Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci 1. - 2. tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ a MŠ Frenštát p. R., Tyršova 913
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Pěvecká hlasová výchova.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv06/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
HISTORIE NAŠÍ ŠKOLY Autor: Marcela Jandová Třída: septima
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Projekt „Tančím pro tebe“
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Barbora Št ě pánková 3.A b ř ezen  Třídy na gymnáziu  Úspěchy našich studentů  Porovnání paralelních tříd.
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Nejlepších 10 maturantů 2014.
Folklór a já Radka Kmochová, IX.B Konzultant: Ivana Severová Školní rok: 2011/2012.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_ 562_VyOv8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
 Žadatel musí mít ve ročníku 4letého studia nebo ročníku 6letého studia až na jednu výjimku vždy prospěch s vyznamenáním  Reprezentace.
Základní škola Dobrovského
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Vzdělávací oblast: Umění a kultura Vzdělávací obor: Hudební výchova Téma: Koncert Klíčová slova: Koncert, hudba, skladba, nástroje Anotace: Žák je seznámen.
 repertoár obsahuje i široký výběr skladeb klasické hudební literatury  směřuje k interpretaci soudobé hudby Hra na elektronické klávesové nástroje.
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv05/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
VYHLÍDKOVÝ LET
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
Svátek sborového zpěvu 2014 Kostel sv. Rodiny Luhačovice,
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Kvintet Spirituál.
Moravskoslezský kraj Krajské město Ostrava.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_526_Když jsem já sloužil AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK,
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Místo konání: Pedagogická fakulta, Poříčí 7, Brno  Datum konání: 9. prosince 2010 Přehled.
Autor: Markéta Hřivnová
P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.
2. třídní schůzky 1. A
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Estetická výchova hudební a výtvarná na gymnáziu obsahuje jak teorii (dějiny hudby a výtvarného umění), tak i praxi (zpěv, hra na hudební nástroje, seznámení.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
GJVJ Nižší gymnázium Prima - kvarta Hodinová dotace 2 hodiny týdně Seznámení s fyzikou, její uplatnění a význam Úvod do měření veličin, zpracování.
1 Gymnázium Český Těšín, Frýdecká 30 Úspěšné soutěžní práce žáků a studentů gymnázia v oblasti přírodních věd Soubor obsahuje u každé práce abstrakt a.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Osnova pro pedagogy MŠ a ZŠ a studenty středních pedagogických škol Vypracovala Mgr. Dominika Valešková.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou AUTOR: Bc. Hana Králíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_11/15_ Lidová hudba TÉMA: Lidová hudba ČÍSLO PROJEKTU: CZ /
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_Opera, Bedřich Smetana.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
KTV PRŽNO Květen 2017.
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
Základní škola Valašské Klobouky
Další hudební formy Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Základní škola a Mateřská škola
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Transkript prezentace:

Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci 1. - 2. tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata se každoročně účastní krajské přehlídky DPS v Orlové, kde si v roce 2012 a 2013 vyzpívala krásné stříbrné pásmo, mezi úspěchy sboru patří také pěkné umístění na soutěži Vánoční akordy v Ostravě, kde získal zvláštní cenu skladatele P. Šibileva za umělecký dojem. V prosinci 2013 si vyzpívaly děti zlaté pásmo na festivalu DPS ve Frýdku – Místku, kde rovněž pravidelně vystupují se svým programem. K repertoáru sboru patří písně populární, lidové a sborové úpravy písní, které děti rády doprovázejí na nástroje.

Vítání občánků Zpěváčci pravidelně vystupují na vánočních a jarních koncertech školy. Svým zpěvem také těší obyvatele havířovského Stacionáře a účastní se havířovské akce Vítání občánků.

Vánoční koncert 2012

Jarní koncert, KDLJ 2013

Celostátní přehlídka DPS Orlová 2012

Krajská přehlídka DPS Orlová 2013

Galakoncert DPS Frýdek – Místek 2012

Přivítání nových prvňáčků 2013