= pramáti všech léčebných systémů světa

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Trávicí žlázy játra slinivka.
Advertisements

Léky jako nejjednodušší východisko
TREND RELAX Velký firemní mítink
Výživa člověka.
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
VSTUPTE DO DALŠÍHO ROČNÍHO OBDOBÍ “PODZIM”
18 zdravotních důvodů, proč se věnovat sexu Zdroj: Famous iDNES.cz.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
ABY ŠPORT NEBOLEL Bratislava,  Výživa bude efektivní pouze ve spojení s kvalitní tréninkovou přípravou sportovce  Výživa je závislá na typu.
“Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“
VODOLÉČBA Je přirozeným přírodním lékem, používaným již odpradávna. Babyloňané, Řekové a Egypťané používali lázně pro léčení.
Peťa Křenová, 9.D SÍRA   POWER POINT SÍRA Minerál.
Společnost pro alergiky, ekzematiky a astmatiky
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
Genetika člověka Vypracovala: Martina Krahulíková 4.A/4
DETOXIKACE – očista organismu
„ZAPPING“ ŘEŠÍ PROBLÉMY S : AKNÉ, ANGÍNOU, ASTMATEM, BOLESTMI ZUBŮ, BOLESTMI ZAD, PROKRVENÍM A CIRKULACÍ KRVE, BORRELIOZOU, BRADAVICEMI, GYNEKOLOGICKÝMI.
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
zdraví, krása, dlouhověkost
Vitamíny rozpustné ve vodě
Lidské zdraví a potrava
Výživa Metabolismus = látková výměna – soubor chemických dějů v buňkách katabolismus: štěpení živin na jednodušší látky, definitivně končí u CO2, H2O a.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
IMMUBLEND.
Hemodialýza Co je to hemodialýza Proč ji někteří lidé potřebují?
PELAGRA David Soukal 2. HA. Příčiny onemocnění Nedostatek vitamínu B3 (niacinu) Vzniká, chybí-li v organismu protipelagrový činitel, tj. kyselina nikotinová.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
PODVÝŽIVA -CELOSVĚTOVÝ PROBLÉM. CO TO VLASTNĚ JE? Podvýživa je stav, který nastává v době, kdy organismus nedostává dostatečný přísun potravy. Projevuje.
Superfoods superpotraviny.
TRÁVÍCÍ SOUSTAVA mgr. Jana Gajdošová
KOLOBĚH LÁTEK A TOK ENERGIE
Vliv výživy a návyků matky na plod
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z.
ALERGIE.
Kožní soustava.
Pokuste se o definici proteinů svými vlastními slovy: Bílkoviny jsou organické, polymerní, makromolekulární látky, jejichž základními stavebními jednotkami.
Co jsme již poznali.
Potravinové alergie a dietní režimy
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
 Minerální prameny jsou vývěry podzemní vody z hlubin zemské kůry. Jedná se o přírodní léčivé zdroje, vyskytující se po celém světě. Minerály obsažené.
 Nejmladší České lázně. Lázně zahájily svůj provoz v únoru roku Lázně jsou v těsné blízkosti zámku. Jedná se o vody hypertonické studené. Lázně.
Civilizační choroby. otylost nadměrné hromadění energetických zásob v podobě tuku.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Kosterní a svalová soustava. vadné držení těla skoliózy kyfózy hyperlordóza křivice plochá noha artróza dna.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Alena Soukalová 4.D Střední škola KNIH.  Obecné informace o vitamínech  Rozdělení vitamínů  Příjem vitamínů  Poruchy související s vitamíny  Minerály.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Přídatné živiny Vypracoval: Lukáš Karlík.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Anotace Výukový program pro žáky 8. ročníku na 2. stupni ZŠ. Téma: Přeměna látek a energií - výživa. Možnost využití: interaktivní tabule.
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o fotosyntéze. Klíčová slova: fotosyntéza,
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Metabolismus (přeměna látek a energií) Výživa U/49
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Imunita,poruchy metabolizmu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Bílkoviny (proteiny).
Rostliny - význam a jejich dělení.
Poruchy mechanizmů imunity
Transkript prezentace:

= pramáti všech léčebných systémů světa AJURVÉDA = vědění o životě = moudrý způsob života = pramáti všech léčebných systémů světa

Ajurvédské terapie Tarani = účinný komplex detoxikačních procedur = ovlivní fungování metabolismu v celém organismu

Terapie jsou určeny: - pro všechny, kteří potřebují omladit a načerpat energii - při omezeném přísunu vitamínů,enzymů a minerálů - při poruchách základních metabolických funkcí - při permanentním stresu při nadměrném užívání léků při migrénách a nespavosti

Výsledný efekt terapií: odstraňuje akné, rozšířené póry odstraňuje pigmentové skvrny, rozšířené žilky pomáhá při ekzémech, alergiích, astmatu, lupénce, při padání vlasů při gynekologických problémech zlepšují náladu posilují imunitu ……a mnoho dalšího……

TARANI kosmetika = je kosmetika 3. tisíciletí = je živá, bez konzervantů = díky svým vibracím se dostává až do krevního řečiště = jsou to potravinové doplňky, které do těla dostáváme přes náš největší orgán - kůži

Tarani terapie = nahradí týden v lázních (tělo a mysl si při terapii dostatečně odpočine, zregeneruje se a vyživí se)

Těší se na Vás Barbara Čepková - odborný terapeut a věřím, že společně Vaše problémy odstraníme