23. – 25. 10. 2013. Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
Golf & Country Club Piešťany
Evropské seskupení pro územní spolupráci Konference "Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce"
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
S námi máte informační předstih!
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Pravidla publicity projektu
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Dětská práce jako průřezové téma ve výuce - odkazy zmíněné během semináře na konferenci Evvoluce v Třebíči 4. října 2012 Pavla Začalová Rozvojovka – Člověk.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Nabídka reklamních ploch
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Veletrhy a výstavy v EU. Účast na VaV 1. MKT cíle nebo strategie (cíle všeobecné, komunikační, produkční, v oblasti cen a podmínek, v oblasti distribuce)
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
SOBOTA OD 11 HODIN.
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

23. –

Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný seminář Konference Smart technologie

 Veletrh chytrého bydlení, šetrných budov a smart technologií se koná ve dnech 23. – 25. října v Průmyslovém paláci Výstaviště v Holešovicích. Pořadatelem je společnost INCHEBA PRAHA. Jedná se o veletrh zaměřený na architekty, developery, projektanty, realizační firmy a investory.  Úvodní ročník měl za cíl seznámit odbornou veřejnost s možnostmi ve všech oblastech chytrého bydlení (Bezpečí, Úspory, Pohodlí, Zábava, Ekologie), letos se zaměření veletrhu navíc rozšiřuje i o problematiku uplatnění smart technologií v projektování, výstavbě a provozu průmyslových a kancelářských budov (Řízení, Regulace, Automatizace, Integrace).  Kromě stánků jednotlivých vystavovatelů, bude součástí výstavy i Poradenské Informační centrum a doprovodné konference ve spolupráci s vydavatelstvím FCC Public a České rady pro šetrné budovy.  Souběžně s Pragosmartem se uskuteční 20. ročník odborného veletrhu zabezpečení a požární ochrany PRAGOALARM, který osloví zejména realizační/montážní firmy a bezpečnostní a IT manažery firem.  Úspěšné propojení „inteligentních“ technologií s bezpečnostním oborem na minulém veletrhu bude pokračovat i letos, tentokrát s mnohem větším důrazem na tematickou a návštěvnickou synergii, jíž přináší. . Představení 2. ročníku veletrhu

Partneři veletrhu PRAGOSMART Pořadatel Záštita Hlavní mediální a odborný partner Mediální partneři veletrhu Partneři veletrhu Vystavovatel – Partner

Možnosti prezentace  Varianta A – Poradenské centrum, společná expozice  SPOLEČNÁ účast firem na společné expozici – společné zázemí s kuchyňkou, úložným prostorem  Exkluzivní umístění v Pravém křídle Průmyslového paláce  Možnost firemní prezentace v rámci doprovodného programu  Každá firma má k dispozici:  Vlastní prostor cca 10 m 2, informační pult, barová stolička, Stůl a 4 židle pro obchodní jednání  Přípojku elektřiny + internetové připojení + parkování  Grafiku (logo/název společnosti) na infopultu, 2,5 x 1 m grafika na zázemí, osvětlení  Stojany na prospekty nebo další propagační plochy k umístění grafiky či plakátů  Základní zápis do katalogu  Propagace firem na webu veletrhu – Novinky vystavovatelů  3 x vystavovatelský průkaz  Cena Kč

Možnosti prezentace  Varianta A – Poradenské centrum

 Varianta B – Individuální zvýhodněná expozice Cena od Kč  Speciální balíček „účasti na klíč “ o velikosti 6 – 30 m 2 včetně stánku, grafiky, elektřiny, inzerce v průvodci veletrhu, parkování, vystavovatelských průkazů,... – viz odkaz  Varianta C – Individuální objednávka výstavní plochy Cena od Kč  Minimální plocha 6 m 2, cena již od Kč/m  Exkluzivní umístění v Pravém křídle Průmyslového paláce v sektoru PRAGOSMART  Možnost firemní prezentace v rámci doprovodného programu zdarma  Pozvánky pro obchodní partnery zdarma 50 ks  Propagace vystavovatele na webu – Novinky vystavovatelů vystavovatelu.html vystavovatelu.html Možnosti prezentace

Možnosti zviditelnění – PARTNER VELETRHU  Partner veletrhu PRAGOSMART 2013  Podmínka je účast na veletrhu (Varianta A, B nebo C)  1/2 str. inzerce v Průvodci veletrhu  PR v aktualitách veletrhu + logo + fotografie  Logo partnera bude uvedeno na homepage veletrhu  Logo partnera bude umístěno na přední části konferenčního sálu a informační tabuli u vstupu na veletrh  Vstup na výstavu pro sebe a obchodní partnery zdarma 100ks  Možnost firemní prezentace v rámci vybraných doprovodných programů  Reklamní banner na homepage veletrhu 950 x 68 nebo 276 x 276 bodů  Propagace v rámci pravidelného newsletteru na databázi adres Cena Kč

Konference – SMART TECHNOLOGIE  Partner konference Smart technologie  přednáška na semináři a cedule s logem v přednáškovém sále  možnost předat účastníkům propagační materiály  následné mediální výstupy z konference – referát o akci u mediálních partnerů  Zvýhodněná cena za výstavní plochu na veletrhu  Propagace v rámci pravidelného newsletteru veletrhu na databázi adres  Vstup na výstavu pro sebe a obchodní partnery zdarma 100 ks  PR v aktualitách veletrhu + logo + fotografie  Cena Kč

Seminář - PERSPEKTIVY BYDLENÍ IV.  Partner semináře PERSPEKTIVY BYDLENÍ IV.  přednáška na semináři a cedule s logem v přednáškovém sále  inzerát a článek v některém z titulů FCC PUBLIC (Elektro, Automa, Světlo)  možnost předat účastníkům propagační materiály  následné mediální výstupy ze semináře – referát o akci u mediálních partnerů  Zvýhodněná cena za výstavní plochu na veletrhu  Propagace v rámci pravidelného newsletteru veletrhu na databázi adres  Vstup na výstavu pro sebe a obchodní partnery zdarma 100 ks  PR v aktualitách veletrhu + logo + fotografie  Podrobnou nabídku si vyžádejte na:  Cena od Kč

Kontakt INCHEBA PRAHA spol. s r. o. Areál Výstaviště Praha 7 Pro individuální kalkulaci kontaktujte prosím manažera veletrhu: Lubor Dvořák Tel.: Mob.: web: