Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Proč vlastně stavět rozhlednu na Milíři ?  Už dříve tam stála = obnovení tradice  Milíř má 283 m = nejvíc v okolí = krásný výhled  Přes Milíř vedou.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Spolek pro Trvalý Rozvoj a Okrašlování Městské části Praha 21, neboli.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Hádanky z ochrany přírody II VY_32_INOVACE_14 Sada 6
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Jarní prázdniny ve školní družině
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
Boží muka na cestě do Lipin. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá i těch, kteří.
základního vzdělávání s ohledem na rovný přístup ke vzdělávání
VY_32_INOVACE_06 - Popis místnosti
Moderní způsob zjišťování postojů veřejnosti k veřejné hromadné dopravě osob Ing. Zdeněk Strádal.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Zklidňování komunikací v městské části Praha 18 - Letňany
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov - střední odborná škola s.r.o. Polská 357, Trutnov Národní konference „e-skills – ICT ve vzdělávání – evropské inspirace“
Bronzový poklad – úprava historicky významné lokality
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. zasedání předsednictva RVŠ, 19. června 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Ostrava | Projekt Energeticky nezávislý kraj analýza silných a slabých stránek.

. PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE PROJEKT SVAZU MĚST A OBCÍ ZBRASLAVICE 4. PROSINCE 2014.
Odpočívadlo na Dvorských – místo bývalé černé skládky.
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
Nečínská náves. Projekt – Cesty venkova Obec působí na první pohled poněkud „nečitelným“ dojmem. Jako by jí chyběl pravý historický střed, srdce. Přirozené.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Společenská odpovědnost organizací
Ekonomické informace 8. zasedání Sněmu RVŠ Praha, Jakub Fischer, předseda EK.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Španělsko, Málaga 2008 Helena Kubrová.  Agentura zajišťující hostesky  Marketingové poradenství  Průzkum trhu  Grafické návrhy, tvorba www. stránek...
Všechno v mém životě souvisí
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy
E-Twinning day Gymnázium T.G.Masaryka Hustopeče.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Výuka základů algoritmického myšlení na prvním stupni základních škol
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska JVM-RPIC, spol. s r.o. Ing. Jiří Kučera, Ing. Jakub Křižka
Všechno v mém životě souvisí CZ.1.07/1.1.00/ Minipodnik Cestovní kancelář MAMUT.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_235.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Bezpečné cesty do školy optikou jejich uživatelů MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ Radek Patrný , Magistrát.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Rodina na Vysočině výsledky empirických výzkumů uskutečněných v kraji Vysočina v letech 2005 – 2010 konference Rodinná politika v centru pozornosti krajů.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
RČENÍ O UČENÍ. VTIPY. Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 2 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Škola pro všechny Setkání koordinátorů inkluze ZŠ Jeseník, Fučíkova
Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost.
Bezpečné cesty do školy – projekt pro města a obce v ČR
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Poznej svůj region Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Místo pro život - Dětské hřiště v Nečíni
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Klíčové aktivity projektu
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Transkript prezentace:

Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk

Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá i těch, kteří si vzpomenou, že tu na kamenném podstavci stával kamenný kříž. Kříž lidé povalili, podstavec zůstal a místo zarostlo křovím. Průzkum veřejného mínění ukázal, že si lidé přejí toto místo upravit. Cesta je nejvíce využívána staršími občany pro podvečerní procházky, proto jsme se rozhodli umístit tady lavici s výhledem na zapadající sluníčko. Aktivity spojené s realizací cesty: Vytvoření archit. návrhu řešení lokality Úprava a vyčištění místa Zapojení veřejnosti a vytvoření didaktického programu pro zapojení školní mládeže do realizace Umístění lavice Vytvoření archivu návrhů na podobu nového kříže Vytvoření internetového průvodce cestou: popis, mapa, zpracování lokálních informací o místě, fotodokumentace cesty (viz. Cesty regionem – Internetový průvodce) Vytvoření prezentace celé realizace pro propagační účely Stručný popis následující prezentace (pro DBU, česká verze má bohatější textový doprovod) Prezentace dokumentuje zapojení veřejnosti a dětí do realizace, doprovodný didaktický fotografický program – Život na zídce a první návrhy na podobu nového kříže. Lavička na cestě do Lipin

Pozůstatky po křížku na cestě do Lipin

Místo pro život – Lavička na cestě do Lipin Cesta do Lipin

Lavička na cestě do Lipin Návrh na úpravu místa arch. Evy Wagnerové

Lavička na cestě do Lipin Návrh na lavici u zídky

Lavička na cestě do Lipin 1.a 2. třída ZŠ Nečín

Lavička na cestě do Lipin

Návrh řezbáře Jana Naše

Lavička na cestě do Lipin Litinový kříž

Lavička na cestě do Lipin Boží muka v Záběhlicích

Lavička na cestě do Lipin Návrhy studentů VŠ ekonomické – obor krajinotvorba

Lavička na cestě do Lipin Předjaří 2011