1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Advertisements

Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Vývoj hodnot otevřených podílových fondů a investičních programů ČP INVEST investiční společnost, a.s.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
III/2 XVII ABC
HORNINY A NEROSTY Přírodověda 5. ročník Gabriela Mikulková 2013.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Opakování učiva o nerostech I. část
MINISTRANTI NAPAJEDLA
NÁRODNÍ ZNAČKA KVALITY KLASA Informace o výsledcích kampaně v letech
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1702/2003 ze dne 24. září 2003.
Průzkum: Čeští zákazníci neznají rizika nákupu spotřebního zboží.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
Konektory napájecího zdroje
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI 2011
Akreditační standardy pro primární péči Bohumil Seifert Setkání auditorů
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás
Zdroj: Kombinatorika Zdroj:
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
FLORBAL.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ IV KANCELÁŘSKÁ SADA IV Praktická sada kancelářských produktů Držák propisek Hodiny Držák lepicí pásky Vše vyrobeno z kvalitního.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Učebnice str ročník TĚŽEBNÍ PRŮMYSL
Je kolektivní halový sport…
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Balíková Jitka T3. Kdo chová zebru? V jedné ulici v cizinecké čtvrti stojí vedle sebe pět domků různých barev. V každém z nich žije muž jiné národnosti,
Charakteristika DUM Název školy a adresa
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Lyžařská výzbroj Výběr lyží Jak jsem schopný lyžař ? - začátečník
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“.
JOSEF KAZATEL, IX. A MOJE ZÁJMY. ROZDĚLENÍ ZÁLIB DLE OBLÍBENOSTI.
Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN
Svatba – nejkrásnější den v životě E-projekt 1. skupina.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Povídání o víně Barbora Bílková1. Víno – jak poznat kvalitní víno od nekvalitního? V supermarketu nenarazíte na žádné vinařské speciální archix;vní kousky.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Florbal Matěj Pírek 5.B Hluchak.
FLORBAL.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace GEOMETRICKÉ TVARY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
Instruktor lyžování III.třídy (50) jen pro vnitřní potřebu
Kineziologie Střelba v ledním hokeji
Sortiment JOVI Pro školy a školky
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Střelbu rozlišujeme podle pozice hráče z místa - za pohybu
Přihlášení.
Absolventská práce Žáka 9.ročníku
Mícháme barvy vnímání.
Transkript prezentace:

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz

2 Naše společnost již roky uspokojuje poptávku po florbalové výstroji. Zastupujeme osvědčené značky MPS a EXTEE v ČR. florbalprotebe.cz

3 MPS - MY PROFESSINONAL STYLE - je synonymem kvalitního hokejového nebo florbalového vybavení od slovenského výrobce. florbalprotebe.cz

4 S florbalem zažijí vaše děti mnoho zábavy. Navíc uděláte něco pozitivního pro jejich zdraví a vývoj! florbalprotebe.cz

5 EXTEE Kvalitní vybavení přímo ze Švédska – kolébky florbalu. Dostupné jsou i hole s certifikací IFF. florbalprotebe.cz

6 FLORBALOVÁ ČEPEL LIZARD černá MPS Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: střední Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku. Určená pro širokou florbalovou veřejnost. Možno použít i pro freestylove triky.

7 FLORBALOVÁ ČEPEL SPITZ modrá MPS Provedení: modrá Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

8 FLORBALOVÁ ČEPEL HOOK bílá MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Nízká hmotnost s optimalizovaným tvarem lžičky pro dobrou kontrolu míčku. Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou zachování citu při vedení míčku a výborné střelby.

9 FLORBALOVÁ ČEPEL STORM žlutá MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Pro svůj tvar je čepel výborným produktem pro zkušené i začínající hráče. Výborný poměr cena / kvalita.

10 FLORBALOVÁ ČEPEL STORM červená MPS Provedení: tvrzený plast HDPE Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Pro svůj tvar je čepel výborným produktem pro zkušené i začínající hráče. Výborný poměr cena / kvalita.

11 FLORBALOVÁ ČEPEL MAGNUM zlatá MPS Provedení: PA, zlatá / bílá / černá Zahnutí: levé / pravé Tvrdost: tvrdá Nízká hmotnost s optimalizovaným tvarem lžičky pro dobrou kontrolu míčku. Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou zachování citu při vedení míčku a výborné střelby. Velmi vhodná pro střelu úderem.

12 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT EXTEE Provedení: bílá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

13 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT žlutá EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

14 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT oranžová EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

15 FLORBALOVÁ ČEPEL BOLT červená EXTEE Provedení: černá Zahnutí: levé / pravé, možnost tvarování Tvrdost: tvrdá Velmi tvrdá patka a měkká špička je zárukou výborné střelby se zachováním citu při vedení míčku.

16 Věříme, že si vyberete z naší nabídky kvalitních florbalových a hokejových potřeb! Dnes objednáte a zítra obdržíte. florbalprotebe.cz