ENERGY CONTROL SYSTEMS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Zelená pro Beskydy využití obnovitelných energetických zdrojů OHŘEV BAZÉNOVÉ VODY VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Města a klimatická změna
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Bytové družstvo U Arény
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Solární systémy pro aktivní topení
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
A1 Consult efektivní snížení Vašich nákladů
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Tepelné čerpadlo 3.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Mapa zájmu - plány.
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Úspory energie v osvětlování ve veřejném sektoru Juraj Krivošík SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s , Magistrát hl.m. Prahy.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
Společnost Skanska je tu pro vás
PSYCHIATRICKÁ NEMOCNICE KOSMONOSY Zkušenosti s projekty EPC
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Využití metody EPC Jaroslav Maroušek SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Praha.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
VIII. Jarní konference energetických manažerů Poděbrady, 10. Března 2004 Trendy v energetickém managementu v ČR a EU Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 8.ROČNÍK.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Poskytování energetických služeb se zárukou nejen ve veřejném sektoru
Regulátory veřejného osvětlení RPR Plus!
Finanční záležitosti Pardubického kraje
Finanční nástroje v podpoře energetické účinnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
Transkript prezentace:

ENERGY CONTROL SYSTEMS Snížení spotřeby elektrické energie

Představení společnosti Společnost Energy Control Systems se specializuje na zařízení přinášející výrazné úspory elektrické energie a dodává je na trhy v České a Slovenské republice. Na Slovensku jsme zakládající člen energetického clusteru. Naše firma si uvědomuje trend, kterým se ubírají společnosti upevňující si dlouhodobou pozici na trhu k čemuž využívají i snížení nákladů na elektrickou energii, ochranu životního prostředí, prodloužení životnosti zařízení a pod. Zařízení ComEC, LEC a SinuMEC jsou unikátní a ověřené produkty na úsporu energie. Mateřská organizace nabízí řešení v oblasti úspor spotřeby elektrické energie po celém světě a instalovala již více než 25 tis. realizací.

Důvody Neustále se zvyšující cenu elektrické energie zvyšuje režijní náklady na provoz. snížení spotřeby elektrické energie velice krátká návratnost investice zvýšení životnosti spotřebičů ochrana přírody, zmenšení uhlíkové stopy trend je být „zelený“

Proč s námi více než 25.000 instalací na celém světě nesnižujeme cenu dodávané energie, snižujeme spotřebu ! chráníme životní prostředí - snižujeme emise CO2 – jsme součástí programu Green Light (www.eu-greenlight.org) navržená řešení jsou vysoce efektivní, prověřená a dokážou významně snížit náklady staráme se o klienta od návrhů řešení, až po provoz zařízení on-line servis (více zde) financování projektu - možnost splátek (více zde) komplexní služba – od návrhu řešení, přes realizaci až po servis

Řešení – pro každého Máme řešení pro NEMOCNICE pro běžná zařízení ŠKOLY OBCHODNÍ CENTRA ČERPACÍ STANICE HOTELY RESTAURACE ... pro běžná zařízení pro osvětlení pro asynchronní motory

Reference jsou to nejdůležitější. Reference, které mluví samy za sebe.

Refrence – vybrané světové Geneva Venkovní osvětlení Přes 90 měst v Israeli Budapešt Venkovní osvětlení

Reference – vybrané světové - TESCO Maďarsko zařízení LEC B úspora 28.7%

Reference – ČR & SK

Refrence – a několik dalších v ČR a SR DAIKIN – největší výrobce klimatizací SEGRO – TULIPAN PARK PRAHA – logistic park DOPRAVNÍ PODNIKY ČESKÉ BUDĚJOVICE a PLZEŇ MĚCHENICE – pouliční osvětlení CENTRA – AREÁL VINICE PRAHA (Administrativní budova VODAFONE) OBCHODNÍ CENTRUM SMÍCHOV – PRAHA - Parking BOLLHOFF – logistický areál Praha Rudná HAGEMAYER PRAHA AUTOSALON KLOKOČKA - PRAHA DHL JAŽLOVICE ZINKOVNA MALACKY- SR MICHELSKÉ PEKÁRNY – PRAHA L ´OREÁL- centrální sklad Jažlovice HEAD – tenisový areál Vestec Střední průmyslová škola stavební

Případové studie Budapešt Instalováno přes 200 zařízení na venkovním osvětlení 2003 Celková roční spotřeba na venkovním osvětlení 30GWh Roční úspora s instalovaným zařízením 7.5GWh Úspora je 25% Úspora elektrické energie na osvětlení tak pomůže snížit roční emise CO2 o 1.500.000 kg

Případová studie Carretera Central, Chile Instalováno přes 450 zařízení na venkovním osvětlení Venkovní osvětlení na cca 60 Km komunikací Roční úspora s instalovaným zařízením je 414 000 USD Úspora je 20%

Případová studie CORK, Irsko Více než 7.500 mil veřejných komunikacích Současné roční náklady na veřejné osvětlení, jsou € 3.4 milionů. Roční úspora je 30% Město ušetří ročně přes € 1 milion za náklady na veřejné osvětlení.

