1042 obyvatel MŠ, ZŠ, ZUŠ Zdravotní středisko s komplexní péčí Lékárna Pošta TJ Sokol JSDH Farní kostel a pastorační centrum Mateřské centrum.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Advertisements

Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Tvorba výměnných fondů, jejich cirkulace a distribuce Definice závazného standardu výkonového ukazatele pro práci s výměnnými fondy Struktura výkonového.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Valašská Polanka Barbora Filáková.
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Rekonstrukce východního přístavku zámku Liblice. Žadatel Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. Národní 1009/3, Praha 1 veřejná výzkumná instituce.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Místní akční skupina SPOLEČNÁ CESTA Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Doba Jaroslava Vrchlického
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Sociální problematika na venkově Od Programu obnovy vesnice k LEADERu Ing. Roman Línek náměstek hejtmana pověřený zastupováním Pardubický kraj
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Vizovice Eliška Kratinová.
1 LUŽANY Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
Historické památky v Lokti Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Řešená fyzikální úloha gravitační síla. Strategie řešení fyzikálních úloh 1.náčrt 2.zápis 3.výchozí vztahy 4.odhad 5.úprava vztahů a výpočet 6.porovnání.
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Rožmitál pod Třemšínem OSOBNOSTI
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Prvouka – 2. ročník ZŠ „Rožmitál pod Třemšínem“
Místní akční skupina Rakovnicko
Píše se začátek roku 2004 a na pobočce v Načeraticích se otevírají nové prostory knihovny. Knihovník pan Grygar odchází do důchodu a na jeho místo nastupuje.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Monika Jáglová Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_32_INOVACE_4B_09_Česká.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 15.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Hrabová, okres Šumperk, příspěvková organizace AUTOR : Jaroslava Králová NÁZEV : VY_32_INOVACE_12_Kocour Modroočko,
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
PORADA S ŘEDITELI ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
KAPACITA ŠKOL - ROZTOKY Strasti, slasti, zkušenosti.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Ocenění knihovníci a knihovnice jičínského regionu.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Makroekonomické aspekty demografického vývoje doc. Ing. Miroslav Kuře, CSC., Ing. Lucie Marková, Ph.D. SVŠES.
Region spokojeného života pro všechny
Náklo.
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Malé město, má asi obyvatel.
Technické školky a návaznost na ZŠ
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
LŠTĚNSKÝ ZÁMEK IX. ročník -Závěrečné práce
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Mabistrát hlavního města Prahy
Výsledky projednávání
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

1042 obyvatel MŠ, ZŠ, ZUŠ Zdravotní středisko s komplexní péčí Lékárna Pošta TJ Sokol JSDH Farní kostel a pastorační centrum Mateřské centrum

1912 založen čtenářský spolek a farní knihovna 1923 obecní knihovna a první knihovník p. Kolář konec 30. let minulého století - knihovníkem Jaroslav Totuška 1945 – učitel Václav Sedláček po odchodu do důchodu knihovnu převzal jeho syn, Mgr. Josef Sedláček – ředitel ZŠ 2004 – knihovnicí paní Anna Dokoupilová

Projekt: program SAPARD (2003) podopatření 2.1 a Obnova a rozvoj vesnic, priorita F. Rozvoj cestovního ruchu náklady Kč. - 80% dotace - 20% vlastní prostředky