Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Aplikace elektronických obvodů v Multisimu
Výstupy projektu. Popis projektu Implementace ICT v rámci předmětů biologie a zeměpisu evidenční číslo: 0341P2006 Cílová skupina: Děti, žáci a studenti.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Prezentace projektu SIPVZ 0753P2006 Zahrádka motýlka Otakárka Prezentace projektu SIPVZ 0753P Zahrádka motýla Otakárka.
Základy elektrotechniky Cíl modulu: V písemné formě zpracovaný (elektronické formě) učební text pro pedagogy. Zpracované návody na použití nejvhodnějších.
Autor:Ing. Peter Podoba Předmět/vzdělávací oblast:Elektrotechnická zařízení Tematická oblast:Údržba elektrických zařízení Téma:PLC LOGO! – ukázkové programy.
ZÁVĚREČNÁ PRÁCE Využití ICT ve výuce hudební výchovy
Obor informační technologie
Elektrotechnika v hodinách anglického jazyka
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Sociologický výzkum.
INFORMATIKA 8 Zásady pro úpravy textů III2 – I8- 14.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Mgr. Eva Komínková Využití digitálních učebních materiálů z oblasti elektrotechniky a ICT v anglickém jazyce JAZ.
1.1 Úvod.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ICT ve výuce chemie pro posluchače Studia k výkonu specializovaných činností (ICV) Mgr. Martin Dojiva.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Autor:Ing. Peter Podoba Předmět/vzdělávací oblast:Elektrotechnická zařízení Tematická oblast:Údržba elektrických zařízení Téma:PLC Foxtrot – kombinační.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
E-learning na Gymnáziu Cheb
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
© Radek Maca1 Vývoj SIPVZ. © Radek Maca2 Přehled UV o SIPVZ.
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
Digitální učební materiál
INFORMATIKA 8 Skenování a tisk III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Autor:Ing. Peter Podoba Předmět/vzdělávací oblast:Elektrotechnická zařízení Tematická oblast:Údržba elektrických zařízení Téma:PLC LOGO! - ovládání dopravníku.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Čísla do VY_32_INOVACE_07 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Úvodní informace Informatika pro ekonomy I LS 2012/2013.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_603 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_619 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary EU peníze středním školám Projekt MODERNÍ ŠKOLA Operační program Vzdělávání.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 33 AnotaceHistorie.
1 Dopravní simulace Lekce 1:Úvod. 2 Představení Ondřej Přibyl, Ph.D. Schůzky: Konzultační hodiny: dohodou.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE. PC – Personal Computer = Osobní počítač Počítač je zařízení, které slouží na uchování a zpracování informací. Pracuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ….
Název projektu: ICT ve výuce
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
elektrotechnických měření
TÉMA: Počítačové systémy
TÉMA: Počítačové systémy
TÉMA: Počítačové systémy
TÉMA: Počítačové systémy
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
VY_32_Inovace_2.3.2 Sčítání do 20 s přechodem přes 10 s číslem 8
TÉMA: Počítačové systémy
Osobní počítač – doplňovačka 5
TÉMA: Počítačové systémy
VY_32_Inovace_4.3.1 Opakování učiva 2.ročníku (1)
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
TÉMA: Počítačové systémy
Transkript prezentace:

Stav před modernizací výukového procesu: -Začlenění nástrojů ICT do výuky nebylo využito. -Informace v instrukčních listech nebyly digitalizovány.

INSTRUKČNÍ LISTY A VÝUKOVÉ MATERIÁLY S VYUŽITÍM INERAKTIVNÍ TABULE V PŘEDMĚTU ELEKTROTECHNICKÁ MĚŘENÍ Projekt SIPVZ č.2148P2006 Stav po modernizaci výukového procesu: a)v praktické části předmětu -jsou k dispozici dva přenosné počítače – elektronické zpracování získaných údajů, - tiskárna – ZOM(zpráva o měření) je odevzdána ke konci poslední vyuč. hodiny elektrotechnických cvičení, -dataprojektor -pracovní sešity a testy pro 3. ročník studijních oborů – Elektronické počítačové systémy, Elektrotechnika, Slaboproudá elektrotechnika pro použití na interaktivní tabuli smartbooard b)v teoretické části předmětu -jsou vytvořeny výukové materiály pro 3. ročník studijních oborů – Elektronické počítačové systémy, Elektrotechnika, Slaboproudá elektrotechnika pro použití na interaktivní tabuli smartbooard.

Popisovače nebo prst