Kulturní výbor Veselíčko

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Advertisements

Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Spolupráce obcí v DSO Lednicko-valtický areál
Škola obnovy venkova Třanovice Spolek obnovy venkova Česká republika Moravskoslezský kraj Francie Morbihan.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
Tvorba integrované strategie území MAS Ekoregion Úhlava.
JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení. JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení RADKOVA LHOTA.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
 schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor Úřadu vlády  zmocněnec vlády pro lidská práva  monitorovací výbor Vznik AGENTURY.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
KULATÝ STŮL S OBČANY – DISKUZE O BUDOUCNOSTI. Místní akční skupina (dále MAS) je na politickém rozhodování nezávislým společenstvím občanů, neziskových.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Sociální problematika na venkově Od Programu obnovy vesnice k LEADERu Ing. Roman Línek náměstek hejtmana pověřený zastupováním Pardubický kraj
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Aktivity Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. v roce 2014.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Místní akční skupiny Prezentace pro seminář: Podpora a možnosti využití dotací pro podnikatele na venkově Rusava,
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Spolupráce, která přináší plody
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
MAS = místní akční skupina = organizace, která vnikla na místní úrovni, sdružuje místní obyvatele, zájmová sdružení, spolky, obce, podnikatele, zemědělce.
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Místní akční skupina MAS Brána Brněnska, o.s.. Spolupráce veřejného sektoru, neziskového a podnikatelského za účelem partnerství a spolupráce v oblasti.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
Mikroregion ZÁHORAN. Dobrovolný svazek obcí mikroregionu ZÁHORAN vznik – 3. října 2001 proč vznik: společné řešení problémů nadobecního charakteru oblast.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Region spokojeného života pro všechny
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
LEADER metoda pro oživení venkova
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
Spolupráce Žďáru nad Sázavou s Agenturou pro sociální začleňování
Podnikání na venkově.
ORP a NNO Petr Holý.
Výsledky projednávání
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Kulturní výbor Veselíčko Prezentace pro jednání 17. dubna 2007, 18.00 Obecní úřad

Program 1) Nové možnosti pro naši vesnici - informace o dotacích pro spolky a instituce v obci z nejrůznějších grantů pro neziskové organizace i Strukturálních fondů Evropské unie na léta 2007-13 (Tomáš Šulák, euromanažer pro NNO) 2) Kalendárium - plán akcí spolků a institucí v obci a příprava společného tištěného kalendária pro rok 2007 3) Další náměty činnosti kulturního výboru (např. vydávání Veselíčských novinek se zapojením studentů apod.)

Základní info o obci Obyvatel cca 831 Rozloha 1317 ha Obecní úřad Kulturní dům Tupec Sokolovna Sportoviště – Sokolská zahrada Areál lomu Služby (pohostinství, smíšené zboží) Zemědělské družstvo Sady Záměcký park aj.

Poloha

Mikroregion Lipensko Lipensko: DSO 11 obcí Lipník nad Bečvou, Bohuslávky, Dolní Újezd, Hlinsko, Jezernice, Kladníky, Lhota, Oldřichov, Osek nad Bečvou, Týn nad Bečvou a Veselíčko. Lipník má 4 místní části – Loučka, Nové Dvory, Trnávka a Podhoří, Dolní Újezd + Staměřice a Skoky Veselíčko + místní část Tupec Lipnicko: ORP 14 obcí Soběchleby, Radotín, Dolní Nětčice, Horní Nětčice

Z á h o ř í

MAS Záhoří-Bečva 28 obcí MR Záhoří-Helfštýn Pobečví, Lipensko

Nové možnosti pro naši vesnici (Samostatná prezentace)

Památky

Zámecký park

Lesy

2) Plán akcí spolků a institucí v obci Příležitosti…

Spolky a instituce v obci SDH Veselíčko TJ Sokol Veselíčko Myslivecké sdružení Podskalí Veselíčko Klub důchodců Veselíčko Záhoří, o. s. Ranč Mustang Veselíčko, o. s. FC Veslo MAS Záhoří-Bečva zahrádkáři včelaři rybáři Mateřská škola Místní knihovna Dětský výchovný ústav Hospůdka U Kovárny Hospoda U Helgy

Cyklotrasy

Napoleonské slavnosti

Ranč Mustang Veselíčko Projekt: „Cesta na ranč - od kryté jízdárny a klubovny po stylový westernový salon s ubytovnou (centrum pro sport, mládež i turisty)“

Kontakt Tomáš Šulák CpKP střední Morava tel. 777 793 743 tomas.sulak@cpkp.cz Euromanažer OK pro NNO Národní observatoř venkova, o.p.s. Spolek pro obnovu venkova OK MAS – Partnerství Moštěnka, o.s. Zastupitelstvo obce Veselíčko