Ing. Ondřej Pilík PhD..  Zadávací zařízení - tablet  Zvolený a vyhovující Acer Iconia W 500  Systém Windows (tablet je hodně podobný jako klasický.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

STROJEW Plánování oprav strojů a zařízení
Počítačová grafika Nám umožňuje:
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Evidenční software SUAP
iHC-MA iNELS Home Control pro smartphony s OS Android
Tabulky v MS ACCESS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiří Novák.
Ukázková data grafická jsou majetkem IMIP. Popisná data jsou fiktivní.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Pit – CAD
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Univerzální software Ht Monit
Databázové systémy Přednáška č. 3 Proces návrhu databáze.
Semestrální práce KIV/PT Martin Kales Hana Hůlová.
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
INTERNETOVÉ VYHLEDÁVAČE
Informační systém Patricie pro Cestovní kanceláře.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
ČVUT Praha, Fakulta elektrotechnická Diplomová práce Informační systém házenkářského turnaje Petr Plodík.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Tabulkový procesor.
Hromadná korespondence, makro
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ KNIH. SYS. TINLIB / T SERIES Městská knihovna Chrudim listopadu 2003.
Hromadná korespondence
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
Databázové systémy Přednáška č. 4 Proces návrhu databáze.
Práce s tabulkou vytvořenou ve Wordu 2010.
MS Internet Explorer Prohlížeč – zobrazuje www stránky Obsahuje:
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
Tabulky – vyhledávání (v dalších tabulkách pomocí relací)
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Efektivní vyhledávání na internetu
Power Point– popis prostředí
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673 Projekt CZ.1.07/1.5.00/ EU peníze pro Obchodní akademii Náchod Číslo – název šablony klíčové aktivityIII/2.
Geoinformační technologie Geografické informační systémy (GIS) Výukový materiál pro gymnázia a ostatní střední školy © Gymnázium, Praha 6, Nad Alejí 1952.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Vzhled a přizpůsobení III
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 16.0 (Ovládání prezentace)
WORD 2010 Karta Domů, skupina Písmo. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
SOFTware Adresář, soubor, OS Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
Databáze Formuláře VY_32_INOVACE_7B18. Formuláře Umožňují zobrazit data z tabulek uživatelsky vhodným způsobem Mohou být zobrazena data z více tabulek.
Windows 7 Popis a ovládání Plocha II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
EXCEL 2010 Smart Art 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava.
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY Ing. Roman Danel, Ph.D.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 1.
PŘIHLÁŠENÍ: 1. 2 Přihlášen : Pavel KAREL + HODINY + KALENDÁŘ + KALKULAČKA + POZNÁMKY -NOVÁ POZNÁMKA -HLEDEJ POZNÁMKU -EDITUJ POZNÁMKU -ULOŽ POZNÁMKU -ULOŽ.
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_198.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravní telematiky Geografické informační systémy Doc. Ing. Pavel Hrubeš, Ph.D.
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
Vyhledávání v Internetu
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Geografické informační systémy
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Spuštění OS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Libor Otáhalík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Transkript prezentace:

Ing. Ondřej Pilík PhD.

 Zadávací zařízení - tablet  Zvolený a vyhovující Acer Iconia W 500  Systém Windows (tablet je hodně podobný jako klasický notebook/netbook)  Databázové zpracování (strukturování informace) ▪ S podporou fotografií (interní fotoaparát/externí paměťová media)

 Všechny následující obrazovky budou optimalizovány dle zvoleného tabletu  Testováno na Lenovo Ideapad S10-3T  Rozlišení 1024*600pix bude přepracováno na 1024*800/800*1024pix ▪ Acer Iconia Tab W500 (W501)

 V hlavní nabídce je možnost:  zadat nové auto  Vyhledat stávající vozidlo  Spravovat kmenová data ▪ Výbavy ▪ Pořadí při procházení výbav

 Vyplnění základních údajů o vozidle  Redukovat na naprosté minimum nutných informací ▪ Barevné zanechat – klíčové je číslo RT? ▪ Přidat číslo TP? ▪ pokračovat

 Výběrem typu vozidla určíme sadu prvků výbav a popisných informací  Jiná sada pro motocykl, jiná pro automobily (definovatelné cokoliv- lodě, nákladní vozy, traktory…)  Další výběrové roletky jsou „samoučící“ podle zadaných informací

 Výběr ze seznamu  Vyhledání fulltextem (bude upraveno po odsouhlasení minimálního popisu)  pokračovat

 Základní obrazovka se zobrazí podle neurčeného procesu  Proces je sestaven bez pořadí  Volba postupu je v souhrnných informacích

 Vozidlo je popsáno pomocí prvků výbav  Prvky výbavy jsou popsány v kmenových datech a uživatel při prohlídce prochází dle zvoleného postupu  K navigaci mezi jednotlivými kroky jsou k dispozici šipky vpřed/vzad  Pro skok kamkoliv do procesu je možnost výběru ze seznamu

 Každý parametr má možnost poznámek (mnoho stánek textu)

 K definovaným prvkům je možnost výběru ze seznamu  U všech prvků je možné zadat informaci z dotekové klávesnice

 Dle definované závislosti jsou propojené parametry přeskakovány na základě klíčového slova  Pokud zvolím 4x4 a klíčové slovo ANO  Při vyplnění NE – přeskáče informace o redukční převodovce, uzávěrce diferenciálu a doplní informaci – „Nehodnoceno na daném vozidle se nevyskytuje…“  Při vyplnění ANO proces prochází standardním způsobem

 Na kartě obrázky je možné pocházet pořízené fotografie  Fotografie jsou uloženy v adresářích dle identifikace parametru  Jméno souboru je název parametru s časovou známkou

 Stejné jako zadání nového vozidla je doplnění informací o vozidle v základním popisu

 Prvky výbav jsou strukturované záznamy ve skupinách  K vozidlu doplníme skupiny  Do skupin parametry  K parametrům nabízené hodnoty  Nabízené hodnoty je možné přebírat ze záznamů a rozšiřovat katalog - „učení systému“

 Proces prohlídky určuje pořadí procházení vozidla a postup při zadávání  Procesy jsou volně definovatelné

 Nový prvek procesu se zařadí na konec seznamu

 Je možná výběrem prvku výbavy ze sloupce co? A dvojklikem v seznamu Přesunout za (spustí přesun a sloupce se aktualizují v novém pořadí)

 Využívá kameru tabletu  Další fotografie z externích fotoaparátů (ve výstavbě)  Fotografie na externím mediu bude přiřazena z načteného seznamu  ke konkrétnímu parametru  Do parametru prezentační foto (pro internet)