Případová studie Amsterdam Schiphol Airport Venkovní osvětlení Více než 40 zařízení Roční úspora je 25%

Případová studie Emek Medical Center (EMC) 25 lékařských oddělení, 60 ambulancí, a více než 1700 zaměstnanců, z toho 300 lékařů a 700 sester. Instalováno 10 zařízení (celkově v plánu 110) Úspora je 20.3% Roční spotřeba je 532,000 KWh Úspora je 108,000 KWh, což je 10 580 EUR Návratnost investice je méně, než 2 roky

Případová studie BOLLIGEN Švýcarsko, sklad Coca Cola Doba svícení 18 hodin denně Úspora je 19.6% Roční úspora je 6 889 CHF Investice 12 000 CHF Návratnost investice je 1,7 roku

Případová studie makro, Velká Británie zařízení LEC A úspora 33%

Funkcionalita našich zařízení je již prověřená a prokázaná mnoha měřeními. Nyní jde o Vaše rozhodnutí, o kdy chcete začít šetřit přírodu a náklady. Hezký den přeje, společnost Energy CS

Prezentaci opustíte stiskem tlačítka Esc

ANO I TAKTO JEDNODUCHÉ TO MŮŽE BÝT On-line service zpět Plně chápeme Vaší vytíženost a proto nabízíme možnost vše vyřídit on-line vyplníte žádost o nabídku a zašlete mailem technik si sjedná s určenou osobou dobu měření obdržíte nabídku (možnost konzultace) v případě zájmu obdržíte smlouvu podepsanou zašlete na adresu společnosti následuje realizace smlouvy ANO I TAKTO JEDNODUCHÉ TO MŮŽE BÝT

Žádost zpět Žadatel Zastoupený Kontakt Kontaktní osoba 1.   1. popis odběrného místa popis hotel administrativní budova - banka, kanceláře sportoviště - jaké zimní stadion, stadion, jiné výrobní provoz - jaký kulturní zařízení zdravotnictví areál - logistický, skladový jiné 2. odběr el. energie v kW/h/rok popř. v Kč/rok kWh CZK 3. popis technologie odběru % odhad světla kuchyně vzduchotechnika klimatizace 4. doba provozu objektu hod/den dnů v týdnu 5. napětí na fázích v objektu (V) U1 = U2 = U3 = 6. proudy naměřené na fázích při provozu (A) L1 = L2 = L3 = 7. velikost hlavního jističe (A) 8. příloha protokolu o  měsíční fakturace spotřeby el. energie za poslední kalendářní rok o  vč. měsíčních maxim udávaných dodavatelem el. energie na vyúčtování 9. poznámky zpět

Způsoby financování zpět standardní - bez navýšení – zaplacení zálohy a doplatku dle smlouvy splátky – možnost dojednat splátkový kalendář při splátkovém kalendáři je možno využít splácení „z uspořených“ finančních prostředků, tzn. nedojde k navýšení Cash Flow dlouhodobý pronájem zařízení

Úspory el. energie v osvětlovacích soustavách Aplikace zařízení LEC (Light Energy Controler). Možnost uspořit až 35% nákladů. Pro použití na světelných soustavách. Stabilizuje a optimalizuje napětí Osvětlení je navrženo, aby pracovalo efektivně při optimálním napětí. Síť 230 - 245V 215 - 190V LEC 207V Osvětlení zpět

Zóna úspor příklad Energetická neúčinnost zpět Nadměrné napětí 225V 215V Nadměrné napětí Podpětí Správné napětí Energetická neúčinnost Zóna ůspor

Poskytované služby ECS zpět Poskytované služby ECS Prohlídka stávající infrastruktury Předinstalační měření analyzátorem a zjištění stavu stávajících rozvodů Návrh řešení úspor včetně návratnosti případné investice Dodávka a instalace zařízení Servis a údržba Držíme záruku