TOUR MORAVA, 0. ročník 19.-21.4. 2013. SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Slovní úlohy o pohybu.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Situace okolo financování informačních zdrojů pro r zasedání předsednictva Rady vysokých škol
Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
Jednotné evropské mýtné 0 TRUCK BUSINESS DAY BRNO, 10. Č ERVEN 2009.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Role Městské policie v prevenci úrazů v Chrudimi
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Slovní úlohy o pohybu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Manuál dopravy vlastní x oddílová SOOB Spartak Rychnov nad Kněžnou.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vážení milovníci historie motorismu !
Prázdninový provoz Ing. Martin Farář
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
10.1 Cyklista na silnici, výbava cyklisty
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA Dne od 09:00 hod.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Hry třetího tisíciletí
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Mýtné systémy v ČR a Evropě 0 TRUCK & BUSINESS DAY BRNO, 10. kv ě ten 2010.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Základní registr obyvatel
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí

2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:12.10.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Název Dopravní výchova - křižovatky
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Recyklace RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc EXKURZE PETKA CZ.
ANOTACE Šablona: ICT PRV ČAJZ Silnice Anotace: zásady bezpečného chování na silnici Autor: Mgr. Kateřina Brandejsová Jazyk :Čeština Očekávaný výstup:
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Svobodová Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Výchova k občanství TEMA: Pravidla silničního.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
MOJE CESTA DO ŠKOLY Bezpečnost v silničním provozu
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
Základní údaje: Název stroje*……………………………………………
2018.
H2O - Vltava.
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

TOUR MORAVA, 0. ročník

SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do tří etap. Pojede se tedy v pátek, sobotu a neděli Etapy  Moravská Třebová – Brno (85 km)  Brno – Lipník nad Bečvou (148 km)  Lipník nad Bečvou – Moravská Třebová (100 km) Možné je samozřejmě zúčastnit se pouze některé z etap nebo její části. Přihlášky em na do – v přihlášce je třeba uvést, zda se zúčastníte všech etap nebo jen některé a zda požadujete zajištění ubytování v Brně a Lipníku nad Pořadatel zajištuje  Transport zavazadel ze startu do cíle etapy ( doprovodný vůz) Upomínkové předměty pro přeživší  Pořadatel nepožaduje žádné startovné. Je však nutné počítat s náklady na přenocování, stravování po všechny dny a pitný režim. Dopravné se rozpočítá mezi účastníky.

Prezentace do 11:30 h. u Legátů Staré Město 234 (zaparkování aut a převzetí zavazadel pro účasníky) od 11:45 h. Na náměstí u radnice v Moravské Třebové Start : 12:00 na náměstí v Moravské Třebové V přihlášce je nutno uvést: 1. jméno, příjmení, rok narození 2.zajistit ubytování: Brno (ano / ne), Lipník (ano / ne) 3. zajistit snídaně: Brno (ano / ne), Lipník (ano / ne) 4. zajistit přepravu osobních zavazadel: Moravská Třebová – Brno (ano / ne), Brno – Lipník (ano / ne), Lipník - MT (ano / ne). Dále je možnost objednat dres nebotriko KICK FRANCE Tour de France na koloběžce a to za cenu 700Kč – dres, 500Kč – triko, ve velikostech S - XXL, velikostní tabulka k dispozici zde: vyrobe/velikostni-tabulky/ vyrobe/velikostni-tabulky/ V přihlášce uveďte, zda-li objdednáváte upomínkový předmět - dřevěná medaile o průměru 60mm, tl. 10 mm v ceně 70Kč. // CESTA JE CÍL. // Různé: Na Tour je zván každý. Ať už si troufne na celé tři dny, nebo se připojí kdekoliv po trase a ujede jen část. Dále je možnost zúčastnit se štafetovým způsobem. V tomto případě nutnost vlastního doprovodného vozidla. Doporučujeme vzít si sebou mobilní telefon pro přivolání pomoci, náhradní duši nebo lepení, pumpičku (je možné se domluvit ve skupinách). Levné ubytování asi 70Kč Brno a 30Kč Lipník nad Bečvou. Nutnost vlastní karimatky a spacáku Každý účastník jede na vlastní náklady a nebezpečí, je povinen respektovat obecně závazné předpisy, zejména pravidla silničního provozu, pravidla jízdy na koloběžce a pokyny pořadatelů. Akce se koná za plného silničního provozu. Není nijak finančně ani materiálně zajištěna. Jede se na pohodu. Trasa je vedená po cyklostezce a po vedlejších silnicích s mírným provozem. Všichni účastníci jsou povinni dodržovat silniční zákon 361/2000sb. Doporučuje se cyklistická přilba. Účastnit se mohou osoby starší 18 let nebo v doprovodu rodičů. Po svolateli akce nelze uplatňovat jakoukoliv náhradu škody.