Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Environmentální profil společnosti Czasch spol. s r.o.
Advertisements

PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
speciální čisticí činnosti
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Pro úvod bych se rád podíval na koloběh vody
Lisovna plastů, spol. s r.o.
LOGISTIKA ZÁSOBOVÁNÍ NÁHRADNÍMI DÍLY V AUTOSERVISECH
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
ÚDRŽBA A JEJÍ HLAVNÍ CÍLE
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
ZNEČIŠTĚNÍ A DEKONTAMINACE VODY
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Hliníkový fasádní systém COTTA
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Počítačová grafika.
Beton University, 2. ročník Technologie bezesparých předepnutých podlah CreatingSolutionsTogether TECHNOLOGIE PŘEDEPNUTÝCH BEZESPARÝCH PODLAH Pavel Smíšek.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Třídění a způsoby nakládání s komunálním odpadem
Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
Enviros s.r.o. | Vlasta Švejnohová | Národní kontaktní místo čistší produkce Projekt ActClean – ENVIROS, s.r.o. Česká republika 11. dubna 2011 Vlasta Švejnohová.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
1 Ochrana kovových dílů proti korozi je velmi důležitá, ale také drahá Zákazníci požadují vysokou kvalitu Konkurence vás nutí minimalizovat výrobní náklady.
Systém managementu jakosti QMS
Picoliter Ondřej Hlaváč. 2 Seznámení s projektem Společnost Picoliter vyvinula novou mikrofluidní technologii bezkontaktního přenosu pikolitrových.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Složka sady EUIII/2 č. 13 VY_32_INOVACE_Rv_7. Název: Ekologie – Člověk a zdraví (odpadky) Autor: Šárka Vodrlintová Předmět(oblast): Člověk a zdraví – Rv.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
BIOREMEDIACE Petr Bor 2. Ročník Bi-Z.
Technologie zpracovaní odpadu
SAP – tradiční dodavatel řešení pro malé a střední podniky
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vzduch Otázky na opakování VY_32_INOVACE_G3 - 12
Voda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Přístup k posouzení rizika
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
BUDOUCNOST ČESKÉ ENERGETIKY V EVROPĚ
Firemní prezentace Taforge a.s.
ZÁKLADY SYSTÉMŮ MANAGEMENTU 1. ČÁST
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Problematika využití papírových obalů Lukáš Lehovec TTZO 2007/2008.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Čistota vody je obecný pojem, vyjadřující obsah cizích látek ve vodě Skutečně chemicky čistou vodu H 2 O lze připravit pouze laboratorně!H 2 O.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
9.B, 15 let Ak.Heyrovského Chomutov Ústecký kraj Kontakt na školu:
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
LASER vs. INK JET: úskalí použití technologií na různých materiálech
Účel a přehled přestaveb budov
Vytápění Otopné soustavy teplovodní, horkovodní
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Vytápění Dálkové vytápění
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Člen skupiny HAVEX 1.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Komplexní péče o komunikace
Řešení problematiky „sucha“ v rámci PO1 OPPIK
Transkript prezentace:

Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění Tryskání suchým ledem Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění

BMS 1 spol. s r.o. Sídlo BMS 1 spol. s r.o.: Bratří Mrštíků 1, 61400 Brno Tel.: 602214074, fax: 545217486, e-mail: srihacek@bms1.cz Provozovna BMS 1 spol. s r.o.: Obce Ležáků 770, 53701 Chrudim Tel.: 724246281, fax: 226015916, e-mail: miloslavjirasek@bms1.cz Společnost je držitelem certifikátů dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001:2005 www.bms1.cz

Co je tryskání suchým ledem ? Tryskání suchým ledem představuje revoluční alternativu tradičních způsobů čištění. Známé je jako kryogenní čištění nebo tryskání suchým ledem. Tento způsob čištění poskytuje nesporné výhody a využití pro širokou škálu průmyslového odvětví. Společnost BMS1 s.r.o. používá pro tryskání suchým ledem vysoce kvalitní a účinné zařízení společnosti IceTech. Tryskání suchým ledem má mnohostranné využití, je vhodné na odstraňování různých nečistot - například různé usazeniny lepidel, karbon, mastnoty, prach, bitumeny, barvy, fasády budov atd. Suchý led je inertní a proto je velmi vhodný pro čištění v prostředí náročném na hygienické požadavky jako je například potravinářský nebo farmaceutický průmysl. Tato technologie je ideálním řešením pro údržbu výrobních strojů a zařízení tam, kde je stížený přístup nebo kde by jiné čištění nebo údržba vyžadovalo složitou demontáž. Metoda výrazným způsobem zkracuje čas potřebný na demontáž a údržbu a tím šetří prostojové ztráty s tímto spojené.

Výhody této metody čištění EKOLOGICKÁ NEZÁVADNOST Nevyužívají se toxické prostředky ani jiné látky zatěžující životní prostředí. Granule suchého ledu jsou  oxid uhličitý, který je běžně obsažen v okolní atmosféře. Led se okamžitě po kontaktu s čištěným povrchem odpaří. ŠETRNOST KPOVRCHU Otryskávání suchým ledem je neabrazivní. Čistěné povrchy zůstávají nepoškozené, což se nedá docílit jiným způsobem mechanického nebo tlakového čištění (pískování, tryskání struskou, kovovými materiály apod.) RYCHLOST a KVALITA Tato metoda umožňuje  čistit i přímo ve výrobním procesu, bez složité demontáže nebo nákladné odstávky strojů. Poskytuje tak prokazatelné snížení nákladů spojených s odstávkou zařízení. MINIMALIZACE ODPADŮ Při tryskání suchým ledem nevznikají druhotné odpady. Po čištění se odstraněný odpad pouze vysaje nebo zamete, suchý led se vypaří. MOBILITA Zařízení po tryskání suchým ledem je možné provádět přímo u zákazníka, zařízení je plně mobilní.

Kámen, dlažba apod.

Kámen, dlažba apod.

Kámen, dlažba apod.

Betony, dlažby, podlahy

Střešní krytiny

Pekařský vozík

Výdejní stojan PHM

Kolejová vozidla

Elektroinstalace, nátěry, malby

Automobily, veteráni

Automobily, veteráni

A další ….