Život je jako cesta vlakem…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Když jsi se narodil, plakal si a všichni okolo Tebe se usmívali.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Vlak Ž I V O T v jedné zajímavé knize byl život přirovnán k cestě vlakem, bylo to vyjímečně poučné čtení … Ruční posun.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo tebe se usmívali.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Jednou se vrátíš.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Dopis od Boha.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Život.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
KAMARÁD NewFoton.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Clovek se nekdy pta proc...???
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
Rozhovor s NÍM.
Úsměv.
Malí andělé.
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Je bláznovství....
On.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Je bláznovství....
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Život je jako cesta vlakem… Vlak „život“ Život je jako cesta vlakem… silvializ@hotmail.com

skládá se z nastupování a vystupování, bývá přeplněn nehodami, příjemnými překvapeními a někdy i hlubokým smutkem loučení a ztrát... silvializ@hotmail.com

s nimiž bychom nejraději zůstali po celou cestu : své rodiče.     Narozením do vlaku nasedáme, potkáváme tam ty nejbližší, s nimiž bychom nejraději zůstali po celou cestu : své rodiče. silvializ@hotmail.com

Oni na své stanici vystupují … Bohužel pravda je jiná. Oni na své stanici vystupují … Osvobozují nás od své lásky a také od té nenahraditelné vazby, kterou k nim cítíme. silvializ@hotmail.com

A zase pozorujeme, jak nastoupily jiné osoby, které se pro nás také stanou velmi důležitými.   silvializ@hotmail.com

Přicházejí naši sourozenci, přátelé i zázračné lásky silvializ@hotmail.com

Tímto vlakem cestují i ti, kteří se možná přišli jenom svézt.

Najdou se tací, kteří při cestování vyvolávají jen smutek... A též tací, kteří chodí po vlaku a kdykoliv jsou připraveni pomoci a potěšit.

po svém vystoupení zanechávají stálou vzpomínku... Jiní zase vystoupí Mnozí z nich po svém vystoupení zanechávají stálou vzpomínku... Jiní zase vystoupí tak nepozorovaně, že si ani neuvědomíme, že již své místo uvolnili.

Je zajímavé, že někdy cestující, které nejvíc milujeme, obsadili místa až v těch vagónech, které jsou od toho našeho nejdál. A potom musíme přežít naši cestu bez nich. A nebo se můžeme během své cesty rozhodnout opustit náš vagón a vypravit se tam k nim... silvializ@hotmail.com

Možná si už bohužel nebudeme moci sednout vedle nich, protože toto místo už bude obsazené někým jiným.   silvializ@hotmail.com

A tak absolvujme svou cestu teď a tady nejlépe, jak se dá. Nevadí; právě proto je tato cesta plná výzev, snů, fantazie, očekávaní a rozloučení... Ale nikdy návratů do stejné chvíle… A tak absolvujme svou cestu teď a tady nejlépe, jak se dá. silvializ@hotmail.com

Alespoň se pokusme navázat kontakt s každým cestujícím, a hledejme v nich ty nejlepší vlastnosti. silvializ@hotmail.com

V kterémkoliv momentě cesty mohou mluvit nesrozumitelně a my se jim budeme snažit nějak porozumět... silvializ@hotmail.com

Protože i nám se mnohokrát bude plést jazyk a budeme doufat, že se snad také najde někdo, kdo bude rozumět. silvializ@hotmail.com

na které stanici vystupujeme. Nevíme, kde vystupují naši společníci, Největší tajemství spočívá v tom, že se nikdy nedozvíme, na které stanici vystupujeme. Nevíme, kde vystupují naši společníci, a dokonce to neví ani ten, kdo má místo po našem boku.

Nevím, zda ve chvíli, kdy vystoupím z vlaku, pocítím nostalgii... Odloučit se od přátel, kteří se mnou cestu sdíleli, bude bolestné. Dovolit, aby mé děti zůstaly samy, bude velmi smutné. Ale držím se naděje, že jednou, až na to hlavní nádraží přijdu, uvidím ostatní přicházet s batohem, který při nastupovaní neměli.

že se batoh jejich pokladů zvětšoval Avšak myšlenka, že mám svůj podíl na tom, že se batoh jejich pokladů zvětšoval a stával se hodnotnějším, mne naplňuje štěstím.

náš pobyt v tomto vlaku byl klidný a hodný úsilí. Postarejme se o to, Učiňme všechno pro to, aby náš pobyt v tomto vlaku byl klidný a hodný úsilí. Postarejme se o to, aby až chvíle našeho vystupování přijde, ať na našem prázdném místě zůstane jen láska a milé vzpomínky pro ty, kteří v cestě ještě pokračují.

Je mi ctí s Tebou cestovat Děkuji Ti, že jsi v mém vlaku Děkuji Ti, že jsi v mém vlaku Je mi ctí s Tebou cestovat silvializ@hotmail.com

Přeju nám ŠŤASTNOU CESTU Přeju nám Přeju nám oběma ŠŤASTNOU CESTU silvializ@hotmail.com