Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Advertisements

Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J23/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Název šablony:Inovace výuky AJ II/2/ Miloš Demel Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Název výukového materiálu: Food Autor: Miloš.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Vyjmenovaná slova po Z cvičení
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_515_Vyjmenovaná slova po - z - AUTOR: Mgr. Michaela Rychnovská.
31.1 Vyjmenovaná slova po Z Iva
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
EUpenizeskolam.cz Název projektu: Moderní škola 2010
Český jazyk Vyjmenovaná slova po Z Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Přehled vyjmenovaných slov a slov s nimi příbuzných
INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI Český jazyk 3.třída Vyjmenovaná slova- S,V,Z-opakování.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po Z VY_32_INOVACE_18 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J02/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J01/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J03/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Vzdělávací oblast: Člověk a příroda
Název šablony: Inovace v p ř írodopisu 52/P18/ , Vrtišková Vzd ě lávací oblast: Č lov ě k a p ř íroda Název výukového materiálu: Geologické d ě.
Z Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J20/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F29/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Keplerovy zákony Autor:
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F34/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Optické čočky Autor: Bc.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F13/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Síla Autor: Bc. Jana Slabá.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Vzdělávací oblast: Člověk a příroda
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F25/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Plynné planety Autor: Bc.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F19/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Magnetismus Autor: Bc. Jana.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. STANISLAVA OHANKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_253_DOPLŇOVÁNÍ_VYJMENO VANÝCH_SLOV_PO_Z.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J19/ , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z ROZLIŠUJEME
ICT ČJ VS po S Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Název šablony: Inovace v přírodopisu 52/P28/ , Vrtišková Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Části rostlinného těla.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Český jazyk Ročník :
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F18/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Atom aneb co o něm už vím.
Doplň a oprav! Vyjmenovaná slova po Z.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_433_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT 32/ Č J18, , Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového.
Vyjmenovaná slova Z Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Leden.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 3.ročník Předmět: Český jazyk Autor: Mgr. Miroslava Mrázová.
Předmět:. Český jazyk Ročník:. 3. Téma:. VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z Cíl:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_451_Vyjmenovaná slova po -z- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po z brzy jazyk nazývat se Ruzyně K obrázkům přiřaď.
Vyjmenovaná slova po z UMÍTE JE? Určitě ano! Zkuste je vyjmenovat.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram AUTOR: Olga Bartoňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_ČJ 4_17_VYJMENOVANÁ SLOVA PO Z TÉMA: VYJMENOVANÁ.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_20_02_vyjmenovaná slova
Jazyk a jazyková komunikace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Transkript prezentace:

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 32/ČJ07/1.2.2013 Beranová Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Název výukového materiálu: Vyjmenovaná slova po z Autor: Mgr. Hana Beranová Předmět: Český jazyk Třída: III Tematický okruh: Vyjmenovaná slova Téma: Vyjmenovaná slova po z Druh výukového materiálu: prezentace Použití ICT: interaktivní tabule, interaktivita Didaktické, metodické poznámky (popis použití výukového materiálu ve výuce): výklad a procvičení, upozornění na neobvyklá slova, nacházení příbuzných slov, pravopisná cvičení, manipulační činnost s kartičkami, přísloví se slovem jazyk

Vyjmenovaná SLOVA PO Z

BRZY JAZYK NAZÝVAT (SE) RUZYNĚ

PřiřaĎ VYJMENOVANÁ SLOVA K OBRÁZKům jazyk Ruzyně lev se nazývá král zvířat brzy

Pozor na rozdíly ! brzy X brzičko nazývat se X nazívat se (únavou)

Příbuzná slova brzy jazyk nazývat se Ruzyně Vymysli a napiš příbuzná slova ke slovům : brzy jazyk nazývat se Ruzyně jazýček, jazykověda, jazykový, dvojjazyčný, cizojazyčný vyzývat, ozývat se, vzývat, vyzývavý, vyzývavě, vyzyvatel, neozývat se, ruzyňský

Víš, co je jazylka ? Vyber možnosti. květina část hudebního nástroje kost lékařský nástroj živočich žijící v Africe Je to kost v krku mezi bradou a hrtanem. květina

UMíš vysvětlit ? Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Drž jazyk za zuby. Co na srdci, to na jazyku. Mám to na jazyku. Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem.

Doplň y, ý, i, í muz-kant se oz-val, z-skal jsem přítele, ty se uz-váš, jak se to naz-vá, nez-štná pomoc, b-dlíme v Ruz-ni, už budou brz- Vánoce, Z-ta vstává brz-čko, Lojz-k, ciz-nec, hroz-tánský mrak, raz-tko, český jaz-k, váz-čka, dlouhý z-p, nenaz-vej ho tak, jaz-kovědec, Honz-k, jaz-ček na vahách, z-nkový plech, z-mník

Správné řešení muzikant se ozýval, získal jsem přítele, ty se uzíváš, jak se to nazývá, nezištná pomoc, bydlíme v Ruzyni, už budou brzy Vánoce, Zita vstává brzičko, Lojzík, cizinec, hrozitánský mrak, razítko, český jazyk, vázička, dlouhý zip, nenazývej ho tak, jazykovědec, Honzík, jazýček na vahách, zinkový plech, zimník

Připrav si kartičky y, i kočičí jaz-čky, nic se neoz-vá, spadlá z-dka, z-tra bude pršet, vz-t si svetr ý ý í í í

podz-mní déšť, voz-t dřevo, kamz-k, vyz-vat k tanci, brz- budu zdravá i i í ý y

i i í y y mraz-vý den, brz-čko se vrátím, nez-vej, anglický jaz-k, Ruz-ně i i í y y

i y i y i moje viz-tka, uznávaný jaz-kovědec, malý z-sk, jaz-kový slovník, Koz-na i y i y i

http://www.mojecestina.cz/article/2008111 802-vyjmenovana-slova-po-z Použité zdroje: http://www.mojecestina.cz/article/2008111 802-vyjmenovana-slova-po-z http://gumovy-medvidek.webnode.cz/moje- animace-6/ http://www.i60.cz/clanek_1537_prazske- letiste-ruzyne-meni-nazev-podle-vaclava- havla.html http://botanika.wendys.cz/kytky/K395.php