MONIKA DVOŘÁKOVÁ AŽD Praha s.r.o..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

Informační systémy v logistice
Dopravní politika na léta 2005 – 2013 Dopravní politika je základním strategickým dokumentem pro sektor dopravy a deklaruje, co stát a jeho exekutiva v.
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
MĚSTSKÁ POLICIE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Přehled činnosti za rok 2010.
MĚSTSKÁ POLICIE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Přehled činnosti za rok 2011.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Rozvoj ITS pro řízení dopravy v intravilánu
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Letní údržba silnic Pardubického kraje. 2 LETNÍ ÚDRŽBA SILNIC BĚŽNÁ ÚDRŽBA SILNIC (OPRAVY POVRCHŮ) DOPRAVNÍ ZNAČENÍ BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ MOSTY SILNIČNÍ.
Rozdíly v pravidlech silničního provozu
ISSS 2004 Technická infrastruktura IZS kraje Vysočina.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_VOLBA.
1 Evropská charta bezpečnosti silničního provozu a Svaz měst a obcí ČR XII. Sněm Svazu měst a obcí ČR Zlín, 26 a 27. května 2011 Vojtěch Mynář Předseda.
Bezpečnost v dopravě Komplexně ošetřený přechod pro chodce ● zvýrazňující nástřiky na vozovce luminoscenční nebo fluoreskující barvou + “3D” nástřiky ●
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Integrované dopravní systémy Realizace Dopravní politiky ČR Ing. Vít Sedmidubský května 2010.
OSOBNOST František Křižík Vypracovaly: Kateřina Nováková
Silnice nebo železnice
Aleš Řebíček 444 dní za volantem. Dvě hlavní témata  Z hlediska veřejnosti jsou nejsledovanějšími tématy z resortu dopravy:  důsledky novelizace zákona.
MĚŘENÍ VÝHYBEK jestliže se mezi izolovaným stykem před výhybkou a začátky jazyků výhybky nenachází svár, je izolovaný styk zároveň začátkem výhybky jestliže.
Návěstidla a návěsti D1 Předpis pro používání návěstí při organizování a provozování drážní dopravy.
Pozemní komunikace v intravilánu ČSN „Projektování místních komunikací“, 2006 Změna Z1 – 2010 – Přechody a místa pro přecházení, rozhledové.
Modelování hluku ze silniční dopravy v oblasti městské zástavby
Plánování a organizace veřejné dopravy
Setkání s veřejností na téma bezpečnost městys Nehvizdy 5. ročník.
Úvod do pozemních komunikací
ŘÍZENÍ PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Řízení provozu na pozemních komunikacích Provoz na pozemních komunikacích se řídí: - světelnými, případně i.
Bezpečnost silniční a železniční dopravy Přednáška METODIKA BEZPEČNOSTNÍ INSPEKCE 1 Doc. Ing. Miloslav Řezáč, Ph.D. Katedra dopravního stavitelství, Fakulta.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Doprava v klidu – parkování vozidel Podklad ke cvičení Převzato a upraveno dle Zákonů.
Tisková konference příčiny nehod v podzimním a zimním období priority a úkoly – podzimní období Tisková konference příčiny nehod.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Bezpečnost silniční a železniční dopravy Přednáška METODIKA BEZPEČNOSTNÍ INSPEKCE 2 Doc. Ing. Miloslav Řezáč, Ph.D. Katedra dopravního stavitelství, Fakulta.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Školení CDV 1 Značení je vizuální prostředek komunikace pro vysílání sdělení cílové skupině použitím symbolů, znaků nebo obrázků. Základní principyviditelnosti.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT Policie Radka Smetanová VY_32_INOVACE_policie_20.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
Výuka oboru DE. O bor O bor Dopravní elektroinženýrství a autoelektronika Odborná zaměření: Automobilová elektronika Elektrická trakce Sdělovací a zabezpečovací.
ZÁKLADNÍ POJMY II. Obec -zastavěné území -počátek a konec je na pozemní komunikaci označen příslušnými dopravními značkami -na účelových komunikacích.
Obhajoba maturitní práce Automatizované řízení MSP Filip Došlov DPE4.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Tisková konference dopravní nehodovost - priority a úkoly – podzimní období Tisková konference dopravní nehodovost - priority.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Šablona: Z 8/19 Předmět: Zeměpis Ročník: 8. ročník Jméno.
Činnost služby dopravní policie v I. čtvrtletí r.2010 plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 15. dubna 2010.
Infrastruktura ve Středočeském kraji
Eva Gregorová Dopravní psychologie 2
Setkání s veřejností na téma bezpečnost
Činnost Policie ČR v dohledu nad silničním provozem, rozbor činnosti dopravní policie za rok plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha.
2. Ročník konference v rámci projektu Železniční doprava pro kraje
PRŮMĚRNÁ A OKAMŽITÁ RYCHLOST
Bezpečnost silniční a železniční dopravy
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Výbory a pracovní skupiny
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
REVIZE NOREM PRO TRAMVAJOVOU DOPRAVU
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
DOPRAVNÍ ZNAČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Grosmanová.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
ING. MARTIN AMBROŽ AŽD Praha s.r.o..
Vážení vozidel za jízdy WIM
Identifikace rizikových faktorů na železničních přejezdech
BEZPEČNOST NA KŘÍDLECH TECHNIKY
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

MONIKA DVOŘÁKOVÁ AŽD Praha s.r.o.

