MATCOMP s.r.o. Inovativní metody dalšího vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. (CZ.1.07/3.2.09/03.0009)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Přístav, kde je dobré zakotvit. Přístav, kde je dobré zakotvit Reg.č.: CZ.1.07/1.2.05/ Přístav, kde je dobré zakotvit  reg.číslo: CZ.1.07/1.2.05/
P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/ Tento projekt je spolufinancován.
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Základy práce s počítačem – lekce V.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Evropský sociální fond v ČR
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Jak vybírat povolání?. Jaká máme povolání?Víte, že…? Povolání nejsou stále stejná, vznikají, zanikají, mění se… Pro drtivou většinu povolání je nutné.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
European Computer Driving Licence Informační a poradenské centrum PEF.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Drnovice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Jan Procházka vedoucí skladu Hledám stále kvalitní zaměstnáni a je mě jedno jaké bude hlavně slušně placené abych se uživil. Snad ho někdy najdu než odejdu.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
S handicapem zpět do zaměstnání
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Drnovice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče Číslo DUM: III/2/VT/2/2/26 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Cesta k uplatnění na trhu práce
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
E-learningový kurz e-learningu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Nabízené služby společnosti
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Webové aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Nabízené služby společnosti
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Transkript prezentace:

MATCOMP s.r.o. Inovativní metody dalšího vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. (CZ.1.07/3.2.09/ )

MATCOMP s.r.o. Nějaké informace o nás… •Naše firma se již od roku 2007 zabývá výukou počítačových kurzů a rekvalifikacemi. •Našimi zákazníky jsou často pedagogové. •Kurzy tvoří vždy menší skupiny, aby byla každému zajištěna osobní péče. •Pravidelně obnovuje naši nabídku kurzů, abychom drželi krok s dobou.

MATCOMP s.r.o. O projektu •Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost •Prioritní osa: 3 – Další vzdělávání •Oblast podpory: 3.2 – Podpora nabídky dalšího vzdělávání •Číslo výzvy: 03 •Název projektu: Inovativní metody dalšího vzdělávání •Registrační číslo: CZ.1.07/3.2.09/ •Realizátor projektu: MATCOMP s.r.o. •Celkové způsobilé výdaje: ,40 Kč •Podíl národního spolufinancování ze státního rozpočtu ČR: ,36 Kč •Podíl příspěvku z Evropského sociálního fondu: ,04 Kč

MATCOMP s.r.o. O projektu •Cílem projektu je prohloubit nabídku a zvýšit kvalitu dalšího vzdělávání v kraji Vysočina především v oblasti pokročilejších IT znalostí. •Projekt je určen účastníkům dalšího vzdělávání z Kraje Vysočina (s bydlištěm nebo výkonem práce na Vysočině): o Zaměstnancům, kteří si chtějí zvýšit kvalifikaci; o Rodičům na rodičovské dovolené; o Nezaměstnaným, kteří hledají nové uplatnění na trhu práce; o Osobám se zdravotním postižením.

MATCOMP s.r.o. Proč se projektu účastnit? •Gramotnost v oblasti IT při hledání zaměstnání je dnes již nutností. •Získáte znalosti přenositelné téměř k libovolnému zaměstnavateli a můžete je využít i k zahájení vlastního podnikání (grafika, programování účetnictví). •Profese z oblasti IT (grafika, programování) je možné vykonávat odkudkoli, například i z domova, stačí pouze připojení k Internetu.

MATCOMP s.r.o. Proč se projektu účastnit? •Pro práci s PC nejsou nutné obrovské počáteční investice – stačí PC s přípojkou k Internetu. •Oblast IT patří již delší dobu k dobře placeným především v oblasti pokročilých znalostí. •Znalost PC a zejména propagace je téměř nezbytným předpokladem, pokud byste chtěli začít s podnikáním. •Díky e-learningu nemusíte dojíždět na kurzy, ušetříte čas i peníze.

MATCOMP s.r.o. Co Vám projekt přinese? •Můžete se vzdělávat až v pěti oblastech pokročilých IT znalostí. •Díky vzdělávacímu portálu s e-learningovými kurzy můžete studovat z domova podle svých časových možností. •Odbornou pomoc a vedení během studia zajistí poradenská činnost a odborné konzultace. •Kurzy v rámci pilotního ověřování jsou pro účastníky zdarma. •Po absolvování kurzů můžete také pracovat z domova jako OSVČ.

MATCOMP s.r.o. Kurzy realizované v rámci projektu •V rámci projektu vznikne pět vzdělávacích modulů: o Webové technologie Webové technologie o Digitální grafika a design Digitální grafika a design o Softwarová řešení zdarma Softwarová řešení zdarma o Ekonomický systém Ekonomický systém o Správa počítačové sítě Správa počítačové sítě

MATCOMP s.r.o. Webové technologie •Co se v tomto modulu naučíte: o využívat pokročilých technologií a funkcí pro tvorbu webových aplikací, o spravovat databáze, o využívat Javascript. •Předměty obsažené v kurzu: o PHP o SQL o XML o Javascript o ASP.NET

MATCOMP s.r.o. Digitální grafika a design •Co se v tomto modulu naučíte: o Vytvářet propagační materiály (letáky, vizitky, návrhy WWW stránek, reklamní bannery apod.); o Vytvářet animace. •Předměty obsažené v kurzu: o Blender - tvorba 3D grafiky o Photoshop o Illustrator o Flash o ActionScript

MATCOMP s.r.o. Softwarová řešení zdarma •Co se v tomto modulu naučíte: o používat software dostupný zdarma; o vytvářet textové dokumenty, pracovat s tabulkovým kalkulátorem, používat elektronickou poštu a pracovat s internetem. •Předměty obsažené v kurzu: o OpenOffice.org - kancelářský software (alternativa k MS Office) o Mozilla Firefox - prohlížeč WWW stránek (alternativa k Internet Exploreru) o Mozilla Thunderbird - poštovní klient (alternativa k MS Outlooku)

MATCOMP s.r.o. Ekonomický systém •Co se v tomto modulu naučíte: o používat ekonomický systém POHODA pro vedení účetnictví. o Tento ekonomický systém patří k velice rozšířeným a zaměstnavateli je práce s ním široce žádána. •Předměty obsažené v kurzu: o Ekonomický systém POHODA

MATCOMP s.r.o. Správa počítačové sítě •Co se v tomto modulu naučíte: o zkonfigurovat nastavení sítě, o nainstalovat operační systém, o instalovat běžné aplikace, o spravovat účty a skupiny, o nastavovat oprávnění pro přístup k datům atd. •Předměty obsažené v kurzu: o Správa počítačové sítě

MATCOMP s.r.o.Kontakty •Ing. et Ing. Vojtěch Mates •Adresa: Aug. Kratochvíla 1097/3, Třebíč – Nové Dvory •Telefon : • •Téměř vše o nás se můžete dozvědět na

MATCOMP s.r.o. Ukázky 3D grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky 3D grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky 3D grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky 3D grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky reklamní grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky reklamní grafiky

MATCOMP s.r.o. Ukázky reklamní grafiky