Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
REFORMA SYSTÉMU FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
EVVO v Plzeňském kraji.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Kulatý stůl k přijímacímu řízení ke vzdělávání ve středních školách „Víme, koho přijímáme ?“ Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Porada ředitelů dětských domovů zřizovaných Moravskoslezským krajem odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Ostrava, Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Stará Ves nad Ondřejnicí, Šenov, Václavovice, Velká Polom, Vratimov, Vřesina, Zbyslavice.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Vyhodnocení preferencí občanů v rámci dotazníku Hlasování občanů probíhalo od do formou internetového.
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje Zpráva o postupu příprav Rámce pro investice do infrastruktury Červen 2016 PaedDr. Pavel Schneider, vedoucí.
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny Mgr. Barbora Mičicová tajemnice Řídícího výboru NRPM.
Předškolní vzdělávání a školní stravování 2010 Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
ZÁKONY & VYHLÁŠKY PhDr. Lenka Gajzlerová MI3DC_DSP Speciální pedagogika OP3DC_DSP Speciální pedagogika.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Místní akční skupina SVATOVÁCLAVSKO, z.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno Dům Kultury Stochov.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
Ostrava, Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Stará Ves nad Ondřejnicí, Šenov, Václavovice, Velká Polom, Vratimov, Vřesina, Zbyslavice.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny
Podpora nadání na prvních stupních s důrazem na „malé školy“
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání AKTIVITY A VÝSTUPY PROJEKTU KAP
1. setkání PS mateřské školy Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Hotel Grand Čáslav, 7. 3.
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Výzva k předkládání žádostí
Spotřební koš ve školním stravování
„Váš kraj, Váš rozpočet“
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Informační zdroje české veřejné správy
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Odbor dopravy a silničního hospodářství
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Linhartice - moje obec, můj domov Materiál slouží k výkladu učiva.
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace

Olomoucký kraj není zřizovatelem dopravních hřišť. Školy a školská zařízení zajišťují pouze výuku dopravní výchovy a to na 17-ti dopravních hřištích (4 při mateřských školách, 3 při základních školách, na 9-ti dopravních hřištích zajišťují provoz a výuku střediska volného času a Domy dětí a mládeže. Jedno dopravní hřiště provozuje autoškola (Autoškola Sváda, Zábřeh).

Dne rozeslal odbor školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu dotazníky k daném tématům na 17 subjektů, které provozují dopravní hřiště. Dotazník vyplnilo všech 17 subjektů.

Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností pohybu

Výsledky dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro nevidomé osoby