PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
Advertisements

Program Pracovní poradenství „Podpora sociální integrace v Bílině a Chomutově“
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Vyhledávejte ve své příruční mapě.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Zn.: Kooperativa pojišťovna, a.s.,Vienna Insurance Group
Restrukturalizace akutní lůžkové péče Ing. Petr Nosek náměstek pro zdravotní pojištění
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Představení společnosti Produkty pro zaměstnance
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
Členění území naší vlasti
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Členění území naší vlasti
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Personální strategie mezinárodní firmy
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Spolupráce ÚP ČR a LPS konference - Poslanecká sněmovna parlamentu ČR Mgr. Zdeňka Cibulková, Odbor pro sociální věci Generálního ředitelství.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Martina Durinová ČE CHY.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Konzervárenská výroba
Ostravská univerzita (1991 → )
Plzeň, Petr Vyhnánek prorektor pro rozvoj a vnější vztahy
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
VY_32_INOVACE_03_Členění území České republiky
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
Město na obrázku se jmenuje
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
„Jediný, kdo může hlasovat, je pojištěnec svýma nohama.“
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Členění území naší vlasti
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
zpracovaný v rámci projektu
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Cesta k uplatnění na trhu práce
Demografie vs. zdravotnictví
Restrukturalizace zdravotní péče v kraji Weiden
Transkript prezentace:

Nabídka stáží a pracovních příležitostí pro studenty a handicapované ve VZP ČR

PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout? Má více než 6,2 miliony klientů a je tak největší zdravotní pojišťovnou v ČR Existuje od roku 1992 Dlouhodobě patří k základním pilířům systému zdravotnictví v ČR Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout? Garanci odpovídající zdravotní péče, Úhradu i těch nejnáročnějších lékařských zákroků, Nejširší síť smluvních zdravotních zařízení, Kvalitní péči o pojištěnce prostřednictvím rozsáhlé sítě vlastních poboček. (proklik na web)

CO VÁM NABÍZÍME? S námi můžete: Kontaktní adresy pro zaslání CV zažít reálné výběrové řízení, získat praxi a pracovní zkušenosti, podílet se na reálných projektech, spolupracovat se zkušenými odborníky, poznat VZP ČR zevnitř, získat reference do životopisu od významného zaměstnavatele, mít větší šanci pracovat ve VZP ČR (pokud budete úspěšní v Trainee programu nebo Programu pro handicapované, můžete se přednostně ucházet o volná pracovní místa). Kontaktní adresy pro zaslání CV www.vzp.cz www.zdravakariera.cz Rádi dáváme příležitost handicapovaným a mladým lidem, proto Vám nabízíme možnost účastnit se stáže ve VZP ČR. Praha (praha.prace@vzp.cz); Střední Čechy (stredoceskykraj.prace@vzp.cz); Plzeň (plzenskykraj.prace@vzp.cz); Jižní Čechy (jihoceskykraj.prace@vzp.cz); Karlovy Vary (karlovarskykraj.prace@vzp.cz); Ústí nad Labem (usteckykraj.prace@vzp.cz); Liberec (libereckykraj.prace@vzp.cz); Hradec Králové (kralovehradeckykraj.prace@vzp.cz); Pardubice (pardubickykraj.prace@vzp.cz); Jižní Morava (jihomoravskykraj.prace@vzp.cz); Vysočina (vysocina.prace@vzp.cz); Morava a Slezsko (moravskoslezskykraj.prace@vzp.cz); Zlín (zlinskykraj.prace@vzp.cz); Olomouc (olomouckykraj.prace@vzp.cz)

Zaměstnáváme lidi s handicapem výběr nejvhodnějších kandidátů ze zaslaných životopisů stáže v rámci dohod konaných mimo pracovní poměr s budoucí možností hlavního pracovního poměru po celé ČR v případě úspěšného absolvování stáže přizpůsobení pracovních podmínek handicapu našim cílem je objevit Váš talent a potenciál pro naši pojišťovnu a hledat nejlepší budoucí zaměstnance Handicapovanými myslíme osoby se zdravotním postižením, podle zákona o zaměstnanosti. Tzn. Ti, kteří mají částečnou nebo plnou invaliditu nebo rozhodnutí Úřadu práce o změněné pracovní schopnosti. Pracovní podmínky = bezbariérový přístup, ale i home office, zkrácené pracovní úvazky, uzpůsobení pracovních procesů atp.

Trainee program absolventi nebo studenti vyšších ročníků VŠ, SŠ stáže (praxe) v rámci studia nebo pracovní stáže po studiu v rámci dohod konaných mimo pracovní poměr po celé ČR s možností budoucího hlavního pracovního poměru v případě, že budete v Trainee programu úspěšní, budete mít možnost účastnit se přednostně výběrových řízení na uvolněná pracovní místa našim cílem je objevit Váš talent a potenciál pro naši pojišťovnu a hledat nejlepší budoucí zaměstnance

Děkuji za pozornost www.zdravakariera.cz www.vzp.cz