Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Advertisements

Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
Digitální povodňový plán: „návod“ - mapové podklady
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Kompetence při řízení zásahu JPO a složek IZS
Nástroje územního plánování
ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje
SYSTEMIZACE PRACOVNÍCH MÍST
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje
Příprava na programovací období Teze meziobecní spolupráce Jaromír Jech XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Živnostenské podnikání živnostenské úřady
Organizační členění ÚO
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Veřejnosprávníci z 1.D poprvé na úřadě v Doksech.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
Státní správa Petr Machala.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Pracovní jednání k problematice prevence kriminality.
Infrastruktura a GIS aplikace krajského úřadu kraje Vysočina Odbor informatiky Oddělení správy GIS GIS Ostrava 2005,
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
E PUSA (elektronický portál územních samospráv)
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
Převod kompetencí krajům (decentralizace a dekoncentrace) Ing. Světlana Kubíková Vrchní ředitelka sekce veřejné správy, Ministerstvo vnitra Praha, 24.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Územní správa a samospráva RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Projekt Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízení Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky I CZ.1.07/1.3.00/
Určeno pro: žáky 4.ročníku středních škol Vzdělávací obor: Základy společenských věd, Občanská nauka Tematický okruh: Základy práva Téma: Územně-správní.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
Zpracování Krizového plánu správního obvodu ORP Nový Bydžov Zpracování Krizového plánu správního obvodu ORP Nový Bydžov Oddělení OOB a KŘ HZS Královéhradeckého.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Ve Frýdlantu nad Ostravicí dne Zpracoval RT projektu MAP
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
„Územní plánování – seminář pro starosty“
POSTOLOPRTY Michaela Hanzlíková.
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
mapový aplikační server
HOSPODÁŘSTVÍ.
Porada s pracovníky školství obcí s rozšířenou působností
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Setkání se starosty obcí Karlovarského kraje Téma: Novela stavebního zákona v oblasti územního plánování s účinností od VÝBĚR.
územního plánování na obcích v roce 2007
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Odbor obecní živnostenský úřad
Odbor dopravy - Bc. Petr Fehér
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018

PROGRAM 9:00 – 9:05 Zahájení ( starosta města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Ing. Vlastimil Picek) 9:05 – 10:00 Krizové řízení, požární ochrana, IZS, JPO, kontroly obcí, KÚ Středočeského kraje 10:00 – 10:15 PŘESTÁVKA 10:15 – 11:30 Seznámení s výsledky „Prognózy vývoje početního stavu a pohlavní a věkové struktury obyvatelstva města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a souboru obcí Brandýsko na období 2017-2050“ (přednese RNDr. Tomáš Kučera, CSc. – Katedra demografie geodemografie Univerzity Karlovy) Informace o projektu MAP – Rozvoje vzdělávání pro území správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav s výhledem na MAP II. (RNDr. Petra Matysová, Ph.D.) Informace o projektu v sociální oblasti „Komunitně plánujeme na Brandýsku“ (Bc. Lenka Balounová) 11:30 – 12:00 PŘESTÁVKA

PROGRAM 12:00 – 13:00 Informace vedoucích odborů MěÚ týkající se legislativních novinek v oblastech přenesené působnosti Odbor dopravy – Bc. Petr Fehér Odbor stavebního úřadu, územního plánování a památkové péče – Eva Špačková a Ing. Renata Perglerová Odbor Obecní živnostenský úřad – Ing. Jitka Šmerdová Odbor školství – Mgr., Bc. Jitka Hozmanová Odbor sociálních věcí a zdravotnictví – Mgr. Alice Benediktová a Mgr. Josef Dašek 13:00 - Problematika implementace GDPR (vedoucí odd. civilně- správní legislativy MV ČR Mgr. Petr Vokáč) k Obecnému nařízení o ochraně osobních údajů