických a cykloturistických akcí

Nadace Jihočeské cyklostezky Cykloturistické stezky Jižních Čech – doplnění mobiliáře a značení •zkvalitnění infrastruktury pro cykloturistiku, tj. doplnění a renovace mobiliáře (přístřešky vč. stojanů na kola) •doplnění značení na stávajících cyklistických trasách, vyznačení nových tras a stezek (vždy ve spolupráci s Klubem českých turistů)

Nadace Jihočeské cyklostezky Otavská cyklistická stezka – putování krajem Karla Klostermanna •úsek Modrava – Zvíkovské Podhradí •zpracována projektová dokumentace •zpracování trasy do materiálu „Víkend na kole“ •vydání 3 na sebe navazujících map ve formátu A3 •informační brožura, 23 ks informačních tabulí umístěných v terénu

Nadace Jihočeské cyklostezky Víkend na kole zpracovány trasy:  Dolní Dvořiště – Hluboká nad Vltavou (v rámci GP JčK)  Tábor – Hluboká nad Vltavou (v rámci programu SROP)  Kvilda – Vyšší Brod (v rámci programu SROP)  Vyšší Brod – Třeboň (v rámci programu SROP) připravovány jsou trasy:  na území Českobudějovicka (v rámci GP JčK)  podél Otavy (v rámci programu INTERREG IIIA)

Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická stezka – dovolená na kole v Povltaví •příprava a realizace propag. a inform. kampaní •zpracování market. studie a koncepce •tvorba uceleného produktu

Nadace Jihočeské cyklostezky Grantový program NJC na podporu pořádání cykloturistických akcí Krásy krajiny a pamětihodnosti očima cyklisty (MěDDM Týn nad Vltavou) Otevírání cyklistické sezóny v České Kanadě (Město Nová Bystřice) Cyklistický výlet na hrad Dobronice u Bechyně za historií a šermem (Město Tábor) Jaro na blatech (Město Veselí nad Lužnicí) termín konání název projektu (žadatel)

Nadace Jihočeské cyklostezky Grantový program NJC na podporu pořádání cykloturistických akcí Sedláčkova stezka na kolech (Obec Zvíkovské Podhradí) Vzpomínka na Christiana Battagliu a Karla Klostermanna (Město Strakonice) Kolem kolem Netolic (Město Netolice) Na kole severním Pootavím (TJ Vysokohorské sporty Písek) termín konání název projektu (žadatel)

Nadace Jihočeské cyklostezky Grantový program NJC na podporu pořádání cykloturistických akcí Po trase píseckého maratonu (Cyklošvec o.s.) Na kole, kam oko ze Zlaté hory dohlédne (Dobrovolný svazek obcí Zlatý vrch) Slavnosti plodů (Mikroregion Chelčicko-Lhenický) termín konání název projektu (žadatel)

Nadace Jihočeské cyklostezky Jírovcova 1, P.O.Box České Budějovice tel.: , Nadace Jihočeské cyklostezky (sekretariát)