STARCI NA CHMELU ELIŠKA VESELÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Sídliště Dukla - Pardubice

Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Kdy to bylo stvořeno?
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
2. Koordinační meeting Praha, Česká republika
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Adoptuj panenku a zachráníš dítě! Agáta 1 Ája 2.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
OBRÁZKOVÁ SLOVNÍ ZÁSOBA PRO OPAKOVÁNÍ UČIVA 7. ROČNÍKU
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Elektrický obvod a jeho části
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Týden Vojty Machaly.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
ZOHO OFFICE Vypracovala: Iva Ptáčková, A11B0605P 1.
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Pády a koncovky: Cases & Endings Adjust the words between slash marks to fit their contexts, using the appropriate case endings. Vzor: Co budeš dělat o.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
ProcvičujemenásobilkuProcvičujemenásobilku Klikni na libovolné číslo, objeví se.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
PYRAMIDA Práce a energie
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Lounky PRO Vratimov, o.s. ( 1 Charitativní sbírka Lounky 06/2013.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Soutěž pro dvě družstva
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
TEST 17. POLITOLOGIE
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Přednost početních operací
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
1 Sociální a zdravotní centrum Letiny, s. r. o. Pohled zvenčí.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Test určování a zařazování členovců
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3

1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Transkript prezentace:

STARCI NA CHMELU ELIŠKA VESELÁ

NĚCO MÁLO Starci na chmelu je nejslavnější český filmový muzikál, natočený režisérem Ladislavem Rychmanem v roce 1964. Příběh, natočený podle námětu a scénáře Vratislava Blažka, vypráví o první lásce dvou studentů na chmelové brigádě. Film se stal brzy kultovní záležitostí a písničky autorů Jiřího Bažanta, Vlastimila Hály a Jiřího Maláska zlidověly. Od roku 2001 je hrána také divadelní verze muzikálu.

DVD STARCI NA CHMELU

FILMOVÝ ŠTÁB Režie: Ladislav Rychman Scénář: Vratislav Blažek, Ladislav Rychman Hudba: Jiří Bažant, Jiří Malásek, Vlastimil Hála Kamera: Jan Stallich

STARCI NA CHMELU

OBSAZENÍ Vladimír Pucholt - Filip Miloš Zavadil - Honza Ivana Pavlová - Hanka Irena Kačírková - Profesorka Josef Kemr - Předseda JZD Libuše Havelková - Kateřina Vladimír Klos - Karel Vladimír Kloubek - Jirka Josef Koníček - Kytarista Josef Laufer - Kytarista Petr Musil - Kytarista Jitka Kloubková - Anežka Emanuel Kovařík- Profesor Vladimír Linka - Profesor Vladimír Navrátil Josef Steigl Bedřich Ulrych

STARCI NA CHMELU

DĚJ Středoškolská třída se vydá na chmelovou brigádu. Intelektuálský Filip (Vladimír Pucholt), který nezapadá do kolektivu, si najde nocleh na půdě ubytovny a svůj příbytek vylepšuje věcmi, které si tajně "vypujčuje" v JZD. Tam ho objeví noblesní Hanka (Ivana Pavlová), která nechce spávat v tělocvičně s ostatními dívkami. Na vznikající vztah mezi Hankou a Filipem jejich spolužáci brzy přijdou, ve své většině je však respektují. To se nelíbí primusovi třídy Honzovi (Miloš Zavadil), který má zájem jak o Hanku, tak i o Filipův podkrovní byt. Jeho snaha získat obojí násilím je však neúspěšná. Proto anonymně upozorní třídní profesorku (Irena Kačírková) a předsedu JZD (Josef Kemr) na pachatele záhadného mizení věcí. Odhalen je nejen Filip, ale i jeho vztah s Hankou. Následující den "soud" pedagogického dozoru brigády, rozhodne o vyloučení Filipa a Hanky, z brigády i ze školy, za jejich demonstrativní přiznání lásky. Dosud oblíbenému Honzovi dávají ostatní studenti najevo své opovržení.

PÍSNĚ No. Název písně 1 Milenci v texaskách 2 Instrumentální směs 3 Chmel je naše zlato 4 Kdo bude dělat kravál... 5 Co se to tu děje 6 No tohle bys u pumpy.. 7 Hopsa, hejsa 8 Život je kolotoč 9 Jsi blbá, stojíš mi na ruce... 10 Pospolitost

PÍSNĚ No. Název písně 11 Co šílite, vždyť je noc... 12 Filipův sen 13 Kolik? Průměr... 14 Hodní hoši 15 To myslíte vážně... 16 Začíná to volat do nebe 17 Do gala 18 Dámy a pánové 19 Bosa Nova 20 Tak nějak sis to představoval…

PÍSNĚ No. Název písně 21 Co ho tak dojímá? 22 Vypadáš velice blbě... 23 Život je bílý dům 24 No co je? 25 Kdyby sis oči vyplakala 26 Můžeš mi věřit, Filipe...

KONEC