ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
Kroužek informatiky.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
Různé role zástupce ředitele školy
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
9.A.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
E-Twinning day Gymnázium T.G.Masaryka Hustopeče.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Školní parlament 2014/15.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
Školní žákovský parlament
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Žákovský parlament – I. stupeň
Rodičovská schůzka září 2017.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Aktuální informace o stavu
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Naše škola 1.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
BSE České Budějovice o. s.
ZŠ Staré Město.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
PANDAMENT.
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012

To jsme my Členové parlamentu: Valerie Škáchová, Diana Juříková, Eliška Kolářová, Tomáš Maj, Michaela Geržová, Petra Kovařčíková, Monika Vrobelová, Valérie Samiecová, Alexandr Lörincz, Karolína Křetínská, Kristýna Petrová, Adriana Straková, Tadeáš Herentin, Marek Sklenář, Martin Půl, Barbora Daňková, Jindřich Hartmann, Veronika Veselá, Lucie Bujáčková, Michaela Blahušová, Tomáš Müller, Petr Dočkal, Ondřej Němčík, Alexandra Kotásková.

Schůzky Scházíme se každý týden v pátek od 7:00 hodin. Za celý školní rok se konalo celkem 25 schůzek.

Rozhlasové vysílání Každé úterý ráno někteří členové ŠP informují o činnosti a akcích, které školní parlament pořádá. Celkem se uskutečnilo 25 vysílání. Každé vysílání začínáme znělkou, kterou pro nás složila a nahrála p. učitelka Novotná se třídou III.A-DĚKUJEME

Naše nástěnka U šaten jsme umístili nástěnku, na které informujeme žáky o naši činnosti a žáci nám sem připisují své nápady.

Uskutečněné akce SCHŮZKA S VEDENÍM ŠKOLY Během školního roku se uskutečnily tři schůzky s vedením školy ( září, leden, červen) Navrhovali jsme různá zlepšení pro žáky naší školy, např. vybudování školního bufetu a umístění skříněk pro žáky II.stupně Oba návrhy budou díky vedení školy zrealizovány!!!

ANKETA O KOUŘENÍ Členové ŠP zjišťovali u svých spolužáků údaje o tom, jestli kouří jejich rodiče nebo oni sami a zda jim tento zlozvyk vadí. EXKURZE NA ZŠ TRÁVNÍKY Skupinka členů ŠP se vydala na návštěvu do ZŠ Trávníky, aby zde zjistila, jak žákům školy vyhovují nově instalované školní skříňky.

PRŮKAZKY ČLENA ŠP Každý člen ŠP obdržel svůj průkaz člena ŠP se jménem, třídou a fotografií

VÁNOČNÍ STROMEČEK Každý žák školy mohl pověsit na vánoční stromeček své přání, které napsal na vystřižený tvar z papíru. VÁNOČNÍ BAZÁREK U stánku ŠP se vyráběla vánoční přání, za která jsme utržili 280,-Kč.

OPOLEDNE DESKOVÝCH HER Zájemci si mohli přijít zahrát různé společenské hry, např. Carcassone, Monopoly, Poker, Evropa a jiné. Mohli se občerstvit čajem a sušenkami, které jsme zakoupili za vydělané peníze.

TURNAJ V PING-PONGU Chlapci ze 4. a 5. tříd si zahráli přátelský turnaj ve stolním tenise, kterému se věnují ve volném čase.

POZNEJ SVÉ MĚSTO Zúčastnili jsme se celorepublikové soutěže společnosti SCIO, do které jsme dle zadání vybarvovali plán našeho města.

EXKURZE V ZŠ MASAROVA BRNO Na pozvání základní školy z Brna jsme se zúčastnili veřejné prezentace práce jejich žákovského parlamentu. Získali jsme rady a zkušenosti do další práce.

…A RŮZNÉ DALŠÍ AKCE

Naše cíle do budoucna: Svými podněty a nápady zlepšovat život ve škole Uskutečňovat zajímavé akce pro spolužáky Pomáhat pedagogům při organizaci školních akcí Zlepšovat atmosféru ve škole a upevňovat kamarádství mezi žáky

Děkujeme Vedení školy za vstřícnost a morální podporu P. učitelkám a p. učitelům, kteří dávali prostor pro práci zástupcům ŠP ve svých třídách Rodičům a spolužákům

Vytvořili: Členové ŠP Foto: P. Herentinová 2012