Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky MOPPS Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Středisko náhradní rodinné péče Používání metodik v neziskovém sektoru - výsledky výzkumu Projekt Centrum.
Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1 Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života – kraj Vysočina Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Evropské fondy a Česká republika v období 2007–2013: náš pohled Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti Praha,
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Doplňování KF v číslech aneb Několik údajů k zamyšlení Akviziční seminář Havlíčkův Brod,
Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec Králové 2 1www.centrumandragogiky.cz Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Postoje české společnosti k náhradní rodinné péči Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky EQUAL / MOPPS Knihovnická dílna – Praha
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
OKRUH 3 Jana Vančurová VUSTE ENVIS, spol. s r.o. MOPPS Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života -- kraj Vysočina, EQUAL/2/29 Tento.
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Technické kreslení.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
THEME 7 Social Security Welfare State Types of Social Security Systems.
Evropská charta za rovnost žen a mužů na úrovni života ve městech a obcích Eva M. Hejzlarová, Fórum 50 %, o. s.
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
Přednost početních operací
Národní tématická síť E Rovné příležitosti žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VESMÍR SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Tisková konference Knihovny v pavučině spolupráce Jindřichův Hradec Informace a spolupráce jako nutná součást rozvoje regionu DEMA, a.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Síť služeb pro ohrožené děti a rodiny
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Rodina na Vysočině výsledky empirických výzkumů uskutečněných v kraji Vysočina v letech 2005 – 2010 konference Rodinná politika v centru pozornosti krajů.
„Šance pro děti v ohrožení na Vysočině.“ Příspěvek na konferenci Třebíč, dne 14.října 2014.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Seminář pro zaměstnavatele Ing. Jana Váňová, NVF
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Transkript prezentace:

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky MOPPS Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života Místo realizace projektu: Kraj Vysočina a Město Havlíčkův Brod

Služby institucionální a neinstitucionální péče o děti z pohledu rodičů DEMA a. s. Dům "U zlatého melounu", Michalská 12, Praha 1 tel.: , PhDr. Bohumíra Jozífková, ředitelka DEMA a. s. EQUAL – projekt MOPPS Seminář „Služby pro rodinu“ Havlíčkův Brod

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Jak často mají rodiče problémy s hlídáním dětí? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Jak se muži v rodině podílejí na péči o děti? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Jak se ženy v rodině podílejí na péči o děti? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Mají rodiče výčitky, když svěří dítě do péče jiné osoby? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Přivítali by rodiče au-pair nebo paní na hlídání? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Co je důvodem nezájmu o au-pair nebo paní na hlídání ? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006  není potřeba, máme zajištěno42%  nedůvěra, je to cizí člověk28%  narušilo by to soukromí rodiny15%  je to drahé, finančně náročné13%  nemáme na to doma podmínky2%

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Jaké přídavné služby domácí péče by rodiče uvítali? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006 ano ne Zajištění stravy75%25% Doprovázení do a ze školy50%50% Doprovázení na kroužky43%57% Doprovázení na různé akce39%61% Hlídání v době nemoci40%60%

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Odpovídá nabídka institucionálních služeb hlídání dětí potřebám rodiny ? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006 neumí hledisko ano ne posoudit Místní dostupnost63%18%19% Finanční dostupnost53%18%29% Flexibilita služeb36%36%28% Provozní doba53%19%28% Kvalita péče55%9%36%

EQUAL – projekt MOPPS „Služby pro rodinu“ Odpovídá nabídka kroužků pro děti potřebám rodiny? Zdroj dat: DEMA a. s., segmentační výzkum v Kraji Vysočina pro MOPPS, 256 osob s dětmi do 15 let, únor 2006 neumí hledisko ano ne posoudit Místní dostupnost67%18%15% Finanční dostupnost57%24%19% Kvalita57%8%35% Rozmanitost52%20%28%

PhDr. Bohumíra Jozífková, ředitelka DEMA a. s. Děkuji za pozornost DEMA a. s. Dům "U zlatého melounu", Michalská 12, Praha 1 tel.: ,