KOLEJOVÁ DOPRAVA VLASTNÍ ŽELEZNICE SILNIČNÍ TELEMATIKA S NÁZVEM TECHNOLOGIE PRO METRO SILNIČNÍ TELEMATIKA VLASTNÍ ŽELEZNICE S NÁZVEM ŠVESTKOVÁ DRÁHA www.azd.cz

A MEZIMĚSTSKOU DOPRAVU ŘEŠENÍ PRO MĚSTSKOU A MEZIMĚSTSKOU DOPRAVU ŘEŠENÍ PRO DOPRAVU V TUNELECH ŘEŠENÍ PRO VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ www.azd.cz

BEZPEČNOST VE MĚSTECH A OBCÍCH RESTRIKTIVNÍ TECHNOLOGIE Jan Novák MĚŘENÍ ÚSEKOVÉ RYCHLOSTI MĚŘENÍ OKAMŽITÉ RYCHLOSTI DETEKCE DOPRAVNÍCH PŘESTUPKŮ ČI JÍZDY NA ČERVENOU DETEKCE NADMĚRNÝCH VOZIDEL MĚŘENÍ VÝŠKY VOZIDEL VYSOKORYCHLOSTNÍ VÁŽENÍ Jan Novák SCARABEUS DMS SOFTWARE PRO AUTOMATICKÉ ZPRACOVÁNÍ DOPRAVNÍCH PŘESTUPKŮ S MINIMÁLNÍM ZÁSAHEM LIDSKÉHO FAKTORU ZPRACUJE VŠE OD IDENTIFIKACE DOPRAVNÍHO PŘESTUPKU AŽ PO ŘEŠENÍ KONKRÉTNÍ POKUTY www.azd.cz

BEZPEČNOST V MÍSTECH ZAPLAVENÍ SVĚTELNÉ SIGNALIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ Jan Novák ŘÍZENÍ PROSTŘEDNICTVÍM MIKROPROCESOROVÉHO ŘADIČE KOMUNIKACE S MĚŘÍCÍMI TLAKOVÝMI SONDAMI UMÍSTĚNÝMI V REVIZNÍ ŠACHTĚ VYSÍLÁNÍ INFORMACE HASIČSKÉMU ZÁCHRANNÉMU SBORU ROZBLIKÁNÍ SVĚTELNÉHO SIGNALIZAČNÍHO ZAŘÍZENÍ www.azd.cz

A OD ROKU 2013 UŽ TÉMĚŘ 3,5 MILIARDY. NA ŽELEZNIČNÍCH PŘEJEZDECH V ČR ZAHYNULO LONI PODLE ÚDAJŮ DRÁŽNÍ INSPEKCE 33 LIDÍ, JEN O DVA MÉNĚ NEŽ V ROCE 2017. A PŘITOM SE V ROCE 2018 DO VYLEPŠENÍ PŘEJEZDŮ INVESTOVALO 814 MILIONŮ KORUN A OD ROKU 2013 UŽ TÉMĚŘ 3,5 MILIARDY. www.azd.cz

BEZPEČNOST NA ŽELEZNIČNÍCH PŘEJEZDECH KOČIČÍ OČI ZVÝRAZNĚNÍ NECHRÁNĚNÝCH ŽELEZNIČNÍCH PŘEJEZDŮ neboli DOPŇKOVÁ SVĚTELNÁ SIGNALIZACE VE VOZOVCE BEZPEČNOST NA ŽELEZNIČNÍCH PŘEJEZDECH Jan Novák DO POVRCHU VOZOVKY PŘED PŘEJEZDEM JSOU INSTALOVÁNA VOZOVKOVÁ LED SVÍTIDLA ČERVENÉ BARVY S VYSOKOU SVÍTIVOSTÍ. DÍKY TAKTO VYTVOŘENÉ KOLMÉ LINII SVĚTEL PŘES CELOU VOZOVKU JE PŘEJEZD VIDITELNÝ I ZE VZDÁLENOSTI NĚKOLIKA SET METRŮ. VE CHVÍLI, KDY SE VLAK PŘIBLÍŽÍ K ŽELEZNIČNÍMU PŘEJEZDU, DOJDE K ROZBLIKÁNÍ VOZOVKOVÝCH LED SVÍTIDEL VE STEJNÉ FREKVENCI, JAKO ČERVENÝCH SVĚTEL NA VÝSTRAŽNÍKU. www.azd.cz

AKTIVNÍ PRVEK BEZPEČNOSTI PROVOZU JE DOPLŇKEM KE STÁVAJÍCÍMU DOPRAVNÍMU ZNAČENÍ Jan Novák www.azd.cz

KAŽDÝ ŽIVOT, KTERÝ SPOLEČNĚ ZACHRÁNÍME, JE CENNÝ!!! www.azd.cz

BEZPEČNOST NA SILNICÍCH PRO MALÉ DĚTI PREVENCE BEZPEČNOST NA SILNICÍCH PRO MALÉ DĚTI Jan Novák STAVÍME DĚTSKÁ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ VYPRACOVÁNÍ DOPRAVNÍ STUDIE PROJEKTOVÁ ČINNOST REALIZACE SERVIS A ÚDRŽBA PRAHA, PLZEŇ, KARLOVY VARY, ŽAMBERK, BERCHTOLD, JESENÍK, BLANSKO, BENEŠOV, ZLÍN-MALENOVICE A DALŠÍ MĚSTA www.azd.cz

TECHNOLOGICKÝ PARTNER, SYSTÉMOVÝ INTEGRÁTOR, GARANT A NOSITEL ŘEŠENÍ AŽD PRAHA SPOLEHLIVÝ A STABILNÍ TECHNOLOGICKÝ PARTNER, SYSTÉMOVÝ INTEGRÁTOR, GARANT A NOSITEL ŘEŠENÍ V OBLASTI DOPRAVNÍ TELEMATIKY PARTNER SERIÁLU DOPRAVNÍCH KONFERENCÍ S BEISPEM & FZŠ DĚKUJEME ZA POZORNOST www.azd.cz