. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Příklady sociálně ekonomických iniciativ v Polsku 2013.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Prémiová automatická objednávka
Služby letecké dopravy
Věrnostní program.
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Přeshraniční poskytování služeb Festival exportu, RNDr
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
1 Daň z nemovitostí a místní poplatky jako finanční zdroj obcí a měst Alena Holmes Zdeňka Jirásková Odbor – Majetkové daně, daň silniční, poplatky a oceňování.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Volnočasové projekty a EU financování
Destinační management TO Jeseníky-východ
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Penzion u máchova Jezera
Spolek Trend vozíčkářů Olomouc
Komerční využití systému ISDS
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Česká republika: bezpečná a cenově stále příznivá.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
LIPNO CARD – karta plná zážitků
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Karta Toulavka 2017.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Transkript prezentace:

. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace v Peci pod Sněžkou,o.s www.pecpodsnezkou.cz www.pecmestovpohybu.cz .

Karta hosta – idea Květen 2008 na schůzce Rady sdružení cestovního ruchu a propagace,o.s. v souvislosti se slevovou kartou Bonus Card Pec pod Sněžkou Koncepční, stálá a dlouhodobá kumulace nabídek výhod pro hosta Podpora vícedenního pobytu hostů v Peci pod Sněžkou Spolupráce firem pod záštitou města Konkurenceschopnost v turistickém ruchu Domovní kniha pro město / domovní kniha cizinecké policie/ karta hosta

Karta hosta = domovní kniha Město Pec pod Sněžkou připravuje od letní sezóny 2009 nový systém domovních knih – Kartu hosta. Nová Karta hosta by měla nahradit stávající domovní knihu a zjednodušit pro ubytovatele administrativu s vedením současných 2 knih – domovní kniha pro Město Pec pod Sněžkou a domovní kniha pro cizineckou policii. Zároveň bude Karta hosta sloužit i jako reklamní prostředek pro turisty, ubytované v Peci pod Sněžkou a nabízet slevy u poskytovatelů služeb.

Karta hosta – zahraniční zkušenosti Nechali jsme se inspirovat ze zahraničí, kde je Karta hosta zcela běžný produkt měst a obcí. Například v Německu a Rakousku obecní úřady prostřednictvím propagačních materiálů vysvětlují hostům, proč platí rekreační poplatky, ale také co za ně zpět získají. Například slevy z ceny za ubytování, slevy balíčku dalších služeb, vstupného, apod., některé služby i zcela zdarma.

Karta hosta – příklad Rakousko/Tyrolsko, údolí Zillertal, obec Kaltenbach host vyplní formulář přihlášky k pobytu a zadní stranu „Karty hosta“ současně. Tento celý doklad má originál + první kopii (tenký propisovací papír) + druhou kopii (karton = vlastní „karta hosta“). seznam „Letních slev“ a „Zimních slev“ bez uvedení konkrétní výše slevy DOTAZNÍK, který host vyplní a odevzdá, pokud se chce dostat do slosování.

Karta hosta – grafika, přední strana verze CZ, verze A,D,PL

Karta hosta – grafika, zadní strana verze CZ, verze A,D,PL

Karta hosta – slevy na služby V rámci Karty hosta v Peci pod Sněžkou budou moci Vaši hosté čerpat celou řadu slev, např. jízdné na lanovou dráhu Pec – Sněžka, Relaxpark, lanové centrum Monkey Park, hotel Horizont fitcentrum, hotel Energetik, bowling, restaurace a občerstvení. Karta hosta sjednotí nabídku slev pro naše hosty do jednoho celku. Výrazně tak zvýší atraktivitu vícedenního pobytu v Peci pod Sněžkou a Velké Úpě. Karta hosta nahradí společné produkty typu Bonus Card Pec pod Sněžkou (léto 2008, 2009).

Karta hosta – příklady slev, výhod pro hosta LD Sněžka – 10 % z ceny jízdného Relaxpark - Hotel Horizont – fitness - celý den  - 20 % bazén - dopoledne ,do 14 hod - 20 % masáže - do 16 h -  20 %,mimo Thajské squash + ricochet celý den 20 % půjčení kola na 1 den  - 20 %  slevu na kavárně a panoramaclubu18 15 %, v bistru Sněžka 5 %,  kadeřnictví - ceny jako pro stálého zákazníka,tj cca 20 % Hotel Energetik – Infocentrum Turista – slevy na prodej turistických map Infocentrum Veselý výlet – slevy na prodej triček Bowling – happy hour Happy Hill Sochor – vstupné do Monkey Parku 10%, půjčovné horských kol a koloběžek 10%, při zakoupení 3 vstupenek do Monkey Parku dárek lekce lukostřelby Enzian – výhodné polední menu

Karta hosta – informace o slevách Aktuální přehled slev najdete na městských internetových stránkách www.pecpodsnezkou.cz, stránkách sdružení www.pecmestovpohybu.cz, informačních centrech Veselý výlet a Turista a podatelně městského úřadu. Poskytovatelé služeb mohou díky internetové prezentaci svoji nabídku měnit - aktuální nabídka bude platná vždy v kalendářním měsíci a bude zároveň měsíčně rozesílána elektronickou poštou všem ubytovacím zařízením.

Karta hosta - zahájení provozu Zahájení provozu od 1.7.2009 Vyzvednutí domovních knih na městském úřadě od 15.6.2009 u paní Simony Hoferové Slevy budou prezentovány na městských internetových stránkách www.pecpodsnezkou.cz, www.pecmestovpohybu.cz nejpozději od 10.6.2009 Poplatky firem za prezentaci na kartě hosta: Členové sdružení zdarma Nečlenové sdružení za roční poplatek 5000,- Kč

Karta hosta - cena knihy Materiál: průpis – bílý + barevný (každá díl jiná barva) Formát A5 Tisk: u české mutace 1 list 1/0 černou barvou + 1 list 1/1 černou barvou u cizojazyčné mutace 2 listy 1/0 černou barvou + 1 list 1/1 černou barvou Číslování: 1 x (česká mutace 1 + 1 list stejné číslo a cizojazyčná mutace 2 + 1 list stejné číslo) Perforace: 1 x Jazykové mutace: 2 Vazba bloku: šitá na 2 skobičky Počet složek v bloku: česká mutace 50, cizojazyčná 30 2 x 5000 ks složek … 11.875,- Kč bez 19% DPH Domovní kniha CZ cena cca 70,/ Kč – 50 osob Domovní kniha D,A,PL cena cca 40,- Kč – 30 osob

Rekapitulace